filtreaza produsele
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 taviBRIOXDIGITPutere instalata: 2.7 kWCapacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cmDistanta intre tavi: 7 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 59*57.6*59.2Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilatorPrevazut cu panou de control digital, 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 36 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 taviMAXIDIGITPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 86*78.2*63.5Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoarePrevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca