filtreaza produsele
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, fara grup motorSQX5FT.20SGCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kg
-
Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, fara grup motorSQX5FT.20SG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, fara grup motorSQX5FT.30SGCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
-
Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, fara grup motorSQX5FT.30SG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute