- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cmTPK6262Putere totala: 4,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*62*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cmTPK6262/2Putere totala: 8,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*75Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 170 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cmTPK7272Putere totala: 5,1 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*72*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cmTPK7272/2Putere totala: 10.2 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*75Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 180 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK6293/2Putere totala: 14,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*75Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK72108/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*75Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK9362/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*75Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK10872/2Putere totala: 20,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*75Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cmTPK108108/2Putere totala: 26,4 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*74Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 200 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cmBNT1306WPutere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 120*77*41Dimensiuni interior (cm): 92*62*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 103 KgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza gaz 6 pizza 30 cmEMP.6GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 16.10 kWDimensiuni exterior (cm): 140*95*52Dimensiuni camera coacere (cm): 91*61*15Capacitate: 6 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 135 kg*Optional:Suport cuptorDimensiuni (cm): 121*87*85Structura: metal vopsit in camp electrostaticPrevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 47 kg
- Cuptor profesional pizza gaz 4 pizza/30 cmEMP.4GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 16.10 kWDimensiuni exterior (cm): 110*95*52Dimensiuni camera coacere (cm): 61*61*15Capacitate: 4 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 109 kgOptional: suport cuptorDimensiuni suport (cm): 91*87*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 41 kg
- Cuptor profesional electric cu 2 vetreCP2VPBPutere instalata: 16,5 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*85Dimensiuni interioare (cm): 2 x 92*92*22Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camere de coacere prevazute cu iluminare interioara, usi cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 3 vetreCP3VPBPutere instalata: 24,75 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*110Dimensiuni interioare (cm): 3 x 92*92*22Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camere de coacere prevazute cu iluminare interioara, usi cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 300 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza gaz 4+4 pizza/30 cmEMP.4+4GPutere instalata: 32 kW ;Dimensiuni exterior (cm): 110*95*99Dimensiuni camera coacere (cm): 61*61*15Capacitate: 4+4 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 221 kgDimensiuni suport (cm): 91*87*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 41 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza gaz 6+6 pizza 30 cmEMP.6+6GPutere instalata: 32.2 kWDimensiuni exterior (cm): 140*95*99Dimensiuni camera coacere (cm): 91*61*15Capacitate: 6+6 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 295 kg*Optional:Suport cuptor cu 2 politeDimensiuni (cm): 121*87*85Structura: metal vopsit in camp electrostaticPrevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 47 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza gaz 9 pizza 30 cmEMP.9GCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 22 kWDimensiuni exterior (cm): 140*125*52Dimensiuni camera coacere (cm): 91*91*15Capacitate: 9 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPrevazut cu termostat digital cu sonda de temperaturaSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoareSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 175 kgOptional: suport cuptorDimensiuni (cm): 121*117*85Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 55 kg
- Cuptor profesional gaz, 9 pizza 30 cm - negruPLF.PLS.D1Putere instalata: 34 kWDimensiuni exterior (cm): 127*150*80Dimensiuni camera coacere (cm): 100*95Capacitate: 9 pizza cu diametru de 30 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLTemperatura de lucru: 400 grade CArzatoare independente pentru baza si tavanValva de sigurantaSuprafata de coacere este realizata din samotaInteriorul cuptorului din otel inoxGreutate: 270 kgDimensiuni (cm): 118*108*93Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 260 kg*Disponibil la comanda in patru culori: portocaliu (PLF.PLS.D1-T), rosu (PLF.PLS.D1-K), verde (PLF.PLS.D1-Y) si negru (PLF.PLS.D1-S) a se specifica la comanda*Optional: suport cuptorDimensiuni (cm): 118*108*93Prevazut cu polita inferioara si polita medianaGreutate: 66 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.04Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 41.20 kWDimensiuni (cm): 148*172*185Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Sursa de alimentare: gaz natural, GPLConsum gaz GPL: 4,35 m3/hConsum gaz natural: 3,72 kg/hStructura: otel inoxidabilTensiune: 220V/ 50HzPanou de control electronicTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 764 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza/ 25 cmBN2250Putere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 77*68*51Dimensiuni interior (cm): 2*(51*51*11)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 25 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CNu are termometruPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment,iluminare interioara/compartiment, 3 termostateSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4 pizza/30 cmBNT1300Putere totala: 5 kWDimensiuni exterior(cm): 90*77*41Dimensiuni interior (cm): 62*62*15Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 1 termometru, 2 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 74 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cmBNT2306Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 90*108*74Dimensiuni interior (cm): 2*(62*92*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 178 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 30 cmBNT2306WPutere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 120*77*74Dimensiuni interior (cm): 2*(92*62*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 184 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 4+4 pizza / 33 cmBNT2330Putere totala: 10 kWDimensiuni exterior(cm): 96*84*74Dimensiuni interior (cm): 2*(68*68*15)Capacitate: 4+4 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 2 termometre, 4 termostatePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric 6+6 pizza / 33 cmBNT2336Putere totala: 12 kWDimensiuni exterior(cm): 96*117*74Dimensiuni interior (cm): 2*(68*102*15)Capacitate: 6+6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara/compartiment, 4 termostate, 2 termometrePrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 190 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional lahmagiun si pita, cu gaz - 120*140 cmPLF.D4Putere instalata: 30 kWDimensiuni exterior (cm): 140*160*172/202Dimensiuni camera coacere (cm): 120*140Sursa alimentare: gaz sau GPLValva de siguranta pentru cuptoarele cu gazTemperatura de lucru: 180 - 200 grade CImbracaminte de caramida refractara la interior 30*30*3.5 cmStrat galvanizat la baza cuptoruluiIzolatie de perlit pentru partea superioaraExterior din placi glazurate, pot fi comandate in diverse culoriInclude hotaTejghea de marmura disponibila optional (cm): 140*100*100
- Cuptor profesional electric cu 1 vatra pentru pizza si patiseriePTO1000Putere instalata: 14 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*48Dimensiuni interioare (cm): 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cmSe poate suprapune pana la 3 vetreStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 2 vetre pentru pizza si patiseriePTO2000Putere instalata: 28 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*96Dimensiuni interioare (cm): 2 x 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cm pe fiecare vatraStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 3 vetre pentru pizza si patiseriePTO3000Putere instalata: 42 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*144Dimensiuni interioare (cm): 3 x 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cm pe fiecare vatraStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza pe gaz 4+4 pizza / 35 cmFAGE7272Putere instalata: 19.0 kWDimensiuni exterior (cm): 111*101*79Dimensiuni camera coacere (cm): 72*72*15Capacitate: 4+4 pizza cu diametru de 35 cmSursa alimentare: gaz natural sau GPLPanou de control mecanicTermostat mecanic 50 - 450 gradeTermometru mecanic 50 - 500 gradeSistem de aprindere piezoelectricFlacara de lucru cu sistem de control constantSuprafata de coacere este realizata din samotaGreutate: 200 kgOptional : Suport cu rotiStructura: otel-inoxDimensiuni (cm): 109*99*82Cuptor profesional pentru horeca