Blast chiller SINCOLD 12/24 cuve cu structura mobila - fara grup motor
Cod produs:
SQXW12FT.80SG
Descriere scurta:
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Fara grup motor
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 127*125*217
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 127*125*217
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 170 kg (+90C...+3C) si 120 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (170 kg) / +90C...-18C (120 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 170 kg (+90C...+3C) si 120 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Fara grup motor
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (170 kg) / +90C...-18C (120 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 130 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (200 kg) / +90C...-18C (130 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 8 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 130 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Fara grup motor
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (200 kg) / +90C...-18C (130 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 8 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 2 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 130 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 229*125*217
Fara grup motor
Potrivit pentru conectarea cu o instalatie CO2
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (200 kg) / +90C...-18C (130 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 8 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 2 carucioare (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 4 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 130 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 239*125*217
Fara grup motor
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (200 kg) / +90C...-18C (130 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 8 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 2 carucioare (20 cuve GN2/1 sau 20 tavi 60*80) sau 4 carucioare (20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40)
Productie: 400 kg (+90C...+3C) si 260 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 239*125*217
Fara grup motor
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (400 kg) / +90C...-18C (260 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 8 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor