Este calitatea coacerii si consistența produselor importanta pentru afacerea dvs.?

Este calitatea coacerii si consistența produselor importanta pentru afacerea dvs.? Stiai ca Domino’s Pizza nr 1 mondial in livrarea de pizza cu peste 10.000 locatii in afara SUA deoarece cuptoarele cu banda XLT asigura o coacere ultra rapida si uniforma chiar si la orele de varf? Sistemul de coacere inovator a fost conceput impreuna cu cei de la Domino’s sa asigure rezultate rapide si consistente, astfel incât calitatea si viteza coacerii va vor uimi. Cu ajutorul unui cuptor XLT va puteti creste productia si implicit vanzarea cu pana la 30% cu un consum de energie mai mic si cu acelasi personal- unul din secretele succesului Domino’s in lume.

Produsele dvs. vor fi gatite pentru a satisface și depăși așteptările dvs. de fiecare dată: covrigi, pizza, carne, paste gratinate, fructe de mare toate intr-un singur cuptor XLT

Bucătăria dvs. are nevoie de producție eficientă și fără probleme?

Incepe cu un cuptor si mai adauga unul peste el si apoi inca unul. Vino la Topk Utilaje Alimentare si descopera Cuptoarele XLT care cresc, literalmente, odata cu afacerea ta. Poti suprapune pana la 3 cuptoare dintr-un model astfel incat capacitatea ta de productie sa se tripleze , fara a ocupa prea mult spatiu- un detaliu important in economia spatiului.

Vrei sa coci si pizza si covrigi in acelasi timp?

Benzile conveyor split oferite de Topk Utilaje Alimentare, sunt un instrument surprinzator de util de a transforma cuptorul XLT -iti permit diversificarea facila a meniului prin impartirea benzii de coacere in 2 portiuni care pot fi setate la viteze diferite pt a gati 2 feluri de preparate in acelasi timp, in acelasi cuptor cu banda. Fiecare dimensiune a modelului este disponibilă cu benzi split pentru optiuni nelimitate.

Noul cuptor radiant poate replica toate mâncărurile la grill cu o consistență uimitoare. Cuptoarele XLT se pot extinde pentru a permite dezvoltarea, grill-ul XLT poate extinde eficiența gatitului cu un cuptor pe banda, incluzând fripturi, fructe de mare, carne de pasare, legume, precum si meniul dvs. de pizza.

Performanta inalta cu facturi de utilitati mai mici ?

Sistemul unic de gestionare a aerului încorporat în cuptoarele XLT minimizează pierderea, menținând aerul incălzit acolo unde este nevoie, în camera de coacere. Atunci când se adaugă o hota XLT, cu sistemul patentat de transmisie cu frecvență variabilă, încălzirea si aerul condiționat vor circula mai puțin, reducând astfel costurile de energie. In plus face cuptorul tau sa arate ca o nava spatiala,inima afacerii tale, ceea ce nu poate aduce decat beneficii vanzarilor tale.

Garanție 3 ani – atat sunt de fiabile

Metoda XLT simplă și inteligentă oferita de Topk Utilaje Alimentare pentru calitate, cost, livrare și service, păstrează cuptoarele si hota funcționale pentru mii de ore. Piesele și componentele simple și eficiente asigură un timp de servisare minim

Odată instalate, cuptoarele XLT au o garanție de 3 ani, la adăugarea unei hote XLT, garanția pentru ambele este de până la 6 ani. În plus, atât cuptoarele, cât și hota contribuie la reducerea semnificativă a consumului de energie.

După expirarea garanției, suntem in continuare disponibili pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor la un cost redus.