Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Pasteurizator de banc STAF59 pentru inghetata, slush, creme, sorbet 15 lt
    Pasteurizator de banc STAF59 pentru inghetata, slush, creme, sorbet 15 lt
    PT151
    Putere: 3,3 kW
    Dimensiuni (cm): 43*60.5*59.5
    Capacitate pasteurizare/ciclu (lt): 3,5-15
    Tip racire: apa sau aer (a se specifica la comanda)
    Structura: otel-inox
    Panou de control electronic cu pictograme
    Viteza variabila a agitatorului
    Tensiune de alimentare: 220V-50Hz
    Dispozitiv vertical de banc
    Design ergonomic
    Agitator usor de indepartat pentru curatare
    Raft ajusutabil pentru orice fel de containter
    Pentru pasteurizare inghetata, slush, creme, sorbet
    Timpi de racire si incalzire redusi
    Jgheab magnetic de curgere continut, detasabil pentru curatare usoara
    Capac dublu pentru a adauga ingrediente in timp ce masina functioneaza
    Consum foarte redus de apa si energie
    Rezervor vertical pentru a verifica starea amestecului si pentru o extractie usoara
    Dispozitiv de siguranta magnetic, aparatul opreste functionarea la deschiderea capacului
    Pasteurizatoarele electronice verticale, reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelor
    Toate partile pieselor care intra in contact cu amestecul sau inghetata sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru o curatare eficienta
    In deplina concordanta cu normele sanitare CE
    Greutate echipament: 110 kg
    Favorite Compara
  2. Masina multifunctionala de banc STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 15 lt/h
    Masina multifunctionala de banc STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 15 lt/h
    GLST1
    Putere: 1,25 kW
    Dimensiuni (cm): 70*55*45
    Productivitate litri/h: 15
    Capacitate max. rezervor: 6 lt
    Productivitate kg/h: 12
    Productie per ciclu 5,2 lt
    Tip racire: aer
    Model compact de banc
    Tensiune alimentare: 220V-50Hz
    5 programe de inghetare si stocare
    Conceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificat
    Viteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.
    Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"
    Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilor
    Sistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servire
    Nu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentati
    Ofera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervor
    Raft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de container
    Usor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabile
    Textura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.
    Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelor
    Consum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electric
    Consum redus de apa datorita condensatoarelor de cupru
    Buton de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurt
    Dispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capacului
    Capacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenica
    Toate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatare
    Greutate: 48 kg
     
    Favorite Compara
  3. Robot profesional de banc STAF59 pentru pasteurizare, maturare, producere creme 15 lt/90 min
    Robot profesional de banc STAF59 pentru pasteurizare, maturare, producere creme 15 lt/90 min
    ROBOCREAM-RT151
    Putere: 3300 W
    Dimensiuni (cm): 60*85*43,2 
    Structura: otel inoxidabil
    Eficienta productie creme: 3 - 15 lt (90 min)
    Eficienta productie creme: 3 - 15 lt (90 min)
    Tip racire: aer sau apa (a se specifica la comanda)
    Model compact de banc
    Tensiune alimentare: 220V-50Hz
    Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"
    Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaliga
    Pana la 60 de programe automate sau personalizate
    Buton de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurt
    Programele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)
    Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° C
    Programe pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala
    Viteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.
    Agitatorul este produs din otel inoxidabil
    Conceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazute
    Covor antiderapant cauciucat pentru cuva
    Capacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenica
    Usor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabile
    Capac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscare
    Raft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancime
    Consum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electric
    Consum redus de apa datorita condensatoarelor de cupru
    Dispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capacului
    Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelor
    Optional contracost: Suport cu roti
    Greutate: 110 kg
     
    Favorite Compara
  4. Robot profesional de banc STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 15 lt/h si creme 5 lt/50 min
    Robot profesional de banc STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 15 lt/h si creme 5 lt/50 min
    ROBOCREAM-RT51
    Putere: 1700 W
    Dimensiuni (cm): 43,5*60,5*59,5
    Structura: otel inoxidabil
    Eficienta productie creme: 1,5 - 5 lt (50 min)
    Eficienta pasteurizare/maturare: 1,5 - 5 lt (50 min)
    Productivitate inghetata: 15 lt/h
    Productivitate inghetata: 12 kg/h
    Productie per ciclu inghetata: 1,15 / 2,3 kg
    Productie per ciclu inghetata: 1,5 / 2,6 lt
    Tip racire: aer
    Model de banc de podea
    Tensiune alimentare: 220V-50Hz
    Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"
    Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaliga
    Pana la 60 de programe automate sau personalizate
    Buton de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurt
    Programele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)
    Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° C
    Programe pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelato
    Viteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.
    Agitatorul este produs din otel inoxidabil
    Conceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazute
    Covor antiderapant cauciucat pentru cuva
    Capacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenica
    Usor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabile
    Capac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscare
    Usor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabile
    Raft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancime
    Consum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electric
    Consum redus de apa datorita condensatoarelor de cupru
    Dispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capacului
    Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelor
    Prevazut cu 4 roti pivotante
    Greutate: 58 kg
     
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

4 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language