consultanta

TOPK este orientata spre oferirea de solutii profesionale complete .

De aceea la noi consultanta in vederea alegerii celor mai potrivite echipamente se face tinand cont de bugetul, specificul si posibilitatea de a creste randamentul afacerii clientului.

Cu un stoc generos la dispozitie si o gama variata de furnizori pt utilajele alimentare specialistii nostri sunt mereu pregătiţi să vă recomande cele mai potrivite echipamente pentru afacerea dvs.In afară de consilierea pentru alegerea echipamentelor, ei va oferă si consultanţă tehnologică pentru a alcătui un flux de lucru corect si eficient care respectă normele igienice şi sanitare în vigoare.

Contacteaza-ne

La TOPK planul dvs. de echipare a locaţiei este realizat în 3D de specialişti care se asigură că fluxul tehnologic este respectat şi că spaţiul locaţiei este exploatat la maxim în beneficiul clientului. Am ales să oferim clienţilor facilitatea proiectării 3D deoarece este mult mai precisă si oferă o viziune mult mai realistă asupra spaţiului decât proiectarea clasică. Pentru că orice lucru bine făcut începe cu o planificare riguroasă TOP-K acordă atenţie deosebită etapelor premergătoare achiziţiei de echipamnte şi anume vizionarea spaţiului şi analiza condiţiilor existente urmată de alegerea echipamentelor potrivite spaţiului şi activităţii desfăşurate.

Departamentul de design şi proiectare a venit constant cu soluţii ingenioase la probleme din cele mai diverse, ridicate de amplasarea echipamentelor în spaţiile comerciale destinate,  ajutînd echipa sa elaboreze planuri cu un flux tehnologic eficient. Provocările constante si dorinţa de a excela ne-au determinat să abordăm etapa de proiectare dintr-un alt unghi. Combinînd experienţa noastră cu dorinţa clienţilor de a avea un plan care să le ofere cît mai multe detalii am ajuns la concluzia că tehnologia 2D nu mai satisface exigenţele pieţei.

Am mai făcut un pas înaintea turturor  şi am dus lucrurile la următorul  nivel în proiectarea HoReCa- 3D! Toate echipamentele noastre sunt proiectate cu ultima tehnologie, oferind benefiaciarilor posibilitatea de a viziona tridimensional utilarea spaţiului! Beneficiile acestei abordări sunt nenumărate incepînd cu optimizarea amenajarii in sine şi posibilitatea de a uşura combinarea echipamentelor şi terminand cu optiunea de a schimba , rearanja  şi viziona proiectul in cel mai realist mod posibil. Datorită designerilor nostri aveţi toate aceste optiuni din confortul unui birou fară sa fie nevoie de mutarea efectivă a echipamentelor şi tot efortul pe care îl presupune acest proces dificil. Astfel aveti posibilitatea de a combina oricate echipamente, culori sau texturi vreti inainte de a cumpara efectiv.

Proiectarea 3D,  deşi mai laborioasă este cea mai profesională soluţie şi unica posibilitate de a vă forma o imagine clară despre cum va arăta rezultatul final al investiţiei făcute. Datorită echipei TOP-K lucrurile tocmai au devenit mai simple pentru clienţi, acum nu trebuie să vă mai imaginaţi şi să aproximaţi, totul este clar, si poate fi întors, răsucit, mărit aşa cum vă doriţi. 

Language