filtreaza produsele
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuveBCH2011EMRPutere instalata: 31 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 6 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*86.5*185.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 2 ventilatoare cu o viteza si sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaOptional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)Greutate echipament: 221 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 20 cuveBCH2021EMRPutere instalata: 43 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1Distanta intre tavi: 6 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 122*107*185Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaTimer: 120 minPanou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatireUmidificarea este ajustabila in functie de necesitatiCele 2 ventilatoare cu o viteza si sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniformaCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaOptional se poate comanda si carucior pentru transportul usor al tavilor (caruciorul nu este inclus)Greutate echipament: 310 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 20 cuveOKFE102Putere instalata: 21 kWCapacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*93*106Tensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabilCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gaz gastronomie cu convectie si abur - 20 cuveOKFG 102Putere instalata: 30+0.4 kWCapacitate: 20 cuve GN 1/1 sau 10 cuve GN 2/1- exclus cuveleStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 110*93*121Tensiune alimentare: 220V / 50HzAlimentare: gaz; racord 3/4"Presiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: injectie directaTemperatura de lucru: max 300grCDistanta intre tavi 6.8cmPrevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizatDotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setataPrevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanicVentilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatieRacord alimentare apa: 3/4Optional se poate comanda: Suport cuptor demontabilCuptor profesional pentru horeca