filtreaza produsele
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 taviBAKE1600MPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pretDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoareHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 taviBAKE1600EPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pretDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 vitezeHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + caruciorSTB616ETPutere instalata: 26.250 W trifazicCapacitate: 16 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 8.6Carucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca