filtreaza produsele
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 taviMEGABAKERY440DPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabileTimer: 9h 59minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 taviMEGABAKERY440MPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzOptional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistentaSistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane receUmiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuveMEGAGASTRONOMY440DGPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*87*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur.Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 taviBRIOXDIGITPutere instalata: 2.7 kWCapacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cmDistanta intre tavi: 7 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 59*57.6*59.2Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilatorPrevazut cu panou de control digital, 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 36 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 taviMAXIDIGITPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 86*78.2*63.5Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoarePrevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 4 cuveMEGAGASTRONOMY440MGPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*87*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 1 vitezaPanou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca