Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

12 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 178*121*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 178*121*108 cm
    1832-1E
    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 178*121*108
    Putere instalata: 16 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81  
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
    2440-1E
    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*138*108
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 61  
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
    2440-1G
    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*138*108
    Putere calorica: 21 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102  
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm
    3240-1G
    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*158*108
    Putere calorica: 26 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
    3240-1E
    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*158*108
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm
    3255-1G
    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*158*108
    Putere calorica: 34 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm
    3255-1E
    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*158*108
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm
    3270-1-2BG
    Capacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 281*158*108
    Putere calorica: 56 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 512 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm
    3855-1G
    Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*173*108
    Putere calorica: 33 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm):  97
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 445 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm
    3855-1E
    Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*173*108
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 97
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3855 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    XLT 3855 este de asemenea cel mai mare cuptor electric cu banda din lume
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 445 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm
    3870-1-2BG
    Capacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 281*173*108
    Putere calorica: 58 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 97
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza. 
    Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.
    Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 580 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 178*121*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 178*121*108 cm
    1832-1G
    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 178*121*108
    Putere instalata: 16 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81 
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171 
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

12 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language