filtreaza produsele
- Cuptor profesional electric cu 1 vatra pentru pizza si patiseriePTO1000Putere instalata: 14 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*48Dimensiuni interioare (cm): 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cmSe poate suprapune pana la 3 vetreStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 2 vetre pentru pizza si patiseriePTO2000Putere instalata: 28 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*96Dimensiuni interioare (cm): 2 x 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cm pe fiecare vatraStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 3 vetre pentru pizza si patiseriePTO3000Putere instalata: 42 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*144Dimensiuni interioare (cm): 3 x 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cm pe fiecare vatraStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 1 vatraCP1VPBPutere instalata: 8,25 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*55Dimensiuni interioare (cm): 92*92*22Se poate suprapune pana la 3 vetreStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 2 vetreCP2VPBPutere instalata: 16,5 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*85Dimensiuni interioare (cm): 2 x 92*92*22Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camere de coacere prevazute cu iluminare interioara, usi cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric cu 3 vetreCP3VPBPutere instalata: 24,75 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*110Dimensiuni interioare (cm): 3 x 92*92*22Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camere de coacere prevazute cu iluminare interioara, usi cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 300 kgCuptor profesional pentru horeca