filtreaza produsele
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC611V24WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 4 cuve GN 1/1 Prof. 65 mm sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 mm sau 11 cuve GN 1/1 Prof. 20mmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*60*67Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 66 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 19 cuve si panou de control digitalSTC1011V24Putere instalata: 11.400 WCapacitate: 6 cuve GN 1/1 Prof. 65 mm sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 mm sau 19 cuve GN 1/1 Prof. 20mmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*80*89Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 86 kg -
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 5 cuve si panou de control mecanicSTG51MPutere instalata: 7.750 WCapacitate: 7 Cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*69
Distanta dintre cuve (cm): 6.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V 50/60 HzPanou de control mecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod Non Stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 77 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreen si cu conectare WIFISTC611V7Putere instalata: 7.200 WCapacitate: 4 cuve GN 1/1 Prof. 65 mm sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 mm sau 11 cuve GN 1/1 Prof. 20mmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*80*67Temperatura maxima de lucru 300 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 77 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve-25%MEGAGASTRONOMY1040MGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V/ 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 vitezaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 4.400,00 € Special Price 3.299,00 € + TVA -
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control mecanicSTG71MPutere instalata: 10.200 WCapacitate: 7 Cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*82Distanta dintre cuve (cm): 6.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod Non Stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control mecanicSTG111MPutere instalata: 18.500 WCapacitate: 11 Cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*109Distanta dintre cuve (cm): 6.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod Non Stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 106 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 6 cuve-27%OKFE601Putere instalata: 11 kWCapacitate: 6 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90 * 82 * 77Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
Suportul nu este inclus
Produs promotional -
Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 10 cuve-27%OKFE101Putere instalata: 17 kWCapacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90 * 82 * 106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
Suportul nu este inclus -
Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 20 cuveOKFE102Putere instalata: 21 kWCapacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*93*106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabilCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional OZTi, electric, gastronomic, cu convectie si abur - 40 cuveOKFE202Putere instalata: 42 kWCapacitate: 40 cuve GN 1/1 sau 20 cuve GN 2/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*95*191Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional OZTI, electric, gastronomic, cu convectie si abur - carucior cu 40 cuveOKFE202TKPutere instalata: 42 kWCapacitate: kit carucior pentru 40 cuve GN 1/1 sau 20 cuve GN 2/1 - exclus cuvele
Carucior 40 cuve, inclus in pretul de achizitie al cuptoruluiStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*95*191Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
