Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

31 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1000P
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 162 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1020E GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1020P GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    OKFE101
    Putere instalata: 17 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90 * 82 * 106
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBG10
    Putere: 16766 Kcal/19.5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL  
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 213 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBE10
    Putere: 14875 Kcal/17.3 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Tensiune de alimentare: 380 V / 50 Hz
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 198 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY1040DG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1000PG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.f
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V/ 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 viteza
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1020PGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.744 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari 
    Timer: 120 min. 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Tip umidificare: abur cu injectie directa
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040DGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal 
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    BCH1021EMR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    BCH1021EPR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    OKFG 101
    Putere instalata: 19+0.3 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90*82*121
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 3/4"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro pe gaz cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.GKF-10
    Putere instalata: 35 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 104*103,5*115
    Consum gaz natural: 3,70 m3/h
    Consum gaz gpl: 2,74 m3/h
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus 
    Greutate echipament: 195 kg.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.415,00 € Special Price 3.399,00 € + TVA
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    Cuptor profesional gastro electric cu convectie si abur, panou electronic, 10 cuve GN1/1
    -23%
    TPK.EKF-10
    Putere instalata: 16,5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 106*109,5*162
    Temperatura ajustabila 0/300 grade Celsius
    Usa prevazuta cu senzor
    Tensiune alimentare: 380V /50 Hz
    Posibilitate reglare a timpului de gatire
    Prevazut cu panou de control electronic
    Functie de gatire traditionala cu convectie
    Functie de gatire la abur cu reglare manuala
    Sticla termorezistenta cu garnituri din silicon
    Distributie uniforma a caldurii datorita ventilatorului bidirectional
    Termostat cu siguranta pentru supraincalzire la peste 360 grade Celsius
    Retea de conducte interioare izolate pentru prevenirea incalzirii acestora
    Suportul pentru cuptor nu este inclus, se poate achizitiona optional contracost
    Kit suporti tavi inclus
    Greutate echipament: 181 kg
    Produs promotional

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.441,00 € Special Price 3.419,00 € + TVA
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Pro 10-1/1-ELE
    Putere instalata: 18,9 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*101
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Pro 10-2/1-ELE
    Putere instalata: 37,4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 173 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Pro 10-2/1-GAS
    Putere instalata: 40 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Classic 10-1/1
    Putere instalata: 18.9 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*101
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 123 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Classic 10-1/1-GAS
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*77.5*101.4
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 143 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    ICombi Classic 10-2/1-GAS
    Putere instalata: 40 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1
    Dimensiuni (cm): 107*104*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1
    CE2ERRA.0001019
    Putere instalata: 37,4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 tavi GN 1/1
    Dimensiuni (cm): 101*97*107
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 165 kg
    Cuptor profesional pentru horeca

    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, inox, 10 tavi, 93.6*91.1*107 cm
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, inox, 10 tavi, 93.6*91.1*107 cm
    MEGABAKERY1040M-O
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Echipament de probe 2 saptamani, produs ocazii, garantie 12 luni
    Cuptor profesional pentru horeca
    2.559,00 € + TVA
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1
    ICombi Pro 10-1/1-GAS
    Putere instalata: 22 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2
    Dimensiuni (cm): 85*84*106
    Produs nou
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Alimentare: gaz natural
    Structura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistenta
    Temperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade C
    Temperatura maxima de lucru: 300 grade Celsius
    Timer digital: 0-24
    Grad de protectie IPX5
    Iluminare interioara LED
    Functie Delta-T
    Sonda de temperatura in 6 puncte
    Programare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)
    Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiere
    Tehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacere
    Functie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparat
    Functie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatie
    Functie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificat
    Functie de preincalzire si de mentinere a temperaturii
    Functie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacere
    Spalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)
    Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folosit
    Dus spalare cu sistem de rectractare inclus
    Ventilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto revers
    Conectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USB
    Autodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuni
    Greutate echipament: 149 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

31 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language