filtreaza produsele
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1000EPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1000PPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezePosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 162 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1000MPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1020E GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1020P GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaPosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1020M GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 230V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 172 kg
-
Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuveOKFE101Putere instalata: 17 kWCapacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90 * 82 * 106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBG10Putere: 16766 Kcal/19.5 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Sursa de alimentare: gaz natural sau GPLStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tensiune alimentare: 220V / 50HzTip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 213 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBE10Putere: 14875 Kcal/17.3 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 198 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040DPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040MPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve-23%MEGAGASTRONOMY1040DGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 min + inf.Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorCele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA -
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuveGASTROTEK1000PGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.fSonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040MGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V/ 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 vitezaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuveGASTROTEK1020PGGASPutere instalata: 16 kW - 13.744 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bari1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezeTimer: 9h 59 min + infPrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040MGGASPutere instalata: 16 kW - 13.7 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 120 min.Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaTip umidificare: abur cu injectie directaPanou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.Greutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuveMEGAGASTRONOMY1040DGGASPutere instalata: 16 kW - 13.7 KcalCapacitate: 10 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorVentilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 163 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveBCH1021EMRPutere instalata: 21.7 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1Distanta intre tavi: 7 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 122*107*110Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 vitezaPanou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produseCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.Greutate echipament: 195 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuveBCH1021EPRPutere instalata: 21.7 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1Distanta intre tavi: 7 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 122*107*110Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +infVentilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produsePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 195 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuveOKFG 101Putere instalata: 19+0.3 kWCapacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 90*82*121Tensiune alimentare: 220V / 50HzAlimentare: gaz; racord 3/4"Presiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1-23%TPK.GKF-10Putere instalata: 35 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 104*103,5*115Consum gaz natural: 3,70 m3/hConsum gaz gpl: 2,74 m3/hCuptor profesional pentru horecaTemperatura ajustabila 0/300 grade CelsiusUsa prevazuta cu senzorPosibilitate reglare a timpului de gatirePrevazut cu panou de control electronicFunctie de gatire traditionala cu convectieFunctie de gatire la abur cu reglare manualaSticla termorezistenta cu garnituri din siliconDistributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade CelsiusRetea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestoraSuportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
Kit suporti tavi inclusGreutate echipament: 195 kg.
Produs promotionalPret normal 4.415,00 € Special Price 3.399,00 € + TVA -
Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1-23%TPK.EKF-10Cuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 16,5 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 106*109,5*162Temperatura ajustabila 0/300 grade CelsiusUsa prevazuta cu senzorTensiune alimentare: 380V /50 HzPosibilitate reglare a timpului de gatirePrevazut cu panou de control electronicFunctie de gatire traditionala cu convectieFunctie de gatire la abur cu reglare manualaSticla termorezistenta cu garnituri din siliconDistributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectionalTermostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade CelsiusRetea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestoraSuportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracostKit suporti tavi inclusGreutate echipament: 181 kgProdus promotionalPret normal 4.441,00 € Special Price 3.419,00 € + TVA
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Pro 10-1/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 18,9 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*101
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 130 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Pro 10-2/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 37,4 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 173 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Pro 10-2/1-GASPutere instalata: 40 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 192 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Classic 10-1/1Putere instalata: 18.9 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*77.5*101Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 123 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Classic 10-1/1-GASCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*77.5*101.4Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 143 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Classic 10-2/1-GASPutere instalata: 40 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 192 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1CE2ERRA.0001019Putere instalata: 37,4 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 tavi GN 1/1Dimensiuni (cm): 101*97*107Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 165 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, inox, 10 tavi, 93.6*91.1*107 cmMEGABAKERY1040M-OPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Echipament de probe 2 saptamani, produs ocazii, garantie 12 luni2.559,00 € + TVA -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Pro 10-1/1-GASPutere instalata: 22 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 149 kgCuptor profesional pentru horeca