Default Category

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 49-96 din 120 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Masina de taiat legume 400 kg/h cu suport
    Masina de taiat legume 400 kg/h cu suport
    EMP.400-AS
    Putere totala: 750 W
    Dimensiuni (cm): 42*49*119
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 400kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)
    Panou de control digital rezistent la apa
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu suport din inox, comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 41 kg
    Favorite Compara
  2. Masina de taiat legume 800 kg/h cu suport ansamblu
    Masina de taiat legume 800 kg/h cu suport ansamblu
    EMP.800
    Putere totala: 750/800W
    Dimensiuni (cm): 37*88*133
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 800kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Panou de control digital rezistent la apa
    2 viteze de lucru
    Aparatul include 6 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm, 1 disc cartofi pai, 1 disc cartofi cuburi 10 x 10, 1 disc cartofi cuburi 20 x 20
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut suport din inox cu spatiu decantare  si  comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 60 kg
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/h
    EMP.SPO.04-D
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Masina de taiat legume SAMMIC 150-450 kg/h, monofazic
    Masina de taiat legume SAMMIC 150-450 kg/h, monofazic
    -20%
    CA31-220V
    Putere totala: 550 W (monofazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa
    Dimensiuni (cm): 39*40*54
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 150-450 kg/h
    Viteza de rotatie: 365 rpm
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2
    Constructia feliatorului de vegetale CA-31 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa.
    Greutate: 21 kg
    Produs promotional
     
    Pret normal 1.199,00 € Special Price 959,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control electronic, rotativ, pe gaz si camera cu lemne pt afumare - 130 pizza/h
    Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control electronic, rotativ, pe gaz si camera cu lemne pt afumare - 130 pizza/h
    EMP.SPO.02
    Putere totala: 48 kW
    Dimensiuni (cm): 196*212*211
    Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 120
    Dimensiuni usa (cm): 50*25
    Structura: otel inoxidabil
    Consum gaz natural: 5,07 m3/h
    Consum GPL: 4,08 kg/h
    Adaptabil pentru a opera cu sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Prevazut cu camera separata, alimentare LEMN, pentru a da gustul specific
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza camerei de coacere din piatra refractara
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Greutate echipament: 1500 kg
    Disponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.02-RB), auriu-negru (EMP.SPO.02-GB), negru-rosu (EMP.SPO.02-BR), maro-negru (EMP.SPO.02-BB)
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Masina de taiat legume SAMMIC 200-650 kg/h, trifazic
    Masina de taiat legume SAMMIC 200-650 kg/h, trifazic
    CA41-380V
    Putere totala: 550 W - trifazic 
    Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apa 
    Dimensiuni (cm): 39*40*67
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 200-650kg/h
    Viteza de rotatie: 365 rpm
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Constructia Feliatorului de vegetale CA-41  este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din  produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 Hz
    Greutate echipament: 30 kg
    Favorite Compara
  7. Masina de taiat legume SAMMIC 500-1000 kg/h
    Masina de taiat legume SAMMIC 500-1000 kg/h
    CA62
    Putere totala: 750 W (trifazic)
    Panou de control electronic, usor de folosit
    Dimensiuni (cm): 43*42*81
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 500-1000kg/h
    Viteza de rotatie: 2 viteze 365/730 rpm
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 273 cm2, accesoriu pentru taiat cartofi cuburi
    Constructia Feliatorului de vegetale CA-62  este una speciala,  echipamentul venind standard cu atasamentul pt productie mare si gura de alimentare automata. Astfel aveti posibilitatea de a felia, marunti, sau taia de exemplu cartofi in timp record fara a mai fi nevoiti sa alimentati bucata cu bucata, doar rasturnati sacul de cartofi in gura de hranire, rotiti manerul si ei cad unul cate unul in cuva de prelucrare.  
    Si la CA-62 lama de taiere este pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.
    Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescuta 
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Montarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 29.5 kg
    Favorite Compara
  8. Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 100-450 kg/h, bol 8 lt
    Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 100-450 kg/h, bol 8 lt
    CK38V
    Putere totala: 1500 W 
    Panou de control electronic,rezistent la apa, usor de folosit
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu variator de viteza
    ​Compus din bloc motor si 2 atasamente
    Cutter- aparat de procesat alimentele
    Dimensiuni (cm): 28*38*51
    Viteza de rotatie: 300-3000 rpm
    Programabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulse 
    Bol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 lt ​
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii 
    Lama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroase
    Lama  perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amesteca ​
    Greutate echipament: 19 kg
    Feliator de legume /vegetale
    Capacitate: 100-450kg/h
    Dimensiuni (cm): 39*40*55
    Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 136 cm2
    Viteza de rotatie: 300-1000 rpm
    Design ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taietura
    Capac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentului
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136cm2
    Greutate echipament: 24 kg
    Favorite Compara
  9. Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 200-650 kg/h, bol 5.5 lt
    Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 200-650 kg/h, bol 5.5 lt
    CK45V
    Putere totala: 1500 W  
    Panou de control electronic,rezistent la apa, usor de folosit
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Prevazut cu viteza variabila
    Compus din bloc motor si 2 atasamente
    Cutter- aparat de procesat alimentele:
    Viteza: 300-3000 rpm
    Programabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulse 
    Bol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 5.5 lt 
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii 
    Lama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroase
    Lama  perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amesteca 
    Greutate echipament: 18 kg
    Feliator de legume /vegetale
    Capacitate: 200-650kg/h
    Dimensiuni cutter (cm): 28*38*48
    Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2
    Viteza: 300-1000 rpm
    Design ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taietura
    Capac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentului
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional,  pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare generoasa,cu aria de 286cm2
    Greutate echipament: 27 kg
    Favorite Compara
  10. Cutter procesator si masina de taiat legume SAMMIC 200-650 kg/h, bol 8 lt
    Cutter procesator si masina de taiat legume SAMMIC 200-650 kg/h, bol 8 lt
    CK48V
    Putere totala: 1500 W  
    Panou de control electronic,rezistent la apa, usor de folosit
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Viteza variabila
    Compus din bloc motor si 2 atasamente
    Cutter- aparat de procesat alimentele
    Dimensiuni (cm): 28*38*51
    Viteza: 300-3000 rpm
    Programabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulse 
    Bol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 lt 
    Capac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalzirii 
    Lama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroase
    Lama  perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amesteca 
    Feliator de legume /vegetale
    Capacitate: 200-650kg/h
    Dimensiuni (cm): 39*40*65
    Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2
    Viteza: 300-1000 rpm
    Design ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taietura
    Capac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentului
    Constructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Tehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitate
    Gama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelor
    Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoase
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Contine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2
    Greutate: 30 kg 
    Favorite Compara
  11. Pasteurizator
    Pasteurizator
    PPW400
    Putere: 3450 W
    Dimensiuni (cm): 60*85*120+13
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate pasteurizare inghetata/ciclu (lt/min): 40/120
    Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
    Tip racire: cu aer (la comanda poate fi prevazut cu sistem de racire cu apa sau mixt)
    Prevazut cu roti
    Greutate echipament: 145 kg
    Favorite Compara
  12. Pasteurizator 60 lt
    Pasteurizator 60 lt
    IBG600
    Tehnologia modulara a pasteurizatoarelor permite personalizarea ciclului de pasteurizare in functie de nevoi.
    Design ergonomic
    Invertor 
    Cardul electronic permite reglarea vitezei de emulsificare in functie de temperatura
    Racire si incalzire cu sistem tip bain-marie
    Pasteurizare la temperaturi intre+65 grade C +85 grade C
    Pastrare la +4 grade C
    Timpi de racire si incalzire redusi
    Consum foarte redus de apa si energie
    Usor de utilizat
    Rezervor cu capacitate de 60 lt inclinat pentru a facilita descarcarea amestecului
    In deplina concordanta cu normele sanitare
    Putere: 6.5 kW
    Dimensiuni (cm): 41*94*106
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate pasteurizare inghetata/ciclu (lt): 30-60
    Tensiune de alimentare: 400/3N/50Hz
    Tip racire: cu apa
    Greutate echipament: 200 kg
    Optional:
    racire cu aer
    Invertor
    Favorite Compara
  13. Pasteurizator 120 lt
    Pasteurizator 120 lt
    IBG1200
    Tehnologia modulara a pasteurizatoarelor permite personalizarea ciclului de pasteurizare in functie de nevoi.
    Design ergonomic
    Cardul electronic permite reglarea vitezei de emulsifiere in functie de temperatura
    Racire si incalzire cu sistem tip bain-marie
    Pasteurizare la temperaturi intre+65 grade C +85 grade C
    Pastrare la +85 grade C
    Timpi de racire si incalzire redusi
    Consum foarte redus de apa si energie
    Usor de utilizat
    Rezervor cu capacitate de 120 lt inclinat pentru a facilita descarcarea amestecului
    Termometru electronic cu display luminos
    In deplina concordanta cu normele sanitare
    Putere: 6.5 kW
    Dimensiuni (cm): 41*94*106
    Structura: otel-inox AISI 304
    Capacitate pasteurizare inghetata/ciclu (lt): 30-60
    Tensiune de alimentare: 400/3N/50Hz
    Tip racire: cu apa
    Greutate echipament: 270 kg
    Optional:
    racire cu aer
    Invertor
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional cu microunde Samsung
    Cuptor profesional cu microunde Samsung
    CM1329a
    Capacitate: 26 lt
    Putere totala: 2600 Watti
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu 2 magnetroane, 30 programe de lucru si functie self service 2 cicluri de lucru per program, buton blocare, functie reamintire curatare filtre, platou ceramic inferior fix, iluminare interioara, filtre extractabile
    Cuptoarele pot fi suprapuse
    Dimensiuni externe (cm): 47*56*37
    Dimensiuni interne (cm): 37*37*19
    Structura: otel-inox
    Prevazut cu panou de control electronic cu afisaj
    Greutate: 32 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional cu microunde Samsung
    Cuptor profesional cu microunde Samsung
    CM-1929a
    Capacitate: 26 lt
    Putere totala: 3200 Watti
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu 2 magnetroane, 30 programe de lucru si functie self service 2 cicluri de lucru per program, buton blocare, functie reamintire curatare filtre, platou ceramic inferior fix, iluminare interioara, filtre extractabile
    Cuptoarele pot fi suprapuse
    Dimensiuni externe (cm): 47*56*37
    Dimensiuni interne (cm): 37*37*19
    Structura: otel-inox
    Prevazut cu panou de control electronic cu afisaj
    Greutate: 32 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Friteuza electrica sub presiune, 21.8 litri, control computerizat
    Friteuza electrica sub presiune, 21.8 litri, control computerizat
    FPEC305
    Putere instalata: 13,5kW
    Sursa de alimentare: electric
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Capacitate ulei: 21.8 lt
    Capacitate produs: 6.4 kg
    Dimensiuni (cm): 136.3*47*103.5
    Structura: otel-inox
    Timer digital
    Control digital
    Capac sub presiune cu dispozitiv de blocare si cadru suport mobil cu roti de 76 mm
    Sistem de filtrare patentat are o zona special creata pentru colectarea reziduurilor pentru a prelungi durata de folosire a uleiului.
    Friteuze economice electrice care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.
    Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.
    Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
    Favorite Compara
  17. Friteuza electrica sub presiune, 28.8 litri, control electronic
    Friteuza electrica sub presiune, 28.8 litri, control electronic
    FPEP46
    Putere instalata: 10.5 KW
    Sursa de alimentare: electric
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Capacitate ulei: 28.8 lt
    Capacitate produs: 5.4 kg
    Dimensiuni (cm): 76.2*51.3*127
    Structura: otel-inox
    Posibilitate de a memora pana la 8 programe de prajire
    Panou de control digital
    Capac sub presiune cu dispozitiv de blocare
    Sistem de filtrare patentat
    Friteuze economice electrice care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.
    Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.
    Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
    Favorite Compara
  18. Friteuza electrica sub presiune, 33.8 litri, control electronic
    Friteuza electrica sub presiune, 33.8 litri, control electronic
    FPEP56
    Putere instalata: 10.5 KW
    Sursa de alimentare: electric
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Capacitate ulei: 33.8 lt
    Capacitate produs: 8.2 kg
    Dimensiuni (cm): 76.2*51.3*127
    Structura: otel-inox
    Posibilitate de a memora pana la 8 programe de prajire
    Panou de control digital
    Capac sub presiune cu dispozitiv de blocare
    Sistem de filtrare patentat
    Friteuze economice electrice care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.
    Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.
    Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
    Favorite Compara
  19. Friteuza electrica sub presiune, capacitate mare, 34 litri,  control computerizat
    Friteuza electrica sub presiune, capacitate mare, 34 litri, control computerizat
    FPEC316
    Putere instalata: 17kW
    Sursa alimentare: electric
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Capacitate ulei: 34 lt
    Capacitate produs: 8.3 kg
    Dimensiuni (cm): 136.3*47*103.5
    Structura: otel-inox
    Timer digital
    Control computerizat
    Capac sub presiune cu dispozitiv de blocare si cadru suport mobil cu roti de 76 mm
    Sistem de filtrare patentat are o zona special creata pentru colectarea reziduurilor pentru a prelungi durata de folosire a uleiului.
    Friteuze economice pe gaz care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.
    Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.
    Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
    Favorite Compara
  20. Friteuza sub presiune pe gaz, 21.8 litri,  control computerizat
    Friteuza sub presiune pe gaz, 21.8 litri, control computerizat
    FPGC03
    Putere instalata: 90.000BTU
    Sursa alimentare: gaz natural
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Capacitate ulei: 21.8 lt
    Capacitate produs: 6.4 kg
    Dimensiuni (cm): 125*47*92
    Structura: otel-inox
    Timer digital
    Control digital
    Capac sub presiune cu dispozitiv de blocare si cadru suport mobil cu roti de 76mm
    Sistem de filtrare patentat are o zona special creata pentru colectarea reziduurilor pentru a prelungi durata de folosire a uleiului.
    Friteuze economice pe gaz care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.
    Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.
    Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
    Favorite Compara
  21. Plita cu inductie dubla pentru gatit
    Plita cu inductie dubla pentru gatit
    69033

    Putere: 3500 W
    Dimensiuni (cm): 29*51*8,5
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Are 2 ochiuri: diametru 16-1300 W - diametru 20-1800 W
    Oprire automata, avertisment sonor
    Prevazut cu: timer, senzori prin atingere, fara butoane, pentru o curatare usoara, 8 nivele de putere, comanda de blocare functii
    Destinatia: pentru gatit

    Favorite Compara
  22. Plita cu inductie pentru gatit
    Plita cu inductie pentru gatit
    69132

    Putere: 3500 W
    Dimensiuni (cm): 34*44*12,5
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Are 1 ochi: diametru 28 cm
    Oprire automata, avertisment sonor
    Prevazut cu: timer, senzori prin atingere, fara butoane, pentru o curatare usoara
    Are 13 nivele de putere: 0,5-3,5 kW
    Temperatura reglabila: +35...+240 grade Celsius
    Destinatia: pentru gatit

    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    TPK6262
    Putere totala: 4,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    TPK6262/2
    Putere totala: 8,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 170 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    TPK7272
    Putere totala: 5,1 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    TPK7272/2
    Putere totala: 10.2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK6293
    Putere totala: 7,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK6293/2
    Putere totala: 14,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 220 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK72108
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK72108/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK9362
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK9362/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK10872
    Putere totala: 10,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK10872/2
    Putere totala: 20,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    TPK108108
    Putere totala: 13,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*41
    Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    TPK108108/2
    Putere totala: 26,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*74
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 200 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  37. Mixer planetar 40 lt cu cap fix si viteza variabila
    Mixer planetar 40 lt cu cap fix si viteza variabila
    -25%
    MK.03
    Putere motor: 2.2 kW
    Dimensiuni (cm): 68*88*140
    Structura: otel inoxidabil vopsit in camp electrostatic
    Capacitate bol: 40 lt
    Dimensiuni oala(cm): 40 diametrul/39 adancime
    Panou de control mecanic
    Prevazut cu variator de viteza
    Cap fix
    Timer: standard
    Tensiune alimentare: 220 V/50Hz
    Dotare standard: bol, 2 teluri, paleta,
    Greutate echipament: 194 kg
    Produs promotional
    Pret normal 3.119,00 € Special Price 2.339,00 € + TVA
    Favorite Compara
  38. Cutter mixer bol 15 lt
    Cutter mixer bol 15 lt
    SD.15
    Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)
    Dimensiuni (cm): 47*64*54
    Structura: otel inox
    Capacitate: 15 lt
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu: cutit si bol usor de indepartat
    Dimensiuni bol (cm): 29, adancime 22
    Timer cu circuit dublu si panou de control mecanic
    Buton de siguranta
    Greutate echipament: 46 kg
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.01
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.04
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control electronic
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Plita cu inductie pentru gatit
    Plita cu inductie pentru gatit
    69032

    Putere: 2000 W
    Dimensiuni (cm): 35*30*7
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Temporizator
    Oprire automata
    Prevazut cu: senzori prin atingere, fara butoane, pentru o curatare usoara, 6 nivele de putere
    Greutate : 3,9 Kg
    Destinatia: pentru gatit

    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    CM1929A
    Putere: 3,2 kW
    Capacitate: 26 lt
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu control digital, 2 magnetroane, 5 niveluri de putere, 30 moduri de gatire, defrost, lumina interioara, posibilitate programare 2 moduri de gatire
    Functie de alerta curatare filtru, usor de demontat si curatat
    Dimensiuni externe (cm): 46*56*37
    Dimensiuni interne (cm): 37*37*19
    Structura: otel-inox interior-exterior
    Greutate: 32 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    CM1529A
    Putere: 2,9 kW
    Capacitate: 26 lt
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu control digital, 2 magnetroane, 5 niveluri de putere, 30 moduri de gatire, defrost, lumina interioara, posibilitate programare 2 moduri de gatire
    Functie de alerta curatare filtru, usor de demontat si curatat
    Dimensiuni externe (cm): 46*56*37
    Dimensiuni interne (cm): 37*37*19
    Structura: otel-inox interior-exterior
    Greutate: 32 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Malaxor aluat 85 kg cu cap fix
    Malaxor aluat 85 kg cu cap fix
    TPK80MA
    Putere motor: 3.5 - 5.5 kW
    Dimensiuni (cm): 138*68*141
    Tensiune alimentare: 380V/ 50Hz
    Melc si cuva din otel inox
    Capacitate maxima faina : 50 kg
    Capacitate maxima apa: 120 lt
    Capacitate aluat: 85 kg
    Grosime spirala (cm) : 4
    Dimensiuni bol (cm): diam 65,4 / h 39 
    Panou de bord: electronic
    Temperatura aluatului este masurata cu laser
    Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
    Are cap cu spiral fix
    2 viteze de mixare
    Usor de intretinut si spalat
    Sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie
    Greutate echipament: 620 kg
    Favorite Compara
  45. Malaxor aluat 170 kg cu cap fix
    Malaxor aluat 170 kg cu cap fix
    TPK160MA
    Putere motor: 5-8 kW
    Dimensiuni (cm): 165*88*154
    Tensiune alimentare: 380V/ 50Hz
    Melc si cuva din otel inox
    Capacitate maxima faina : 100 kg
    Capacitate maxima apa: 250 lt
    Capacitate aluat: 170 kg
    Grosime spirala (cm) : 5.5
    Dimensiuni bol (cm): ø 84 / h 46
    Panou de bord: electronic
    Temperatura aluatului este masurata cu laser
    Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
    Are cap cu spiral fix
    2 viteze de mixare
    Motor silentios de fabricatie italiana
    Usor de intretinut si spalat
    Sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie
    Greutate echipament: 790 kg
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional combi cu functie de microunde, grill si convectie Panasonic
    Cuptor profesional combi cu functie de microunde, grill si convectie Panasonic
    NN-CF771S
    Capacitate: 27 lt
    Putere totala: 2700 Watt
    Putere grill: 1300 Watt
    Putere convectie: 1450 Watt
    Putere microunde: 850 Watt
    Timer: 0...90 min
    Dimensiuni externe (cm): 53*49*33
    Dimensiuni interne (cm): 35*34*20
    Frecventa microunde: 2450 Mhz
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital
    Cuptor multifunctional, 3 moduri diferite de setare: cuptor cu microunde, gratar si convectie
    Functia de gratar, obtinuta cu tevi de cuart, datorita celor trei niveluri de putere, va permite sa rumeniti o varietate de feluri de mancare
    Combinatia cuptor cu microunde-gratar face cuptorul versatil, pentru a efectua si gatirea completa
    Greutate: 20 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    NE-1025
    Capacitate: 22 lt
    Putere totala: 1490 Watt
    Putere microunde: 1000 Watt
    Timer: 0...6 min
    Dimensiuni externe (cm): 51*36*30
    Dimensiuni interne (cm): 33*33*20
    Camera vitrata iluminata LED
    Structura exterioara din otel inoxidabil
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate: 18 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    NE-1027
    Capacitate: 22 lt
    Putere totala: 1490 Watt
    Putere microunde: 1000 Watt
    Timer cu semnal acustic: 0...30 min
    Dimensiuni externe (cm): 51*36*30
    Dimensiuni interne (cm): 33*33*20
    Camera vitrata iluminata LED
    Compatibil cu tava GN 1/2
    Structura exterioara: otel inoxidabil
    6 niveluri de gatit, dezghetat sau incalzit
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate: 18 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 49-96 din 120 produse

pe pagina
Descrescator
Language