filtreaza produsele
-
Dospitor de 8 taviEMP.MF8-BDimensiuni (cm): 103*99*83Capacitate: 8 tavi 60*40 cmStructura: otel-inoxPutere: 2500 WattiPrevazut cu panou de control mecanic si usa din sticla termorezistentaWeight: 64 kg
-
Cuptor profesional combi 5 pizza 25 cmEMP.PFE.4+5.Y-KPutere totala: 13 kWDimensiuni exterior(cm): 104*96*120Capacitate: 5 pizza cu diametrul de 25 cmCapacitate tavi cuptor convectie: 4 tavi 40*60 cmCapacitate tavi cuptor pizza: 1 tavi 40*60 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 220V / 50HzIncalzire cu termostat controlat electronicTemperatura si timpul de lucru reglabile digitalVentilator cu directie dubla, asigura o distributie omogena a calduriiPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSteamer cu control manualTermometru pentru temperatura interioara72Reglaj al temperaturii pentru partea superiora si cea inferioaraGreutate echipament: 172 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Masina profesionala de taiat legume, 300 kg/h, 3 discuri-25%EMP.300Putere totala: 550WDimensiuni (cm): 29*49*67Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 300kg/hViteza de rotatie: 1400 rpmTensiune de alimentare: 220V/ 50HzPanou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,5 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 35 kgProdus promotionalPret normal 959,00 € Special Price 719,00 € + TVA
-
Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 100-450 kg/h, bol 5.5 ltCK35VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel inoxidabil si ABSPrevazut cu viteza variabilaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Dimensiuni (cm): 28*38*48Viteza: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 5.5 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaGreutate echipament: 18 kgFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 100-450kg/hDimensiuni (cm): 39*41*55Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 136 cm2Viteza: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2Greutate echipament: 24kg
-
Masina preparat creme compacta 7 kg11.CCVPutere: 2.5 kWDimensiuni (cm): 45*52*80Capacitate: 7 kgStructura: otel-inoxTensiune alimentare: 220V/50HzMasina de preparat creme este ideala pentru patiserii si cofetarii, in vederea obtinerii diverselor creme caldePrevazuta cu un dispozitiv de mixare ce omogenizeaza cremaControlul precis al temperaturiiCiclul complet de procesare: amestecare, încălzire, mentinere, răcire și conservareViteza reglabilaCrearea și salvarea propriile rețeteGreutate echipament: 68 kg
-
Masina profesionala de taiat legume SAMMIC, 150-450 kg/h-20%CA31-220VPutere totala: 550 W (monofazic)Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*54Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 150-450 kg/hViteza de rotatie: 365 rpmContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2Constructia feliatorului de vegetale CA-31 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa.
Greutate: 21 kg
Produs promotionalPret normal 1.199,00 € Special Price 959,00 € + TVA -
Masina profesionala de taiat legume SAMMIC, 200-650 kg/hCA41-380VPutere totala: 550 W - trifazicPanou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*67Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 200-650kg/hViteza de rotatie: 365 rpmContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Constructia Feliatorului de vegetale CA-41 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 HzGreutate echipament: 30 kg
-
Masina profesionala de taiat legume SAMMIC, 500-1000 kg/hCA62Putere totala: 750 W (trifazic)Panou de control electronic, usor de folositDimensiuni (cm): 43*42*81Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 500-1000kg/hViteza de rotatie: 2 viteze 365/730 rpmTensiune alimentare: 380V/50HzContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 273 cm2, accesoriu pentru taiat cartofi cuburiConstructia Feliatorului de vegetale CA-62 este una speciala, echipamentul venind standard cu atasamentul pt productie mare si gura de alimentare automata. Astfel aveti posibilitatea de a felia, marunti, sau taia de exemplu cartofi in timp record fara a mai fi nevoiti sa alimentati bucata cu bucata, doar rasturnati sacul de cartofi in gura de hranire, rotiti manerul si ei cad unul cate unul in cuva de prelucrare.Si la CA-62 lama de taiere este pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 29.5 kg
-
Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 100-450 kg/h, bol 8 ltCK38VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositStructura: otel inoxidabil si ABSTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu variator de vitezaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Dimensiuni (cm): 28*38*51Viteza de rotatie: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaGreutate echipament: 19 kgFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 100-450kg/hDimensiuni (cm): 39*40*55Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 136 cm2Viteza de rotatie: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136cm2Greutate echipament: 24 kg
-
Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 200-650 kg/h, bol 5.5 ltCK45VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel inoxidabil si ABSPrevazut cu viteza variabilaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Viteza: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 5.5 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaGreutate echipament: 18 kgFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 200-650kg/hDimensiuni cutter (cm): 28*38*48Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2Viteza: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare generoasa,cu aria de 286cm2Greutate echipament: 27 kg
-
Cutter procesator si masina de taiat legume SAMMIC 200-650 kg/h, bol 8 ltCK48VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel inoxidabil si ABSViteza variabilaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Dimensiuni (cm): 28*38*51Viteza: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 200-650kg/hDimensiuni (cm): 39*40*65Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2Viteza: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Greutate: 30 kg
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronicRXD384Putere instalata: 3.200 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*70*54Distanta intre tavi: 8 cmPanou de control electronicTemperatura maxima de lucru 260 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaPreincalzire automataTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibil de rotatie a ventilatoruluiDotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuConexiune apa 3/4"Deschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 40 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronicRXDL384Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*70*54Distanta intre tavi: 8 cmPanou de control electronicTemperatura maxima de lucru 260 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiReglare umiditate 0-100%Comutator de siguranta pentru usaPreincalzire automataTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibilLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaConexiune apa 3/4"Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe orizontala din stanga spre dreaptaGreutate echipament: 40 kg
-
Masina profesionala de taiat legume, 300 kg/h, cu suport, 3 discuriEMP.300-ASPutere totala: 550WDimensiuni (cm): 42*49*115Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 300kg/hViteza de rotatie: 1400 rpmTensiune de alimentare: 220V/ 50HzPanou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,5 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu suport din inox si comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 39 kg
-
Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, 3 discuriEMP.400Putere totala: 750 WDimensiuni (cm): 29*49*72Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 400kg/hViteza de rotatie: 1500-3000 rpmTensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)Panou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 37 kg
-
Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, cu suport, 3 discuriEMP.400-ASPutere totala: 750 WDimensiuni (cm): 42*49*119Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 400kg/hViteza de rotatie: 1500-3000 rpmTensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)Panou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu suport din inox, comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 41 kg
-
Masina de taiat legume, 800 kg/h, cu suport ansamblu, 6 discuriEMP.800Putere totala: 750/800WDimensiuni (cm): 37*88*133Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 800kg/hViteza de rotatie: 1500-3000 rpmTensiune de alimentare: 380V/ 50HzPanou de control digital rezistent la apa
2 viteze de lucruAparatul include 6 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm, 1 disc cartofi pai, 1 disc cartofi cuburi 10 x 10, 1 disc cartofi cuburi 20 x 20Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut suport din inox cu spatiu decantare si comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 60 kg -
Chitara electrica pentru taiat prajituri13.CLIRA.PROPutere: 0.20 kWDimensiuni (cm): 90*50*35Dimensiuni baza chitara (cm): 40*40Panou de control electronicChitara electricaBaza chitarei este realizata din aluminiu solidRamele chitarei sunt din inox, interschimbabileEste conceput pentru taierea produselor mai tari ca si consistentaPermite taierea prajiturilor, ciocolatelor cu nuca sau alune sau deserturilor inghetatePermite taierea produselor in doua directii astfel obtinand rapid patrate sau dreptunghiuri perfecteOptional rama 15 mm / 20 mm / 25 mm / 30 mm / 35 mm / 40 mm / 45 mm / 50 mm / 55 mm / 60 mm / 65 mm / 70 mm / 75 mm / 80 mm / 85 mm / 90 mm / 95 mm / 100 mm - A se specifica la comandaSe livreaza fara rama de taiereGreutate: 45 kg
-
Masa rece inox FRENOX cocktailuri cu 2 usi si chiuveta, profesionalaCKT2-W-K-WPPutere: 0,17 kWDimensiuni (cm): 120*60*85Structura: otel-inox AISI 304Capacitate: 150 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalCompatibil cu tavi GN 1/1Temperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 2 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu doua usi, rebord perete si chiuvetaGreutate: 110 kg
-
Masa rece inox FRENOX cocktailuri cu 3 usi si chiuveta, profesionalaCKT3-W-K-WPPutere: 0,23 kWDimensiuni (cm): 160*60*85Structura: otel-inox AISI 304Capacitate: 235 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalCompatibil cu tavi GN 1/1Temperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 3 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu trei usi, rebord perete si chiuvetaGreutate: 150 kg
-
Masa rece inox FRENOX cu 2 usi undercounter, profesionalaFRH2-PA-SH-VKPutere: 0,18 kWDimensiuni (cm): 138*64*85Structura: otel-inox AISI 304Capacitate: 281 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaSistem de inchidere cu vacuum a usilor si a sertarelorAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 4 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 2 usi, rebord perete*Optional la cerere masa de lucru fara rebord*Optional la cerere contracost structura din inox oglindaGreutate: 150 kg
-
Masa rece inox FRENOX cu 3 usi undercounter, profesionalaFRH3-PA-SH-VKPutere: 0,23 kWDimensiuni (cm): 193*64*85Structura: otel-inox AISI 304Capacitate: 474 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaSistem de inchidere cu vacuum a usilor si a sertarelorAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 3 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 3 usi, rebord perete*Optional la cerere masa de lucru fara rebord*Optional la cerere contracost structura din inox oglindaGreutate: 150 kg
-
Masa rece inox FRENOX cu 4 usi undercounter, profesionalaFRH4-PA-SH-VKPutere: 0,45 kWDimensiuni (cm): 248*64*85Structura: otel-inox AISI 304Capacitate: 632 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaSistem de inchidere cu vacuum a usilor si a sertarelorAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 4 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 4 usi, rebord perete*Optional la cerere masa de lucru fara rebord*Optional la cerere contracost structura din inox oglindaGreutate: 210 kg
-
Masa rece FRENOX cu 2 usi undercounterFRH2-PA-SH-GNPutere: 0,18 kWDimensiuni (cm): 122*69*85Structura: otel-inox 430Capacitate: 281 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 2 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 2 usi, rebord perete*Optional la cerere masa de lucru fara rebord*Optional la cerere contracost structura din inox oglindaGreutate: 130 kg
-
Masa rece inox FRENOX cu 3 usi undercounter, profesionalaFRH3-PA-SH-GNPutere: 0,23 kWDimensiuni (cm): 169*69*85Structura: otel-inox 430Capacitate: 474 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 3 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 3 usi, rebord perete*Optional la cerere masa de lucru fara rebord*Optional la cerere contracost structura din inox oglindaGreutate: 160 kg
-
Masa rece inox FRENOX cu 4 usi undercounter, profesionalaFRH4-PA-SH-GNPutere: 0,45 kWDimensiuni (cm): 216*69*85Structura: otel-inox AISI 430Capacitate: 632 litriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cmTermostat si termometru digitalTemperatura de lucru: -2...+8 grade CelsiusPanou de control electronicTensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +43 grade Celsius & 65% umiditateDezghetare automata cu rezistentaAgent racire: R290Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitPicioarele sunt fixe, se pot regla in inaltime doar optionalSistem evaporare apa automat cu gaz caldDotare: 4 gratare interioare pentru marfaCaracteristici: spatiu frigorific prevazut cu 4 usi, rebord perete*Optional la cerere masa de lucru fara rebord*Optional la cerere contracost structura din inox oglindaGreutate: 190 kg
-
Masina profesionala de taiat legume, cu viteza variabila SAMMIC, 500 kg/hCA3VPutere totala: 1500 W (monofazic)Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*55Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 500 kg/hViteza de rotatie: 300 - 1000 rpmPrevazut cu viteza variabilaContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2Constructia feliatorului de vegetale CA-3V este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50HzGreutate echipament: 24 kg
-
Masina profesionala de taiat legume, cu viteza variabila SAMMIC, 650 kg/hCA4VPutere totala: 1500 W (monofazic)Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*55Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 200 - 650 kg/hViteza de rotatie: 300 - 1000 rpmPrevazut cu viteza variabilaContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Constructia feliatorului de vegetale CA-4V este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari, cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50HzGreutate echipament: 27 kg
-
Cutter cu bol 5.5 ltK52Putere: 900 - 1500 WDimensiuni: 28*38*43Structura: otel-inoxCapacitate bol: 5.5 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 15Tensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mixGreutate echipament: 21.6 kg
-
Cutter cu bol 8 ltK82Putere: 900 - 1500 WDimensiuni (cm): 28*38*47Structura: otel-inoxCapacitate bol: 8 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 20Tensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu 2 viteze: 1500 / 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforat / accesoriu cut&mixGreutate echipament: 22.6 kg
-
Cutter cu viteza variabila si bol 5.5 ltKE5VPutere: 1500 WDimensiuni: 28*38*48Structura: otel-inoxCapacitate bol: 5.5 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 15Tensiune de alimentare: 220V/ 50HzPrevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatAccesoriu Cut&Mix inclusPosibilitate programare cu temporizatorFunctie reversibila ideala pentru mixareOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforatGreutate echipament: 18 kg
-
Cutter cu viteza variabila si bol 8 ltKE8VPutere: 1500 WDimensiuni: 28*38*51Structura: otel-inoxCapacitate bol: 8 ltDimensiuni bol (cm): 24 x 20Tensiune de alimentare: 220V/ 50HzPrevazut cu viteza variabila: 300 - 3000 RPMCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiPrevazut cu orificiu in capac pentru adaugarea lichidelorPanou de control rezistent la apaPrevazut cu set cutit micro-zimtatAccesoriu Cut&Mix inclusPosibilitate programare cu temporizatorFunctie reversibila ideala pentru mixareOptional: cutit zimtat / cutit fin / cutit perforatGreutate echipament: 18.9 kg
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cmTPK6262Putere totala: 4,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*62*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cmTPK6262/2Putere totala: 8,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*75Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 170 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cmTPK7272Putere totala: 5,1 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*72*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cmTPK7272/2Putere totala: 10.2 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*75Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 180 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK6293/2Putere totala: 14,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*75Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK72108/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*75Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK9362/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*75Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK10872/2Putere totala: 20,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*75Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cmTPK108108/2Putere totala: 26,4 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*74Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 200 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cutter mixer bol 15 ltSD.15Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)Dimensiuni (cm): 47*64*54Structura: otel inoxCapacitate: 15 ltTensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu: cutit si bol usor de indepartatDimensiuni bol (cm): 29, adancime 22Timer cu circuit dublu si panou de control mecanicButon de sigurantaGreutate echipament: 46 kg
-
Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda