- Cuptor profesional cu banda pentru covrigi si pizza - gaz-23%TPK.50GCuptor profesional pentru horecaCapacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / hDimensiuni (cm): 171*107*57Putere instalata: 18 kWStructura: otel inoxDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 gr.Latime banda (cm): 53Lungime banda (cm): 136Consum gaz natural: 1,90 m3/hConsum GPL: 1,41 kg/hPanou de control cu touchscreenViteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minuteCuptorul este usor de igienizat.Posibilitate de suprapunere de pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucruGreutate echipament: 141 kgOptional contracost: suport (72*93*65 cm)Cuptorul cu banda transportoare este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Produs promotionalPret normal 5.766,00 € Special Price 4.439,00 € + TVA
- Cuptor profesional cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - gaz1832-1GCapacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 178*121*108Putere instalata: 16 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 81Latime banda (cm): 46Lungime banda (cm): 171Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioaraBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 276 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu banda XLT 2440 pentru covrigi si pizza - gaz2440-1GCapacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*138*108Putere calorica: 21 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 61Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioaraBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 329 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu banda XLT 3240 pentru covrigi si pizza - gaz3240-1GCapacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*158*108Putere calorica: 26 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 342 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - gaz3255-1GCapacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*158*108Putere calorica: 34 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 401 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu banda XLT 3270 pentru covrigi si pizza - gaz3270-1-2BGCapacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 281*158*108Putere calorica: 56 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 178Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 267Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachetAceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 512 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu banda XLT 3855 pentru covrigi si pizza - gaz3855-1GCapacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*173*108Putere calorica: 33 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 97Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachetAceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 445 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu banda XLT 3870 pentru covrigi si pizza - gaz3870-1-2BGCapacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 281*173*108Putere calorica: 58 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 178Latime banda (cm): 97Lungime banda (cm): 267Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza.Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 580 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger ll express1154
Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
Cuptor profesional pentru horeca
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 154*119*53
Putere instalata: 12 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
Structura: otel inox
Lungime camera de coacere (cm): 72
Latime banda (cm): 45.7
Lungime banda (cm): 142.2
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
Greutate echipament: 220 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite. - Cuptor profesional covrigi LINCOLN pe gaz impinger l1433
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Cuptor profesional pentru horeca
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
Putere instalata: 35 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
Structura: otel inox
Lungime camera de coacere (cm): 102
Dimensiuni banda (cm): 198,1*85
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Greutate echipament: 340 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.