filtreaza produsele
- Cuptor profesional cu microunde SamsungCM1329aCapacitate: 26 ltPutere totala: 2600 WattiTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu 2 magnetroane, 30 programe de lucru si functie self service 2 cicluri de lucru per program, buton blocare, functie reamintire curatare filtre, platou ceramic inferior fix, iluminare interioara, filtre extractabileCuptoarele pot fi suprapuseDimensiuni externe (cm): 47*56*37Dimensiuni interne (cm): 37*37*19Structura: otel-inoxPrevazut cu panou de control electronic cu afisajGreutate: 32 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional cu microunde SamsungCM-1929aCapacitate: 26 ltPutere totala: 3200 WattiTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu 2 magnetroane, 30 programe de lucru si functie self service 2 cicluri de lucru per program, buton blocare, functie reamintire curatare filtre, platou ceramic inferior fix, iluminare interioara, filtre extractabileCuptoarele pot fi suprapuseDimensiuni externe (cm): 47*56*37Dimensiuni interne (cm): 37*37*19Structura: otel-inoxPrevazut cu panou de control electronic cu afisajGreutate: 32 kgCuptor profesional pentru horeca
- Friteuza electrica sub presiune, 21.8 litri, control computerizatFPEC305Putere instalata: 13,5kWSursa de alimentare: electricTensiune alimentare: 380V/50HzCapacitate ulei: 21.8 ltCapacitate produs: 6.4 kgDimensiuni (cm): 136.3*47*103.5Structura: otel-inoxTimer digitalControl digitalCapac sub presiune cu dispozitiv de blocare si cadru suport mobil cu roti de 76 mmSistem de filtrare patentat are o zona special creata pentru colectarea reziduurilor pentru a prelungi durata de folosire a uleiului.Friteuze economice electrice care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
- Friteuza electrica sub presiune, 28.8 litri, control electronicFPEP46Putere instalata: 10.5 KWSursa de alimentare: electricTensiune alimentare: 380V/50HzCapacitate ulei: 28.8 ltCapacitate produs: 5.4 kgDimensiuni (cm): 76.2*51.3*127Structura: otel-inoxPosibilitate de a memora pana la 8 programe de prajirePanou de control digitalCapac sub presiune cu dispozitiv de blocareSistem de filtrare patentatFriteuze economice electrice care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
- Friteuza electrica sub presiune, 33.8 litri, control electronicFPEP56Putere instalata: 10.5 KWSursa de alimentare: electricTensiune alimentare: 380V/50HzCapacitate ulei: 33.8 ltCapacitate produs: 8.2 kgDimensiuni (cm): 76.2*51.3*127Structura: otel-inoxPosibilitate de a memora pana la 8 programe de prajirePanou de control digitalCapac sub presiune cu dispozitiv de blocareSistem de filtrare patentatFriteuze economice electrice care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
- Friteuza electrica sub presiune, capacitate mare, 34 litri, control computerizatFPEC316Putere instalata: 17kWSursa alimentare: electricTensiune alimentare: 380V/50HzCapacitate ulei: 34 ltCapacitate produs: 8.3 kgDimensiuni (cm): 136.3*47*103.5Structura: otel-inoxTimer digitalControl computerizatCapac sub presiune cu dispozitiv de blocare si cadru suport mobil cu roti de 76 mmSistem de filtrare patentat are o zona special creata pentru colectarea reziduurilor pentru a prelungi durata de folosire a uleiului.Friteuze economice pe gaz care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
- Friteuza sub presiune pe gaz, 21.8 litri, control computerizatFPGC03Putere instalata: 90.000BTUSursa alimentare: gaz naturalTensiune alimentare: 220V/50HzCapacitate ulei: 21.8 ltCapacitate produs: 6.4 kgDimensiuni (cm): 125*47*92Structura: otel-inoxTimer digitalControl digitalCapac sub presiune cu dispozitiv de blocare si cadru suport mobil cu roti de 76mmSistem de filtrare patentat are o zona special creata pentru colectarea reziduurilor pentru a prelungi durata de folosire a uleiului.Friteuze economice pe gaz care va permit sa prajiti perfect fara costuri ridicate de intretinere.Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult.Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani.
- Masina profesionala de taiat legume SAMMIC, 150-450 kg/h-20%CA31-220VPutere totala: 550 W (monofazic)Panou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*54Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 150-450 kg/hViteza de rotatie: 365 rpmContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136 cm2Constructia feliatorului de vegetale CA-31 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa.
Greutate: 21 kg
Produs promotionalPret normal 1.199,00 € Special Price 959,00 € + TVA - Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control electronic, rotativ, pe gaz si camera cu lemne pt afumare - 130 pizza/hEMP.SPO.02Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 48 kWDimensiuni (cm): 196*212*211Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 120Dimensiuni usa (cm): 50*25Structura: otel inoxidabilConsum gaz natural: 5,07 m3/hConsum GPL: 4,08 kg/hAdaptabil pentru a opera cu sursa de alimentare: gaz natural, GPLPrevazut cu camera separata, alimentare LEMN, pentru a da gustul specificTensiune: 220V/ 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza camerei de coacere din piatra refractaraIndicator digital al temperaturii interioareGreutate echipament: 1500 kgDisponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.02-RB), auriu-negru (EMP.SPO.02-GB), negru-rosu (EMP.SPO.02-BR), maro-negru (EMP.SPO.02-BB)
- Masina profesionala de taiat legume SAMMIC, 200-650 kg/hCA41-380VPutere totala: 550 W - trifazicPanou de control electronic, usor de folosit, rezistent la apaDimensiuni (cm): 39*40*67Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 200-650kg/hViteza de rotatie: 365 rpmContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Constructia Feliatorului de vegetale CA-41 este una speciala, lama de taiere fiind pozitionata lateral- o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achiziona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieTensiune alimentare: 220V/50Hz sau 380V/50 HzGreutate echipament: 30 kg
- Masina profesionala de taiat legume SAMMIC, 500-1000 kg/hCA62Putere totala: 750 W (trifazic)Panou de control electronic, usor de folositDimensiuni (cm): 43*42*81Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 500-1000kg/hViteza de rotatie: 2 viteze 365/730 rpmTensiune alimentare: 380V/50HzContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 273 cm2, accesoriu pentru taiat cartofi cuburiConstructia Feliatorului de vegetale CA-62 este una speciala, echipamentul venind standard cu atasamentul pt productie mare si gura de alimentare automata. Astfel aveti posibilitatea de a felia, marunti, sau taia de exemplu cartofi in timp record fara a mai fi nevoiti sa alimentati bucata cu bucata, doar rasturnati sacul de cartofi in gura de hranire, rotiti manerul si ei cad unul cate unul in cuva de prelucrare.Si la CA-62 lama de taiere este pozitionata lateral, o inovatie foarte utila ce permite o altfel de distributie mai eficienta a produselor mari in vasul de taiere rezultand intr-o capacitate de feliere mai mare si mai calitativa. Aceaste tip de taiere este foarte util pentru legumele mari- cum ar fi varza unde nu se mai risipeste nimic din produsul finit.Ejectorul pozitionat sus permite circularea unei cantitati mai mari de produs si implicit evacuarea mai rapida a legumelor feliate rezultand intr-o capacitate de productie orara crescutaConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorMontarea si demontarea discurilor de feliere se face extrem de usor cum puteti vedea in video-ul produsului.Evacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 29.5 kg
- Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 100-450 kg/h, bol 8 ltCK38VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositStructura: otel inoxidabil si ABSTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu variator de vitezaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Dimensiuni (cm): 28*38*51Viteza de rotatie: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaGreutate echipament: 19 kgFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 100-450kg/hDimensiuni (cm): 39*40*55Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 136 cm2Viteza de rotatie: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 136cm2Greutate echipament: 24 kg
- Cutter procesator si masina de taiat legume cu functie de razuire mozzarella SAMMIC 200-650 kg/h, bol 5.5 ltCK45VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel inoxidabil si ABSPrevazut cu viteza variabilaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Viteza: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 5.5 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaGreutate echipament: 18 kgFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 200-650kg/hDimensiuni cutter (cm): 28*38*48Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2Viteza: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare generoasa,cu aria de 286cm2Greutate echipament: 27 kg
- Cutter procesator si masina de taiat legume SAMMIC 200-650 kg/h, bol 8 ltCK48VPutere totala: 1500 WPanou de control electronic,rezistent la apa, usor de folositTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel inoxidabil si ABSViteza variabilaCompus din bloc motor si 2 atasamenteCutter- aparat de procesat alimentele:Dimensiuni (cm): 28*38*51Viteza: 300-3000 rpmProgramabil prin intermediul tastelor de timp sau cu functia pulseBol din inox alimentar de cea mai buna calitate cu capacitate de 8 ltCapac din policarbonat cu paleta de amestecare ce permite mixarea uniforma a alimentelor si protejeaza impotriva supraincalziriiLama plata optionala pt a taia carne cruda si produse fibroaseLama perforata optionala special conceputa pentru a framanta si amestecaFeliator de legume /vegetaleCapacitate: 200-650kg/hDimensiuni (cm): 39*40*65Atasament de feliere vegetale cu gura in forma de semiluna cu o arie de 286 cm2Viteza: 300-1000 rpmDesign ergonomic ce permite feliere usoara, printr-o singura taieturaCapac si maner usor de indepratat pt igienizarea facila a echipamentuluiConstructie din inox alimentare si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaTehnologie noua de taiere cu lame drepte sau zimtate pentru o feliere uniforma de inalta calitateGama completa de pana la 50 de discuri se poate achizitiona optional, pentru cele mai diverse stiluri de feliere ce face produsul potrivit nu numai pentru taierea in formele standard de utilizare zilnica ci si pentru taierea decorativa, fiind posibila obtinerea a pana la 70 stiluri diferite de taiere a vegetalelor si fructelorEvacuare laterala a produselor finite pentru a reduce spatiul ocupat de echipament pe tejghea; In acelasi timp evacuarea laterala reduce stropirea accidentala in cazul vegetalelor mai moi sau zemoaseProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieContine: o gura de alimentare din otel inoxidabil si o gura de alimentare cu aria de 286 cm2Greutate: 30 kg
- Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronicRXD384Putere instalata: 3.200 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*70*54Distanta intre tavi: 8 cmPanou de control electronicTemperatura maxima de lucru 260 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzComutator de siguranta pentru usaLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaPreincalzire automataTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibil de rotatie a ventilatoruluiDotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuConexiune apa 3/4"Deschidere usa pe verticala de sus in josGreutate echipament: 40 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronicRXDL384Putere instalata: 3.100 WCapacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN2/3Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):59*70*54Distanta intre tavi: 8 cmPanou de control electronicTemperatura maxima de lucru 260 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzAlarma de incheiere a cicluluiReglare umiditate 0-100%Comutator de siguranta pentru usaPreincalzire automataTrepte de gatitCarte de reteteSens reversibilLumina interior cu halogenTermostat de sigurantaConexiune apa 3/4"Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiuDeschidere usa pe orizontala din stanga spre dreaptaGreutate echipament: 40 kg
- Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimenteBLUEDOT2Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5Capacitate boiler cafea (lt): 0.6Capacitate grup cafea: 7-10 grTensiune alimentare: 220 V/ 50-60 HzProductivitate, durata preparare- espresso scurt: 35 sec.- cafea lunga: 60 sec.- cafea cu lapte: 70 sec.1 grup cafeaPanou de control electronic cu ecran TFT 4.3"Sistem boiler abur: termoblockCapacitate rezervor apa: 4 lt2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte prafMixer electric pentru amestecarea bauturilor solubileIdeal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouriStand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafeaConectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar unaMentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanalOptional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cestiGreutate: 25 kg
- Masina profesionala de taiat legume, 300 kg/h, cu suport, 3 discuriEMP.300-ASPutere totala: 550WDimensiuni (cm): 42*49*115Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 300kg/hViteza de rotatie: 1400 rpmTensiune de alimentare: 220V/ 50HzPanou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,5 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu suport din inox si comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 39 kg
- Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, 3 discuriEMP.400Putere totala: 750 WDimensiuni (cm): 29*49*72Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 400kg/hViteza de rotatie: 1500-3000 rpmTensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)Panou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 37 kg
- Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, cu suport, 3 discuriEMP.400-ASPutere totala: 750 WDimensiuni (cm): 42*49*119Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 400kg/hViteza de rotatie: 1500-3000 rpmTensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)Panou de control digital rezistent la apaAparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mmLame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut cu suport din inox, comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 41 kg
- Masina de taiat legume, 800 kg/h, cu suport ansamblu, 6 discuriEMP.800Putere totala: 750/800WDimensiuni (cm): 37*88*133Structura: otel inoxidabil si ABSCapacitate: 800kg/hViteza de rotatie: 1500-3000 rpmTensiune de alimentare: 380V/ 50HzPanou de control digital rezistent la apa
2 viteze de lucruAparatul include 6 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm, 1 disc cartofi pai, 1 disc cartofi cuburi 10 x 10, 1 disc cartofi cuburi 20 x 20Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facilaDesign ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscareConstructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancareaPrevazut suport din inox cu spatiu decantare si comutator de sigurantaProdus certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productieGreutate echipament: 60 kg - Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/hEMP.SPO.04-DPutere totala: 41.20 kWDimensiuni (cm): 148*172*185Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Sursa de alimentare: gaz natural, GPLConsum gaz GPL: 4,35 m3/hConsum gaz natural: 3,72 kg/hStructura: otel inoxidabilTensiune: 220V/ 50HzPanou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 764 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comandaCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cmTPK6262Putere totala: 4,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*62*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cmTPK6262/2Putere totala: 8,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*80*75Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 170 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cmTPK7272Putere totala: 5,1 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*72*13Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cmTPK7272/2Putere totala: 10.2 kWDimensiuni exterior(cm): 111*90*75Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetreCapacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 180 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK6293/2Putere totala: 14,4 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*75Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK72108/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*75Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cmTPK9362/2Putere totala: 15,6 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*75Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cmTPK10872/2Putere totala: 20,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*75Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 230 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cmTPK108108Putere totala: 13,2 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*41Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cmTPK108108/2Putere totala: 26,4 kWDimensiuni exterior(cm): 142*131*74Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetreCapacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 200 kgCuptor profesional pentru horeca
- Mixer planetar 40 lt cu cap fix si viteza variabila-25%MK.03Putere motor: 2.2 kWDimensiuni (cm): 68*88*140Structura: otel inoxidabil vopsit in camp electrostaticCapacitate bol: 40 ltDimensiuni oala(cm): 40 diametrul/39 adancimePanou de control mecanicPrevazut cu variator de vitezaCap fixTimer: standardTensiune alimentare: 220 V/50HzDotare standard: bol, 2 teluri, paleta,Greutate echipament: 194 kgProdus promotionalPret normal 3.119,00 € Special Price 2.339,00 € + TVA
- Cutter mixer bol 15 ltSD.15Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)Dimensiuni (cm): 47*64*54Structura: otel inoxCapacitate: 15 ltTensiune de alimentare: 380V/ 50HzPrevazut cu: cutit si bol usor de indepartatDimensiuni bol (cm): 29, adancime 22Timer cu circuit dublu si panou de control mecanicButon de sigurantaGreutate echipament: 46 kg
- Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.04Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 41.20 kWDimensiuni (cm): 148*172*185Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 100 cmCapacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Sursa de alimentare: gaz natural, GPLConsum gaz GPL: 4,35 m3/hConsum gaz natural: 3,72 kg/hStructura: otel inoxidabilTensiune: 220V/ 50HzPanou de control electronicTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)Baza rotativa pentru gatire omogenaBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilGreutate echipament: 764 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
- Plita cu inductie pentru gatit69032
Putere: 2000 W
Dimensiuni (cm): 35*30*7
Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
Temporizator
Oprire automata
Prevazut cu: senzori prin atingere, fara butoane, pentru o curatare usoara, 6 nivele de putere
Greutate : 3,9 Kg
Destinatia: pentru gatit - Cuptor profesional profesional cu microunde SamsungCM1929ACuptor profesional pentru horecaPutere: 3,2 kWCapacitate: 26 ltTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu control digital, 2 magnetroane, 5 niveluri de putere, 30 moduri de gatire, defrost, lumina interioara, posibilitate programare 2 moduri de gatireFunctie de alerta curatare filtru, usor de demontat si curatatDimensiuni externe (cm): 46*56*37Dimensiuni interne (cm): 37*37*19Structura: otel-inox interior-exteriorGreutate: 32 kg
- Cuptor profesional profesional cu microunde SamsungCM1529ACuptor profesional pentru horecaPutere: 2,9 kWCapacitate: 26 ltTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu control digital, 2 magnetroane, 5 niveluri de putere, 30 moduri de gatire, defrost, lumina interioara, posibilitate programare 2 moduri de gatireFunctie de alerta curatare filtru, usor de demontat si curatatDimensiuni externe (cm): 46*56*37Dimensiuni interne (cm): 37*37*19Structura: otel-inox interior-exteriorGreutate: 32 kg
- Malaxor aluat 85 kg cu cap fixTPK80MAPutere motor: 3.5 - 5.5 kWDimensiuni (cm): 138*68*141Tensiune alimentare: 380V/ 50HzMelc si cuva din otel inoxCapacitate maxima faina : 50 kgCapacitate maxima apa: 120 ltCapacitate aluat: 85 kgGrosime spirala (cm) : 4
Dimensiuni bol (cm): diam 65,4 / h 39Panou de bord: electronicTemperatura aluatului este masurata cu laserTransmisie prin curele care aigura o functionare silentioasaAre cap cu spiral fix2 viteze de mixareUsor de intretinut si spalatSistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectieGreutate echipament: 620 kg - Malaxor aluat 170 kg cu cap fixTPK160MAPutere motor: 5-8 kWDimensiuni (cm): 165*88*154Tensiune alimentare: 380V/ 50HzMelc si cuva din otel inoxCapacitate maxima faina : 100 kgCapacitate maxima apa: 250 ltCapacitate aluat: 170 kgGrosime spirala (cm) : 5.5
Dimensiuni bol (cm): ø 84 / h 46Panou de bord: electronicTemperatura aluatului este masurata cu laserTransmisie prin curele care aigura o functionare silentioasaAre cap cu spiral fix2 viteze de mixareMotor silentios de fabricatie italianaUsor de intretinut si spalatSistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectieGreutate echipament: 790 kg - Cuptor profesional combi cu functie de microunde, grill si convectie PanasonicNN-CF771SCuptor profesional pentru horecaCapacitate: 27 ltPutere totala: 2700 WattPutere grill: 1300 WattPutere convectie: 1450 WattPutere microunde: 850 WattTimer: 0...90 minDimensiuni externe (cm): 53*49*33Dimensiuni interne (cm): 35*34*20Frecventa microunde: 2450 MhzTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digitalCuptor multifunctional, 3 moduri diferite de setare: cuptor cu microunde, gratar si convectieFunctia de gratar, obtinuta cu tevi de cuart, datorita celor trei niveluri de putere, va permite sa rumeniti o varietate de feluri de mancareCombinatia cuptor cu microunde-gratar face cuptorul versatil, pentru a efectua si gatirea completaGreutate: 20 kg
- Cuptor profesional cu microunde PanasonicNE-1025Cuptor profesional pentru horecaCapacitate: 22 ltPutere totala: 1490 WattPutere microunde: 1000 WattTimer: 0...6 minDimensiuni externe (cm): 51*36*30Dimensiuni interne (cm): 33*33*20Camera vitrata iluminata LEDStructura exterioara din otel inoxidabilTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu panou de control mecanicGreutate: 18 kg
- Cuptor profesional cu microunde PanasonicNE-1027Cuptor profesional pentru horecaCapacitate: 22 ltPutere totala: 1490 WattPutere microunde: 1000 WattTimer cu semnal acustic: 0...30 minDimensiuni externe (cm): 51*36*30Dimensiuni interne (cm): 33*33*20Camera vitrata iluminata LED
Compatibil cu tava GN 1/2
Structura exterioara: otel inoxidabil
6 niveluri de gatit, dezghetat sau incalzitTensiune alimentare: 220V/50HzPrevazut cu panou de control mecanicGreutate: 18 kg