Cuptor patiserie
Title image for category name

Cuptor patiserie

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de patiserie cu convectie sau convectie si abur, cu capacitati diferite dedicate coacerii de produse de patiserie. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare de patiserie produse in Italia cu ultima tehnologie, cu coacere garantata uniforma. Alegeti cuptorul de patiserie care se potriveste perfect afacerii voastre.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

7 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    MEGABAKERY440M
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Optional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    -23%
    MEGABAKERY640M
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.
    Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila
    Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE500M
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min.
    Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.  
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE520M GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz: metan 1.56mc/h 1.088 Kg/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*88.4
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 122 kg
    Provenienta: Italia
    Cuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

7 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language