filtreaza produsele
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5Putere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 57 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5WPutere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTC611V5WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscrenSTC611V5Putere instalata: 3.700 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreenSTC1011V5Putere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 cuve si panou de control mecanicRX203Putere instalata: 2.250 WCapacitate: 3 tavi 34*24 / 3 cuve GN 1/2Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):50*56*45Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzTermostat de sigurantaUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 3 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 22 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRX304Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*67*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzUmidificator inclusTermostat de sigurantaUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 35 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRX424Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 48*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):64*72*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiUmidificator inclusLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDeschidere usa pe verticala de sus in josDotat cu: 4 grilaje interioareGreutate echipament: 40 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic-23%RX604HPutere instalata: 5.700 W trifazicCapacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):76*80*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaSens reversibilUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 52 kgProdus promotionalCuptor profesional pentru horecaPret normal 1.370,00 € Special Price 1.054,00 € + TVA
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic-23%RX604PLUSPutere instalata: 6.300 W trifazicCapacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):82*80*56Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaSens reversibilUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 55 kgProdus promotionalCuptor profesional pentru horecaPret normal 1.595,00 € Special Price 1.228,00 € + TVA
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control mecanicSTG111MPutere instalata: 18.500 WCapacitate: 11 Cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*109Distanta dintre cuve (cm): 6.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod Non Stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 106 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG201V7TPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 250 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digitalSTB10/86V7Putere instalata: 29.300 W trifazicCapacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*130*115Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:180 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronicRXD384Putere instalata: 3.200 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*70*54Distanta intre tavi: 8 cmPanou de control electronicTemperatura maxima de lucru 260 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaPreincalzire automataTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibil de rotatie a ventilatoruluiDotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuConexiune apa 3/4"Deschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 40 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronicRXDL384Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*70*54Distanta intre tavi: 8 cmPanou de control electronicTemperatura maxima de lucru 260 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiReglare umiditate 0-100%Comutator de siguranta pentru usaPreincalzire automataTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibilLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaConexiune apa 3/4"Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe orizontala din stanga spre dreaptaGreutate echipament: 40 kg
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRXL304Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*67*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzUmidificator inclusTermostat de sigurantaTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe orizontala spre stangaGreutate echipament: 35 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRXL424Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 48*34 / 4 cuve GN2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):64*72*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiLumina interioara cu halogenTermostat de sigurantaUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe orizontala spre stangaGreutate echipament: 40 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 tavi si panou de control mecanicRXL603Putere instalata: 3.900 WCapacitate: 3 tavi 60*40 / 3 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):82*80*48Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenUmidificator inclusTermostat de sigurantaSens reversibilTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 3 grilaje interioareDeschidere usa pe orizontala spre stangaGreutate echipament: 45 kg
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRXL604PLUSPutere instalata: 6.300 WCapacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):82*80*56Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenUmidificator inclusTermostat de sigurantaSens reversibilTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe orizontala spre stangaGreutate echipament: 55 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRX424HGPutere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 48*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):64*72*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiUmidificator inclusPrevazut cu functie GrillLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 41 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicRX604PLUSHGPutere instalata: 6.300 WCapacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):82*80*56Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenUmidificator inclusPrevazut cu functie de GrillTermostat de sigurantaUmidificator inclusSens reversibilTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 55 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTC611WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TPort USBRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperatura6 optiuni de prepararePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic-23%RXP604Putere instalata: 3.800 WCapacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):76*76*54Distanta intre tavi: 8 cmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaUmidificator inclusTemporizator 0 - 60 min. + functie continuaDotat cu: 4 grilaje interioareDeschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 52 kgProdus promotionalCuptor profesional pentru horecaPret normal 1.265,00 € Special Price 974,00 € + TVA
-
Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanicSTR606MPutere instalata: 9.200 WCapacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*90Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzTimer 0-120 min. + functie continuaAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior cu halogenVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0%-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungPrevazut cu panou de control mecanicGreutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTR606V1Putere instalata: 9.200 WCapacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interior (cm): 49*65.5*63
Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*90Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lung
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanicSTR610MPutere instalata: 13.800 WCapacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*120.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzTimer 0-120 min. + functie continuaAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior cu halogenVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0%-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungPrevazut cu panou de control mecanicGreutate echipament: 109 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTR610V1Putere instalata: 13.800 WCapacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabila6 optiuni de preparareConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurate
Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperatura
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 112 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control digitalSTC423V5Putere instalata: 3.700 WCapacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*62*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 50 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC423EPutere instalata: 3.700 WCapacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 50 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 59 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EWPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EWPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EWPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTC1011V5WPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control mecanicSTG71MPutere instalata: 10.200 WCapacitate: 7 Cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*82Distanta dintre cuve (cm): 6.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod Non Stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control touchreenSTG71V7Putere instalata: 10.200 WCapacitate: 7 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*82Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreenSTG111V7Putere instalata: 18.500 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*109Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 106 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + caruciorSTG201ETPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaDistanta dintre cuve (cm) : 6.5Greutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control touchscreenSTG72V7Putere instalata: 14.200 WCapacitate: 7 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*108*82Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreenSTG112V7Putere instalata: 28.500 WCapacitate: 11 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*108*109Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 160 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TPutere instalata: 46.250 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*120*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 290 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control mecanicSTB606MPutere instalata: 10.500 W trifazicCapacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*83Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 108 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicSTB604MPutere instalata: 7.500 W trifazicCapacitate: 4 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*90*67Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM electric cu 4 tavi si panou de control digitalSTB604V7Putere instalata: 7.500 trifazic WCapacitate: 4 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*90*67Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digitalSTB606V7Putere instalata: 10.650 W trifazicCapacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*83Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:110 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanicSTB610MPutere instalata: 15.600 W trifazicCapacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*115Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca