filtreaza produsele
-
Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa, electric, inox, 140*80*46 cm2512EDimensiuni (cm): 140*80*46Putere instalata: 6 kWTensiune alimentare: 230V / 50HzStructura: otel inox
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cmLatime banda (cm): 40,6Lungime banda (cm): 127Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / cicluTemperatura de lucru: 93 ... 288 grade CelsiusCuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisatSistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.Cuptor profesional pentru horeca -
Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm3240-1GCapacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*158*108Putere calorica: 26 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 342 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm3240-1ECapacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*158*108Putere instalata: 27 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 342 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm3255-1GCapacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*158*108Putere calorica: 34 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 401 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm3255-1ECapacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*158*108Putere instalata: 32 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 401 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm3270-1-2BGCapacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 281*158*108Putere calorica: 56 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 178Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 267Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachetAceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 512 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa si fara aerisire, electric, inox, 80*90*46 cmV2512Dimensiuni (cm): 80*90*46Putere instalata: 6 kWTensiune alimentare: 230V / 50HzStructura: otel inoxDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cmLatime banda (cm): 40,6Lungime banda (cm): 127Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / cicluTemperatura de lucru: 93 ... 288 grade CelsiusPanou de control electronicNu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energieCuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisatSistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.Cuptor profesional pentru horeca