filtreaza produsele
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza / 25 cmBNT1250Putere totala: 4 kWDimensiuni exterior(cm): 77*68*36Dimensiuni interior (cm): 51*51*11Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 25 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Termostat control termperatura: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente ,iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostateSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cmBNT2300Putere totala: 10 kWDimensiuni exterior(cm): 90*77*74Dimensiuni interior (cm): 2*( 62*62*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 129 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6 pizza/30 cmBNT1306Putere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 90*108*41Dimensiuni interior (cm): 62*92*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 30 cmBNT1309Putere totala: 10,5 kWDimensiuni exterior(cm): 120*107*41Dimensiuni interior (cm): 92*92*15Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza / 33 cmBNT1330Putere totala: 5 kWDimensiuni exterior(cm): 96*84*41Dimensiuni interior (cm): 68*68*15Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 75 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cmBNT2336WPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 130*85*74Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 210 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza/30 cmBNT2309Putere totala: 21 kWDimensiuni exterior(cm): 120*107*74Dimensiuni interior (cm): 2*(92*92*15)Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cmBNT1336Putere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 96*117*41Dimensiuni interior (cm): 68*102*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 100 KgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cmBNT1336WPutere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 130*85*41Dimensiuni interior (cm): 102*68*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V / 50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 118 KgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cmBNX1250SPutere totala: 4 kWDimensiuni exterior(cm): 77*58*37Dimensiuni interior (cm): 51*51*11Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 25 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CNu are termometruPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/25 cm-20%BNX2250Putere totala: 8 kWDimensiuni exterior(cm): 77*68*67Dimensiuni interior (cm): 2*(51*51*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 25 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CNu are termometruPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 3 termostatePrevazut cu usi cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 78 kgProdus promotionalCuptor profesional pentru horecaPret normal 1.337,00 € Special Price 1.069,00 € + TVA
- Cuptor profesional pizza electric 9 pizza / 33 cmBNT1339Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 130*118*41Dimensiuni interior (cm): 102*102*15Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cmBNT2339WPutere totala: 24 kWDimensiuni exterior(cm): 130*118*74Dimensiuni interior (cm): 2*(102*102*15)Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/25 cmEMP.4-220VPutere instalata: 5.4 kWDimensiuni exterior (cm): 82*71*39Dimensiuni camera coacere (cm): 52*52*14.5Capacitate: 4 pizza cu diametru de 25 cmSursa alimentare: ele monofazicPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricIluminare interioaraTemperatura maxima de coacere: 400 grade CelsiusFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaTensiune alimentare: 220V/50-60 HzGreutate: 56 kgOptional: suport cuptorDimensiuni suport (cm): 82*61*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 26 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 30 cmTPK.CPE4+4Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 11,4 kWDimensiuni exterior(cm): 89*81*76Dimensiuni interior (cm): 62*62*17 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilIndicator temperatura interioaraLumina interioaraSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiTemperatura maxima de coacere: 400 grade celsiusPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzGreutate: 120 kg
- Cuptor profesional pizza electric 5+5 pizza / 30 cmTPK.CPE5+5Putere totala: 15 kWDimensiuni exterior(cm): 119*81*76Dimensiuni interior (cm): 92*62*17 x 2 vetreCapacitate: 5 + 5 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabil
Indicator temperatura interioara
Lumina interioara
Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Temperatura maxima de coacere: 400 grade celsiusPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzCuptor profesional pentru horeca
Greutate: 152 kg - Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/hEMP.SPO.01-DCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
Timp de gatire reglabilPanou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-D-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cmTPK.CPE4+4/33Putere totala: 11 kWDimensiuni exterior (cm): 96.5*90*76Dimensiuni interior (cm): 70.5*70.5*14.5 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabil
Indicator temperatura interioara
Lumina interioara
Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Temperatura maxima de coacere: 400 grade celsiusPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzCuptor profesional pentru horeca
Greutate: 150 kg - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 30 cmBNT2300FSPutere totala: 10 kWDimensiuni exterior(cm): 101*78*82Dimensiuni interior (cm): 2*(62*62*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cmBNT2306FSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 101*108*82Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 30 cmBNT2306WFSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 131*78*82Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 9+9 pizza / 30 cmBNT2309FSPutere totala: 21 kWCuptor profesional pentru horeca
Dimensiuni exterior(cm): 131*108*82
Dimensiuni interior (cm): 2*(92*92*15)
Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 30 cm
Structura: otel inoxidabil
Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 4+4 pizza / 33 cmBNT2330FSPutere totala: 10 kWCuptor profesional pentru horeca
Dimensiuni exterior(cm): 108*85*82
Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)
Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cm
Structura: otel inoxidabil
Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostate
Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE6+6 pizza / 33 cmBNT2336FSPutere totala: 12 kWCuptor profesional pentru horeca
Dimensiuni exterior(cm): 108*118*82
Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)
Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cm
Structura: otel inoxidabil
Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
Temperatura de lucru reglabila: 50...450 grade C
Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometre
Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
Camera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a caldurii
Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere - Cuptor profesional pizza electric FULL STONE 6+6 pizza / 33 cmBNT2336WFSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 141*85*82Dimensiuni interior (cm): 2*(102*68*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric 9+9 pizza / 33 cmBNT2339WFSCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 24 kWDimensiuni exterior(cm): 141*118*82Dimensiuni interior (cm): 2*(102*102*15)Capacitate: 9+9 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...450 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiCamera de coacere este in totalitate din material refractar cu grosimea de 20 mm care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cmTPK6262Putere totala: 4,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*62*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cmTPK6262/2Putere totala: 8,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*75Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 170 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cmTPK7272Putere totala: 5,1 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*72*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cmTPK7272/2Putere totala: 10.2 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*75Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 180 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK6293/2Putere totala: 14,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*75Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK72108/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*75Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK9362/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*75Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK10872/2Putere totala: 20,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*75Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cmTPK108108/2Putere totala: 26,4 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*74Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 200 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cmBNT1306WPutere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 120*77*41Dimensiuni interior (cm): 92*62*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 103 KgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/ 25 cmBN2250Putere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 77*68*51Dimensiuni interior (cm): 2*(51*51*11)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 25 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CNu are termometruPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment,iluminare interioara/compartiment, 3 termostateSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/30 cmBNT1300Putere totala: 5 kWDimensiuni exterior(cm): 90*77*41Dimensiuni interior (cm): 62*62*15Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 74 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cmBNT2306Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 90*108*74Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 178 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cmBNT2306WPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 120*77*74Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 184 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cmBNT2330Putere totala: 10 kWDimensiuni exterior(cm): 96*84*74Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cmBNT2336Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 96*117*74Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 190 kgCuptor profesional pentru horeca