Default Category

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

5 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanic
    STB610MGAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 20 kW - 17200 kcal/h
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 140 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610MGAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW 15480 Kcal/h
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari 
    Timer: 120 min. 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Tip umidificare: abur cu injectie directa
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    OKFG 101
    Putere instalata: 19+0.3 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90*82*121
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 3/4"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

5 produse

pe pagina
Descrescator
Language