Default Category

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 75 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Dulap FRENOX expunere vinuri si delicatese
    Dulap FRENOX expunere vinuri si delicatese
    SPD-WN-120-280
    Dimensiuni (cm): 120x50x280
    Structura: otel inox si sticla
    Capacitate: 120 sticle/ 4 sertare pentru trabucuri
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc
    Sistem frig: ventilat
    Agent racire: R290
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: +4...+14 / +14...+22 grade Celsius si umiditate de 60%/ 65%
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditate
    Sistem special de expunere delicatese pe sina
    Sistem de iluminare interioara cu LED
    Prevazuta cu 2 usi si 4 sertare pentru trabucuri
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Incuietoare
    Sistem de raft cu sine speciale
    Sertar umidificator pentru depozitarea trabucurilor
    Zgomot minim in timpul lucrului
    Tehnologie specifica pentru vin
    Sticlele se pozitioneaza inclinate
    *Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanic
    STC423E
    Putere instalata: 3.700 W
    Capacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*62*58
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 50 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanic
    STC411E
    Putere instalata: 5.700 W
    Capacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*58
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanic
    STC411EW
    Putere instalata: 5.700 W
    Capacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*58
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 64 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    STC611E
    Putere instalata: 7.200 W
    Capacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*66
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 65 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanic
    STC611EW
    Putere instalata: 7.200 W
    Capacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*66
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    STC1011E
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*88
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    STC1011EW
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*88
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + carucior
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + carucior
    STG201ET
    Putere instalata: 26.250 W
    Capacitate: 20 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*96*186
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa
    Distanta dintre cuve (cm) : 6.5
    Greutate echipament: 252 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + carucior
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + carucior
    STB616ET
    Putere instalata: 26.250 W trifazic
    Capacitate: 16 tavi 60*40 
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*96*186
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8.6
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 252 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional regenerare cu 3 cuve si panou electromecanic
    Cuptor profesional regenerare cu 3 cuve si panou electromecanic
    RG311
    Putere instalata: 3.900 W 
    Capacitate: 3 tavi GN1/1
    Structura: otel-inox
    Dimensiuni (cm): 73*71*45
    Temperatura maxima de lucru: 170 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 6.5
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Conexiune apa
    Mod pre-incalzire
    Umiditate reglabila in procente
    Termostat de siguranta
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecare
    Cuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite si
    congelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.
    Greutate echipament: 39 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional regenerare cu 6 cuve si panou electromecanic
    Cuptor profesional regenerare cu 6 cuve si panou electromecanic
    RG611
    Putere instalata: 5.650 W 
    Capacitate: 6 tavi GN1/1
    Structura: otel-inox
    Dimensiuni (cm): 73*71*72
    Temperatura maxima de lucru: 170 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 6.5
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Conexiune apa
    Mod pre-incalzire
    Umiditate reglabila in procente
    Termostat de siguranta
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecare
    Cuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite si
    congelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional regenerare cu 10 cuve si panou electromecanic
    Cuptor profesional regenerare cu 10 cuve si panou electromecanic
    RG1011
    Putere instalata: 10.300 W 
    Capacitate: 10 tavi GN1/1
    Structura: otel-inox
    Dimensiuni (cm): 73*71*98
    Temperatura maxima de lucru: 170 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 6.5
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Conexiune apa
    Mod pre-incalzire
    Umiditate reglabila in procente
    Termostat de siguranta
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecare
    Cuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite si
    congelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.
    Greutate echipament: 85 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Vitrina inox FRENOX expunere vinuri si delicatese cu 4 usi
    Vitrina inox FRENOX expunere vinuri si delicatese cu 4 usi
    SPD11
    Putere: 0,40 kW
    Dimensiuni (cm): 210*85*230
    Structura: otel inox si sticla
    Capacitate: 1000 lt
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc
    Sistem frig: ventilat
    Agent racire: R290
    Termostat si termometru digital
    Temperatura de lucru: +4...+10 / +10...+20 / +0...+5 grade Celsius si umiditate de 65%
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditate
    Sistem special de expunere delicatese pe sina
    Sistem automat de evaporare apa
    Sistem de iluminare interioara cu LED
    Spatele vitrinei este din sticla pentru expunere
    Sticla incalzita
    Prevazuta cu 4 usi 
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Sticlele se pozitioneaza inclinate
    *Optional contracost diferite culori
    *Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata
    *Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
    Favorite Compara
  15. Vitrina inox FRENOX expunere delicatese cu 2 usi
    Vitrina inox FRENOX expunere delicatese cu 2 usi
    SPD11-A
    Putere: 0,40 kW
    Dimensiuni (cm): 105*85*230 
    Structura: otel inox si sticla
    Sistem frig: ventilat
    Agent racire: R290
    Termostat si termometru digital
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc 
    Temperatura de lucru:  +0...+5 grade Celsius si umiditate de 65%
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditate
    Sistem special de expunere delicatese pe sina
    Sistem automat de evaporare apa
    Sistem de iluminare interioara cu LED
    Spatele vitrinei este din sticla pentru expunere
    Sticla incalzita
    Prevazuta cu 2 usi 
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    *Optional contracost diferite culori
    *Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata
    *Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile si capacitatea dorita conform proiectului dvs.
    Favorite Compara
  16. Vitrina inox FRENOX expunere vinuri cu 2 usi
    Vitrina inox FRENOX expunere vinuri cu 2 usi
    SPD11-B
    Putere: 0,40 kW
    Dimensiuni (cm): 105*85*230 
    Structura: otel inox si sticla
    Sistem frig: ventilat
    Agent racire: R290
    Termostat si termometru digital
    Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc 
    Temperatura de lucru:  +1...+10 / +10...+20 grade Celsius si umiditate de 65%
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Temperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditate
    Sistem automat de evaporare apa
    Sistem de iluminare interioara cu LED
    Spatele vitrinei este din sticla pentru expunere
    Sticla incalzita
    Prevazuta cu 2 usi 
    Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
    Sticlele se pozitioneaza inclinate
    *Optional contracost diferite culori
    *Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata
    *Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile si capacitatea dorita conform proiectului dvs.
    Favorite Compara
  17. Masina tip tunel de spalat si igenizat industriala cu incalzire electrica 300 lazi/h
    Masina tip tunel de spalat si igenizat industriala cu incalzire electrica 300 lazi/h
    TPKT300
    Putere totala instalata: 25.5 kW (incalzire electrica)
    Dimensiuni (cm): 400*130*170
    Capacitate spalare lazi: pana la 300 / h
    Stuctura: otel inoxidabil AISI 304
    Tensiune alimentare: 3 x 380V - 50 Hz -N-PE
    Putere pompa spalare: 7.5 kW
    Putere motor banda transportoare: 0.37 kW
    Putere incalzire apa: 18 kW
    Consum apa clatire finala: 600/700 lt/h la presiunea de 2 Bari
    Viteza banda transportoare: 0.5 - 3 metri/minut
    Dimensiuni lazi (cm): 60*40*22
    Capacitate rezervor apa: 350 lt
    Temperatura spalare/clatire : 65°C
    Izolatie termica si acustica
    Folosit in general in industria automotive
    Pompele de spalare sunt de tip centrifugal
    Panoul de control electromecanic cu economizor de energie, functioneaza la voltaj redus de 24 V
    Sistem automat de spalare interioara, stagnarea apei si a murdariei fiind inexistente
    Buton de intrerupere totala a masinii in caz de urgenta
    Temperatura este ajustabila din panoul de control
    Presiunea apei pe jeturi controlabila in sus si jos
    Spalarea se realizeaza cu jeturi din toate directiile pentru a acoperi orice unghi
    Filtrele supapelor de aspiratie si a pompelor de spalare sunt usor de demontat si spalat
    Incalzirea si transportul apei din rezervoare se face prin conducte echipate sistem cu recuperare de condens
    Utilitati necesare: conectare apa, un sistem de scurgere, sistem electric compatibil 380V, sistem pentru evaporarea aburului
    Posibilitate spalare si igenizare pe zone, cu specificatii diferite datorita zonelor de tampon create din cauciuc care impiedica amestecarea solutiilor de spalare dintr-o zona in alta
    Procesul de spalare implica indepartarea oricaror reziduuri de pe echipamente si daca se doreste utlima faza de clatire va include si o igenizare pentru eliminarea bacteriilor.
    Favorite Compara
  18. Masina tip tunel de spalat si igenizat industriala cu incalzire pe abur 150 lazi/h
    Masina tip tunel de spalat si igenizat industriala cu incalzire pe abur 150 lazi/h
    TPKT400
    Putere totala instalata: 8.5 kW (incalzire cu abur)
    Dimensiuni (cm): 400*130*170
    Capacitate spalare lazi: pana la 150 / h
    Stuctura: otel inoxidabil AISI 304
    Tensiune alimentare: 3 x 380V - 50 Hz -N-PE
    Putere pompa spalare: 7.5 kW
    Putere motor banda transportoare: 0.37 kW
    Putere incalzire apa: 18 kW
    Consum apa clatire finala: 600/700 lt/h la presiunea de 2 Bari
    Viteza banda transportoare: 0.5 - 3 metri/minut
    Dimensiuni cuve (cm): 25*40*40-50 
    Cuvele sunt din otel inoxidabil 316L
    Capacitate rezervor apa: 350 lt
    Temperatura spalare/clatire : 65°C
    Izolatie termica si acustica
    Conceput in general pentru uz industrial farmaceutic si cosmetic
    Pompele de spalare sunt de tip centrifugal
    Panoul de control electromecanic cu economizor de energie, functioneaza la voltaj redus de 24 V
    Sistem automat de spalare interioara, stagnarea apei si a murdariei fiind inexistente
    Buton de intrerupere totala a masinii in caz de urgenta
    Temperatura este ajustabila din panoul de control
    Presiunea apei pe jeturi controlabila in sus si jos
    Spalarea se realizeaza cu jeturi din toate directiile pentru a acoperi orice unghi
    Filtrele supapelor de aspiratie si a pompelor de spalare sunt usor de demontat si spalat
    Incalzirea si transportul apei din rezervoare se face prin conducte echipate sistem cu recuperare de condens
    Utilitati necesare: conectare apa purificata la 30 grade, un sistem de scurgere, sistem electric compatibil 380V, sistem pentru evaporarea aburului
    Posibilitate spalare si igenizare pe zone, cu specificatii diferite datorita zonelor de tampon create din cauciuc care impiedica amestecarea solutiilor de spalare dintr-o zona in alta
    Procesul de spalare implica indepartarea oricaror reziduuri  si daca se doreste utlima faza de clatire va include si o igenizare pentru eliminarea bacteriilor.
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    BAKE1600E
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 viteze
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    BAKE500E
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    BAKE1600M
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    MAXIFACILE
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control electromecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Friteuza electrica OZTI cu 1 cuva
    Friteuza electrica OZTI cu 1 cuva
    7856.N1.40908.02
    Putere: 18 kW
    Capacitate cuva: 22 litri
    Dimensiuni (cm): 40*90*85
    Structura: otel inox
    Cuva realizata din otel-inox AISI 304 cu margini rotunjite pentru o igienizare facila
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Temperatura de lucru reglabila termostatat pana la maxim +190 grade Celsius
    Prevazuta cu sistem de scurgere si colectare a grasimilor reziduale, sistem de oprire automata a tensiunii de alimentare in cazul unei defectiuni
    Elementele de incazire pot fi rotite la 90 grade pentru a facilita curatarea cuvei
    Favorite Compara
  26. Tigaie basculanta electrica OZTI 130 lt
    Tigaie basculanta electrica OZTI 130 lt
    7867.N1.12908.06
    Capacitate: 130 litri
    Dimensiuni (cm): 120*90*85
    Structura: otel inox
    Putere: 15 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Favorite Compara
  27. Tigaie basculanta electrica OZTI 205 lt
    Tigaie basculanta electrica OZTI 205 lt
    7867.N1.16908.18
    Capacitate: 205 litri
    Dimensiuni (cm): 160*90*85
    Structura: otel inox
    Putere: 21 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem electric motorizat de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Favorite Compara
  28. Tigaie basculanta electrica OZTI 80 lt
    Tigaie basculanta electrica OZTI 80 lt
    7867.N1.80908.04
    Capacitate: 80 litri
    Dimensiuni (cm): 80*90*85
    Structura: otel inox
    Putere: 9 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Favorite Compara
  29. Tigaie basculanta electrica OZTI 50 lt
    Tigaie basculanta electrica OZTI 50 lt
    7867.N1.80708.01
    Capacitate: 50 litri
    Dimensiuni (cm): 80*70*85
    Structura: otel inox
    Putere: 7.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Favorite Compara
  30. Masina de preparat creme cu 2 viteze 80 lt
    Masina de preparat creme cu 2 viteze 80 lt
    TPKMPC80
    Putere motor: 0.6 / 0.8 kW
    Putere incalzire: 9 kW
    Dimensiuni (cm): 96*74*164
    Capacitate cuva: 80 lt
    Structura: otel-inox
    Capacitate ulei: +/- 20 lt
    Temperatura maxima de lucru: 150°C
    Prevazut cu 2 viteze
    Prevazut cu temporizator si termostat
    Dispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecare
    Mantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termic 
    Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuva
    Crema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale, care face ca rezervorul sa poata fi rabatat
    Prevazut cu grilaj de protectie realizat din inox
    Prevazut cu roti
    Greutate: 130 kg
    Favorite Compara
  31. Masina de preparat creme cu 2 viteze 120 lt
    Masina de preparat creme cu 2 viteze 120 lt
    TPKMPC120
    Putere motor: 1.2 / 1.8 kW
    Putere incalzire: 15 kW
    Dimensiuni (cm): 120*91*181
    Capacitate cuva: 120 lt
    Structura: otel-inox
    Capacitate ulei: +/- 32 lt
    Temperatura maxima de lucru: 150°C
    Prevazut cu 2 viteze
    Prevazut cu temporizator si termostat
    Dispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecare
    Mantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termic 
    Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuva
    Crema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale, care face ca rezervorul sa poata fi rabatat
    Prevazut cu grilaj de protectie realizat din inox
    Prevazut cu roti
    Greutate: 240 kg
    Favorite Compara
  32. Masina de preparat creme cu viteza variabila 200 lt
    Masina de preparat creme cu viteza variabila 200 lt
    TPKMPC200
    Putere motor: 3.0 kW
    Putere incalzire: 18 kW
    Dimensiuni (cm): 130*120*199
    Capacitate cuva: 200 lt
    Structura: otel-inox
    Capacitate ulei: +/- 43 lt
    Temperatura maxima de lucru: 150°C
    Prevazut cu viteza variabila
    Prevazut cu robinet pentru cuva
    Prevazut cu temporizator si termostat
    Dispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecare
    Mantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termic 
    Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuva
    Crema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale motorizate, care face ca rezervorul sa poata fi rabatat
    Prevazut cu grilaj de protectie realizat din inox
    Prevazut cu roti
    Greutate: 350 kg
    Favorite Compara
  33. Masina de preparat creme cu viteza variabila 300 lt
    Masina de preparat creme cu viteza variabila 300 lt
    TPKMPC300
    Putere motor: 5,5 kW
    Putere incalzire: 12 / 24 kW
    Dimensiuni (cm): 164*134*220
    Capacitate cuva: 300 lt
    Structura: otel-inox
    Capacitate ulei: +/- 55 lt
    Temperatura maxima de lucru: 150°C
    Prevazut cu viteza variabila
    Prevazut cu robinet pentru cuva
    Prevazut cu temporizator si termostat
    Dispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecare
    Mantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termic 
    Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuva
    Crema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale motorizate, care face ca rezervorul sa poata fi rabatat
    Prevazut cu grilaj de protectie realizat din inox
    Prevazut cu roti
    Greutate: 611.5 kg
    Favorite Compara
  34. Masina de preparat creme cu viteza variabila 500 lt
    Masina de preparat creme cu viteza variabila 500 lt
    TPKMPC500
    Putere motor: 5,5 kW
    Putere incalzire: 45 kW
    Dimensiuni (cm): 190*156*240
    Capacitate cuva: 500 lt
    Structura: otel-inox
    Capacitate ulei: +/- 67 lt
    Temperatura maxima de lucru: 150°C
    Prevazut cu viteza variabila
    Prevazut cu robinet pentru cuva
    Prevazut cu temporizator si termostat
    Dispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecare
    Mantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termic 
    Datorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuva
    Crema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale motorizate, care face ca rezervorul sa poata fi rabatat
    Prevazut cu grilaj de protectie realizat din inox
    Prevazut cu roti
    Greutate: 730 kg
    Favorite Compara
  35. Tigaie basculanta electrica 50 lt PLUS
    Tigaie basculanta electrica 50 lt PLUS
    EMP.PLS.DTE.50
    Capacitate: 50 litri
    Dimensiuni (cm): 80*73*85
    Structura: otel inox
    Putere: 9 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Greutate: 120 kg
    Favorite Compara
  36. Tigaie basculanta electrica 80 lt PLUS
    Tigaie basculanta electrica 80 lt PLUS
    EMP.PLS.DTE.80
    Capacitate: 80 litri
    Dimensiuni (cm): 80*90*85
    Structura: otel inox
    Putere: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Greutate: 148 kg
    Favorite Compara
  37. Tigaie basculanta electrica 120 lt PLUS
    Tigaie basculanta electrica 120 lt PLUS
    EMP.PLS.DTE.120
    Capacitate: 120 litri
    Dimensiuni (cm): 120*90*85
    Structura: otel inox
    Putere: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Cuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facila
    Temperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade Celsius
    Izolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energie
    Elemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a caldurii
    Sistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
    Greutate: 190 kg
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve
    EMPCBE6
    Putere: 8684 Kcal/10.1 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Tensiune de alimentare: 380 V / 50 Hz  
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*73
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 160 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBE10
    Putere: 14875 Kcal/17.3 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Tensiune de alimentare: 380 V / 50 Hz
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 198 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuve
    EMPCBE24
    Putere: 23645 Kcal/27.5 kW
    Capacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1
    Tensiune alimentare: 380 V / 50 Hz
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 118*107*119
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 278 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuve
    EMPCBE40
    Putere: 47291 Kcal/55.5 kW
    Capacitate: 40 tavi GN 1/1  
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 119*108*180
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 449 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    MEGABAKERY440D
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabile
    Timer: 9h 59min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    MEGABAKERY640D
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabile
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY1040DG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuve
    MEGAGASTRONOMY440DG
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*87*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur.
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuve
    MEGAGASTRONOMY523DG
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2
    Distanta intre tavi: 7.3 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 60.6*78.2*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Masina pentru injectat si dozat creme 8.5 lt
    Masina pentru injectat si dozat creme 8.5 lt
    12.DOSIC8
    Putere: 0.18 kW
    Dimensiuni (cm): 45*30*33
    Dimensiuni cu palnie (cm): 45*30*63
    Capacitate: 8.5 lt
    Structura: otel-inox
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    9 programe automate de dozare
    3 moduri de lucru: manual, automat si secvential
    In modul manual, aparatul de dozare va distribui produsul pana cand eliberati manerul / pedala, asigurandu-se ca utilizatorul are o flexibilitate maxima in timpul prelucrarii
    In modul automat, puteti seta cantitateade crema sa fie eliberata in prealabil si aparatul va doza cu precizie
    In modul secvential puteti seta initial cantitatea de crema care urmeaza sa fie distribuita si timpul de pauza de lucru continuu de umplere si de dozare
    Permite salvarea a noua programe diferite pentru utilizarea rapida si eficienta
    Greutate echipament: 27 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 75 produse

pe pagina
Descrescator
Language