Blast chiller FRENOX 20 cuve cu grup motor exterior
Cod produs:
VBL20
Descriere scurta:
Capacitate: 1 carucior, 20 cuve GN 2/1 per carucior
Temperatura aerului de racire: -18...-22 grade Celsius
Temperatura produs finit: +38 grade Celsius
Temperatura de lucru: 0...+3 grade Celsius
Dimensiuni (cm): 170*126*214
Putere: 8 kW trifazic
Gaz refrigerat R290
Panou digital HACCP usor de folosit
Structura: interior si exterior otel inoxidabil 304
Grosime izolatie (cm): 12
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Functii:
1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate, reduce la minim proliferarea bacteriilor;
2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18 C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
Productie: 140 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 120 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
Decongelare automata
Prevazut cu garnituri magnetice usor de demontat si spalat
Sistem special de evaporare a apei
Rampa inclusa din otel inoxidabil
Grupul motor este inclus si se poate monta la maxim 5 metri
Traseul frigorific nu este inclus in pret si se calculeaza separat
Capacitate: 2 *carucioare, 20 cuve GN 2/1 per carucior
Temperatura aerului de racire: -18...-22 grade Celsius
Temperatura produs finit: 38 grade Celsius
Temperatura de lucru: 0...+3 grade Celsius
Dimensiuni (cm): 170*171*214
Putere: 12 kW trifazic
Gaz refrigerat R290
Panou digital HACCP usor de folosit
Structura: interior si exterior otel inoxidabil 304
Grosime izolatie (cm): 12
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Functii:
1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate, reduce la minim proliferarea bacteriilor;
2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18 C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
Productie: 200 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 180 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
Decongelare automata
Prevazut cu garnituri magnetice usor de demontat si spalat
Sistem special de evaporare a apei
Rampa inclusa din otel inoxidabil
Grupul motor este inclus si se poate monta la maxim 5 metri
Traseul frigorific nu este inclus in pret si se calculeaza separat
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 50 kg (+90C...+3C) si 30 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Grup motor exterior
Racire pe apa
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (50 kg) / +90C...-18C (30 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Greutate echipament: 270 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Grup motor exterior
Racire pe apa
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Greutate echipament: 280 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 127*125*217
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 137*125*217
Fara grup motor
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor