filtreaza produsele
- Masina de spalat DOMUS cu bariera igienica capacitate 70 kg si viteza inalta de centrifugare, Factor G 375DHB70TOUCH2ECapacitate (kg): 70Dimensiuni (cm): 206*109*158Putere totala: 52.5 kWPutere incalzire: 45 kWStructura: cuva otel inox AISI304, carcasa din otel inox zincat cu peliculaDimensiuni cuva adancime*diametru (cm): 138*80Volum cuva (lt) : 694Viteza stoarcere (RPM): 920Viteza spalare (RPM): 45Tensiune alimentare: 380V / 3N / 50-60HzNivel zgomot spalare si stoarcere (db): pana in 70Distribuitor pentru detergent cu 4 compartimenteModul de spalare "Wet Cleaning" fara detergenti chimicaliPozitionare automata a tamburului cu frana de motorCuva se deschide usor prin apasarea unui butonConsum redus de enegie, apa si detergentiSistem inteligent de cantarire al incarcaturiiPanou de control cu touchscreen de 7"Pana la 29 de programe presetate de spalare8 semnale pentru pompele de dozare echipare standardFactor G de centrifugare 375, pentru umiditatea reziduala si timpul de uscare cat mai reduseConectivitate de la distanta pentru managementul spalarilor si asistenta tehnicaMeniu tehnic pentru service si mentenanta in care se prezinta statisticile, alarmele si alte date ale spalarilorSistem de inchidere / deschidere usor de folositInverter de frecventa pentru controlul balansariiNu necesita ancorare in podeaConectare apa (3 conectari apa) 3/4", conectare scurgere 3", conectare abur 3/4"Posibilitate de conectare la rezervoare de reciclare a apeiSe poate comanda si varianta cu alimentare aburGreutate: 1190 kgViteza inalta de centrifugareFactor G 375
- Divizor aluat volumetric cu control programabil greutate touchscreenTPK3000TDivizor aluat volumetric cu control programabil greutate touchscreen este alegerea perfecta pentru prelucrarea aluatului pentru panificatie cat si pentru patiserie.Tamburul de divizare si pistonul de admisie sunt special proiectate pentru a procesa aluatul fara a-l deteriora sau comprima.Reglarea greutatii aluatului se executa automat din panoul touchscreen Sistemul inovativ de lubrifiere si control a uleiului, reduce consumul care se aplica asupra pistonului si este prevazut cu alarma pentru a nu fi nevoie sa consultati regulat nivelul acestuia.Dimensiuni (cm): 65*137*160Putere: 1,5 kWTensiune alimentare: 380V / 50HzProductivitate: 2400 diviziuni/oraStructura: carcasa din otel inoxidabil, tamburul si cilindrul cromateCapacitate palnie: 70 kgCapacitate divizare aluat: 50-200, 100-600, 250-1000 grame (trebuie specificata varianta la comanda catre producator)Greutatea aluatului poate fi setata automat din panoul programabil touchscreenSistem de alarma acustica si vizuala lipsa uleiPiston conceput din material anti-oxidantPrevazut cu 4 roti pentru deplasare usoara2 viteze, reglabil din roata de transmisieSistem mecanic de pulverizare fainaDispozitiv numarare diviziuni aluatSistemul inovativ inchis, de lubrifiere, salvare, recilcare si filtrare a uleiului reduce considerabil consumul acestuia pana la 2.5 lt pe saptamana si previne scurgerea in alte elemente ale masiniiGreutate:450 kg
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5Putere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 57 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5WPutere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTC611V5WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscrenSTC611V5Putere instalata: 3.700 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreenSTC1011V5Putere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG201V7TPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 250 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM pe gaz cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TGASPutere instalata: 1300 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*124*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 50 kW - 43000 kcal/hPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 310 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digitalSTB10/86V7Putere instalata: 29.300 W trifazicCapacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*130*115Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:180 kgCuptor profesional pentru horeca
- Masina de spalat oale profesionala OZTI cu panou de control digital - motor trifazic-25%TPK111BDPutere totala: 16.7 kWDimensiuni (cm): 78*95*204Prevazut cu panou de comanda mecanic, pompa drenaj,pompa clatire, dispenser clatire si dispenser detergent
Economie de timp, energie, detergent si apaCapacitate spalare: 600 oale/oraCapacitate spalare: GN 2/1Capacitate spalare: 30/10/7.5 cosuri/hCapacitate cuva: 65 ltCapacitate boiler 18 ltTensiune de alimentare: 380V/50Hz (trifazic)Pompa de spalare: 660 WIncalzire boiler: 14 kWIncalzire cuva: 4.5 kWPrevazut cu 3 cicluri / programe complete de spalare cu durata de 120, 360 si 480 de secundeDimensiuni interioare (cm): 60*70*80 HDiametrul maxim oale (cm): 60Temperatura spalare: 55-60 grCPompa drenaj, rezistenta din inox, buton magnetic de siguranta,programul continua spalarea dupa ce se inchide usa, clatire cuapa fierbinte la 80-85 grade CGreutate echipament: 225 kg
Produs promotionalPret normal 6.599,00 € Special Price 4.949,00 € + TVA - Masina de spalat vase profesionala cu deschidere frontala si panou de control digital - motor monofazicEMP.500-DPutere totala: 8 kW - 2800 RPMDimensiuni (cm): 60*60*82Structura: otel-inox dublatCapacitate spalare: 500 farfurii/ora
Diametrul maxim farfurii: 32 cmTensiune de alimentare: 220V/50Hz (monofazic)Incalzire boiler: 5 kWIncalzire cuva: 2.5 kWPanou de control digital 2.4 inchPrevazut cu pompa drenaj standard
Prevazut cu pompa drenaj , dispenser clatire si dispenser detergent
Programe de economisire apa, detergent si energie
Rezistenta din inox, buton magnetic de siguranta, programul continua spalarea dupa ce se inchide usa, clatire cu apa fierbinte la 80-85 grade CPrevazut cu 4 cicluri de spalare: 60/90/120/180 secDimensiuni cos(cm): 50*50Greutate echipament: 72 kg - Masina de spalat vase profesionala cu deschidere frontala si panou de control digital - motor trifazicEMP.500-D-380Putere totala: 8 kW - 2800 RPMDimensiuni (cm): 60*60*82Structura: otel-inox dublatCapacitate spalare: 500 farfurii/ora
Diametrul maxim farfurii: 32 cmTensiune de alimentare: 380V/50Hz (trifazic)Incalzire boiler: 5 kWIncalzire cuva: 2.5 kWPanou de control digital 2.4 inchPrevazut cu pompa drenaj standard
Prevazut cu pompa drenaj , dispenser clatire si dispenser detergent
Programe de economisire apa, detergent si energie
Rezistenta din inox, buton magnetic de siguranta, programul continua spalarea dupa ce se inchide usa, clatire cu apa fierbinte la 80-85 grade CPrevazut cu 4 cicluri de spalare: 60/90/120/180 secDimensiuni cos(cm): 50*50Greutate echipament: 72 kg - Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/hEMP.SPO.01-DCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
Timp de gatire reglabilPanou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-D-BB) - a se specifica la comanda - Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control digital, rotativ, pe gaz si camera cu lemne pt afumare - 130 pizza/hEMP.SPO.02-DCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 48 kWDimensiuni (cm): 196*212*211Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (Ø): 120Dimensiuni usa (cm): 50*25Structura: otel inoxidabilConsum gaz natural: 5,07 m3/hConsum GPL: 4,08 kg/hAdaptabil pentru a opera cu sursa de alimentare: gaz natural, GPLPrevazut cu camera separata, alimentare LEMN, pentru a da gustul specificTensiune: 220V/ 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control digital cu touchscreen cu LCD de 7"Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza camerei de coacere din piatra refractaraIndicator digital al temperaturii interioareGreutate echipament: 1500 kgDisponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.02-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.02-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.02-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.02-D-BB)
- Cuptor profesional pizza traditional cu panou de control digital, pe gaz - 130 pizza/hEMP.SPO.03-DPutere totala: 28.70 kWDimensiuni (cm): 148*172*183Inaltime interioara (cm): 45Diametru interior (cm): 120Capacitate: 130 pizza/h cu diametrul 30 cm (9 pizza/tura)Structura: otel inoxidabil
Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
Consum gaz natural: 3 m3/h
Consum GPL: 2,73 kg/hPanou de control digital cu touchscreen cu LCD de 7"Tensiune: 220V/ 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CTermostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
Panou de control electronicBaza nu este rotativaBaza din material refractarCamera de coacere din piatraGreutate echipament: 755 kgCuptor profesional pentru horeca
Disponibil la comanda in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.03-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.03-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.03-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.03-D-BB) a se specifica la comanda - Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60-20%EMP.EDKF-10Putere: 26.5 kWDimensiuni (cm): 99*116*225Structura: otel inoxidabilCapacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60Panou de control cu touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade CelsiusTimp ajustabil de gatireTermostat de sigurantaTensiune alimentare: 380VAsigura coacere uniforma datorita sistemului rotativIluminare interioara cu halogenPrevazut cu dospitor si hotaPutere dospitor: 4 kWCapacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60Greutate echipament: 427 kg
Cuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA - Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60EMP.EDKF-10-BPutere: 26.5 kWDimensiuni (cm): 99*116*225Structura: otel vopsit in camp electrostaticCapacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60Panou de control cu touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade CelsiusTimp ajustabil de gatireTermostat de sigurantaTensiune alimentare: 380VAsigura coacere uniforma datorita sistemului rotativIluminare interiaora cu halogenPrevazut cu dospitor si hotaPutere dospitor: 4 kWCapacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
Culore: negruGreutate echipament: 427 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60-20%EMP.GDKF-10Putere: 46.43 kWDimensiuni (cm): 99*116*225
Sursa alimentare: gaz natural sau GPLStructura: otel inoxidabilCapacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
Consum gaz natural: 4.90 m3/h
Connsum GPL: 3.65 kg/hPanou de control cu touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade CelsiusTimp ajustabil de gatireTermostat de sigurantaTensiune alimentare: 380VAsigura coacere uniforma datorita sistemului rotativIluminare interiaora cu halogenPrevazut cu dospitor si hotaPutere dospitor: 4 kWCapacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60Greutate echipament: 427 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA - Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60EMP.GDKF-10-BPutere: 26.5 kWDimensiuni (cm): 99*116*225Structura: otel vopsit in camp electrostatic
Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL
Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60Panou de control cu touchscreen LCD de 7"Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade CelsiusTimp ajustabil de gatireTermostat de sigurantaAsigura coacere uniforma datorita sistemului rotativIluminare interioara cu halogenPrevazut cu dospitor si hotaPutere dospitor: 4 kWCapacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
Culore: negruGreutate echipament: 427 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTR606V1Putere instalata: 9.200 WCapacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interior (cm): 49*65.5*63
Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*90Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lung
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTR606V1GASPutere instalata: 500 WCapacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*101.5Diametru horn: 150 mmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/hPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lung
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 104 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTR610V1Putere instalata: 13.800 WCapacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabila6 optiuni de preparareConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurate
Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperatura
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 112 kgCuptor profesional pentru horeca - Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTR610V1GASPutere instalata: 500 WCapacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1Distanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni interne (cm): 49*65.5*93.5
Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132Diametru horn: 150 mmTemperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 18 kW_15480 Kcal/hPanou de control smart systemAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabila6 optiuni de preparareConexiune apa 3/4Control abur ajustabilDelta TRetete preconfiguratOptiune pentru adaugarea salvarea retetelor favoriteOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lung
Spalare automata de ultima generatieGreutate echipament: 127 kgCuptor profesional pentru horeca - Masina de spalat industriala DOMUS capacitate 35 kg si viteza inalta de centrifugare, Factor G 450DHS35CTOUCH2ECapacitate (kg): 35Dimensiuni (cm): 118*109.5*159.8Putere totala: 23 kWPutere incalzire: 21 kWStructura: cuva otel inox AISI304, carcasa din otel inox zincat cu peliculaDimensiuni cuva adancime*diametru (cm): 60*86Volum cuva (lt) : 350Viteza stoarcere (RPM): 966Viteza spalare (RPM): 42,5Nivel zgomot spalare si stoarcere (db): pana in 70Diametru al usii de incarcare (cm): 56Dispenser pentru detergent cu 4 compartimenteSistem inteligent de cantarire al incarcaturiiPanou de control cu touchscreen de 7" in 37 de limbi de circulatie internationalaInstructiuni de folosire vizualizate pe ecranul de 7"Pana la 29 de programe presetate de spalare8 semnale pentru pompele de dozare echipare standardPrevazut cu meniu tehnic pentru diagnoza eroriConsum redus de apa, un program standard consuma sub 7 litri de apa per kilogram si ciclu de spalarePosibilitate conectare la PC prin mufa USB pentru vizualizarea programelor, al proceselor de spalare si analiza datelorFactor G de centrifugare 450, pentru umiditatea reziduala si timpul de uscare cat mai reduseAsistenta tehnica de la distanta prin conectare wirelessPiese comune pentru toate modelele: contactori, piese electronice, angrenajeSistem de inchidere / deschidere usor de folositSuruburile si saibele sunt montate la o presiune inaltaAcces usor la componente prin panoul de control pe balamalePrevazuta cu baza de ancorare in podeaConectare apa 3/4", conectare scurgere 3", conectare abur 3/4"Posibilitate de conectare la rezervoare de reciclare a apeiSe poate comanda si varianta cu alimentare aburGreutate: 750 kgViteza inalta de centrifugareFactor G 450
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aerSQX5FT.12CPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe apaSQX5FT.12CWPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90C... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe aerSQX5FT.30Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe apaSQX5FT.30WPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe aerSQX5FT.30RPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe apaSQX5FT.30WRPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - fara grup motorSQX5FT.30SGCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe aerSQX5FT.30.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe apaSQX5FT.30W.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe aerSQX5FT.30R.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe apaSQX5FT.30WR.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - fara grup motorSQX5FT.30SG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe aerSQX7FT.30Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe apaSQX7FT.30WPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX7FT.30RPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX7FT.30WRPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - fara grup motorSQX7FT.30SGCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - racire pe aerSQX7FT.30.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - racire pe apaSQX7FT.30W.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX7FT.30R.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX7FT.30WR.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - fara grup motorSQX7FT.30SG.ACCFT7Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve cu circulatie aer frontala - racire pe aerSQX5FT.20AFPutere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie aer frontalaRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kg