Masa rece cu 2 usi

Cod produs:
TPK090P
Pret normal 786,00 € Special Price 589,00 € + TVA
Descriere scurta:
Dimensiuni (cm): 90*70*85
Structura: otel-inox
Capacitate: 240 lt
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Izolatie din poliuretan
Sistem frig: ventilat
Panou de control electronic
Temperatura ambientala: +38 C
Temperatura de lucru: -2 / +8 C
Degivrare: automata
Agent racire: R290 - R600
Picioare reglabile pe inaltime
Prevazut cu 2 usi 
Produs promotional
Disponibil la comanda
Share:
Masa rece cu doua usi este o piesa esentiala in bucatariile profesionale, aducand o eficienta sporita in gestionarea stocului de alimente si mentinerea acestora la temperaturi sigure. Acest echipament a fost proiectat pentru a satisface necesitatile industriilor de catering, hoteliere si restaurantelor, oferind o combinatie de depozitare practica si de acces usor. Cu o atentie deosebita acordata designului ergonomic, aceasta masa frigorifica este creata pentru a facilita accesul la alimente si pentru a optimiza fluxul de lucru in bucatarie. Sertare, usi cu sistem de inchidere, spatiu frigorific etajat si prevazut cu patru usi, panou de control electronic, degivrare automata, izolatie din poliuretan, rafturi si compartimente bine organizate asigura o depozitare ordonata si accesibila. Echipamentul are dimensiunea de 90*70*85 cm si capacitate 240 lt, este util in fiecare bucatarie profesionala.

Temperatura reglabila
Masa rece congelare este un element esential in bucatariile profesionale, aducand beneficii semnificative in ceea ce priveste siguranta alimentara, eficienta operationala si organizarea spatiului. Masa rece congelare dispune de panou de control electronic, degivrare automata, rebord perete care ofera rezistenta structurala, temperatura de lucru -2 / +8 grade Celsius, temperature ambientala +38 grade Celsius. Mentinerea temperaturilor optime ajuta la prelungirea duratei de viata a alimentelor, pastrandu-le prospetimea si calitatea.

Curatere simpla si rapida
Masa rece are structura din otel inox ceea ce il face simplu si rapid de curatat. Folositi o carpa moale sau un burete pentru a sterge interiorul. Pentru pete mai persistente, puteti utiliza o solutie de curatare delicata aplicata pe o carpa umeda, astfel se vor evita utilizarea produselor chimice agresive, care ar putea deteriora interiorul aparatului.

Particularitati si avantaje masa rece

✓ Panou de control electronic
✓ Izolatie din poliuretan
✓ Usi cu sistem de inchidere automat
✓ Spatiu frigorific etajat si prevazut cu doua usi
✓ Picioarele sunt reglabile in inaltime
✓ Capacitate: 240 lt

PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Destinatie produsePizza
Latime70 cm
Material suprafata lucruInox
ModulCu 2 usi
ProducatorAlti producatori
Regim frigorificRefrigerare
Sistem depozitareFara sertare paline
Tip sistem racireVentilat
Tip usaBatante
Capacitate240 lt
Language