filtreaza produsele
- Masina electrica automata pentru gogosi spanioleEMP.TK.001Dimensiuni (cm): 69*36*97Capacitate dozator: 5 kgStructura: otel-inox
Tensiune alimentare: 220V / 50HzAvantaje: productivitate mare, o singura persoana pentru deservire, profit rapid, consum redus de energie, usor de utilizat de catre personalSe poate utiliza optional cu urmatoarele echipamente:EMP.LK.004 - Stand pentru masina automata de facut gogosiEMP.LK.002 - Vitrina de expunere gogosi cu 1 friteuza pe gazEMP.LK.003 - Vitrina de expunere gogosi cu 1 friteuza electricaEMP.LK.006 - Vitrina de expunere gogosi cu 2 friteuze pe gazEMP.LK.007 - Vitrina de expunere gogosi cu 2 friteuze electriceGreutate echipament: 49 kg - Masina de gatit de banc electrica cu 1 plitaTPKPEL1E-2Putere totala: 1.5 kWDimensiuni (cm): 24*35*13Contine 1 plita rotunda cu 1.5 kWStructura: otel inoxGreutate: 3 kg105,00 € + TVA
- Dulap FRENOX expunere vinuri si delicateseSPD-WN-120-280Dimensiuni (cm): 120x50x280Structura: otel inox si sticlaCapacitate: 120 sticle/ 4 sertare pentru trabucuriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mcSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: +4...+14 / +14...+22 grade Celsius si umiditate de 60%/ 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem de iluminare interioara cu LEDPrevazuta cu 2 usi si 4 sertare pentru trabucuriBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitIncuietoareSistem de raft cu sine specialeSertar umidificator pentru depozitarea trabucurilorZgomot minim in timpul lucruluiTehnologie specifica pentru vinSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
- Grill electric dublu cu suprafata neteda 100 cm-25%TPKGN100EPutere: 5,25 kWDimensiuni: 100*50*20Structura: otel-inoxTensiune alimentare: 220V / 50HzDesign cu interfata usor de utilizat.Temperatura de lucru: 50-300 grade CTava detasabilaAprobat CEGreutate echipament: 27 kgProdus promotionalPret normal 400,00 € Special Price 299,00 € + TVA
- Afumator si cuptor 48 buc.HELIA48Putere: 2500 WDimensiuni (cm): 45*85*35Latime suprafata calda (cm): 30Adancime suprafata calda (cm): 80Interval temperatura: 50-250oCAlimentare electrica: 220V/50HzTemporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)Date informative de productivitate: afumare simultana a 48 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 24 buc. de pastravi (max. 500g), 8 buc. pui, sau o bucata de carne de 14 kg.Dulap cu pereti dubli din inoxRezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durataTava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inoxFara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"Greutate echipament: 45 kgAccesorii incluse:1x Tava pentru afumator-cuptor1x Grila pentru pastravi (pt. 6-6 buc. de pastravi)1x Grila universala1x Lopata pentru afumat1 kg de rumegus de lemn de fag1 mostra condimente pentru afumat peste1 carte de reteteGreutate: 39 kg
- Afumatoare si cuptor gastro-normHELIA GASTRO-NORMPutere: 2500 WDimensiuni (cm): 51*60*43Latime suprafata calda (cm): 32Adancime suprafata calda (cm): 53Interval temperatura: 50-250oCAlimentare electrica: 220V/50HzCapacitate tavi: 5x GN1/1, sau 10x GN1/2, sau 15X GN1/3, sau 5 buc. grila universala plataDistanta intre ghidaje: 40 mmCapcitatea de pana la 5 buc tavi GN1/1 permit utilizarea unei cantitati mai mari de alimente primeDimensiunile standard GN permit utilizarea completa si flexibila cu mai multe aparate utilizate intr-o bucatarie profesionalaGhidajele indepartabile permit o curatare mult mai usoara a incintei de afumareTemporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)Date informative de productivitate: afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 18 buc. de pastravi (max. 500g), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18kg.Dulap cu pereti dubli din inoxRezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durataTava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inoxFara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"Greutate echipament: 35 kgAccesorii incluse:1x Tava pentru afumator-cuptor1x Grila pentru pastravi (pt. 12 buc. de pastravi)1x Grila universala plata1x Lopata pentru afumat1 kg de rumegus de lemn de fag1 carte de retete
- Masina de spalat capacitate 17 kg cu viteza inalta de centrifugare, Factor G 347, incalzire electricaSUPER33-TEPutere motor (kW): 2.2Dimensiuni (cm): 88,4*91,4*140,9Capacitate (kg): 16÷17Structura: otel-inox AISI 304Diametru cuva (cm): 62Adancime cuva (cm): 53Volum cuva (dm3): 160Viteza spalare (RPM): 40Viteza de extractie (RPM): 1000Putere incalzire (kW): 12Conducta apa (): 3/4Scurgere (): 3Nu necesita fixare in podeaTotal automataUsa mare pentru incarcare si descarcare facila, sistem de siguranta la usaSistem de amortizare vibratiiAprobat CEControler PLC de 7", 50 de cicluri programabileAmortizoare industrialePana la 387G Forta de extragereDozatoare de alimentare cu 4 compartimente pentru uscat sisubstante chimice lichide.Optional +10 conexiuni pentru alimentare cu substante chimice lichidePanouri frontale si superioare din otel inoxidabil.Se foloseste otel inoxidabil AISI 304 (18/8).pentru toate partile care sunt în contact cu apa sidetergenti.Invertor de incredere.Actionare cu un singur motor.Viteze programabile.Niveluri programabile ale apei.Temperaturi programabile ale apei.Racord de scurgere din spate.Sistem electric standard: 380V/50Hz/3PHAmortizoare industrialeGreutate: 360 kgFactor G: 347Viteza inalta de centrifugare
- Masina de spalat capacitate 25 kg si viteza inalta de centrifugare, Factor G 348, incalzire electricaSUPER50-TEPutere motor (kW): 3Dimensiuni (cm): 97,9*104*154,8Capacitate (kg): 23÷25Structura: otel-inox AISI 304Diametru cuva (cm): 735Adancime cuva (cm): 525Volum cuva (dm3): 225Viteza spalare (RPM): 40Viteza de extractie (RPM): 920Putere incalzire (kW): 12-18Conducta apa (): 3/4Scurgere (): 3Nu necesita fixare in podeaTotal automataUsa mare pentru incarcare si descarcare facila, sistem de siguranta la usaSistem de amortizare vibratiiAprobat CE
Controler PLC de 7", 50 de cicluri programabileAmortizoare industrialePana la 387G Forta de extragereDozatoare de alimentare cu 4 compartimente pentru uscat sisubstante chimice lichide.Optional +10 conexiuni pentru alimentare cu substante chimice lichidePanouri frontale si superioare din otel inoxidabil.Se foloseste otel inoxidabil AISI 304 (18/8).pentru toate partile care sunt în contact cu apa sidetergenti.Invertor de incredere.Actionare cu un singur motor.Viteze programabile.Niveluri programabile ale apei.Temperaturi programabile ale apei.Racord de scurgere din spate.Sistem electric standard: 380V/50Hz/3PHAmortizoare industrialeGreutate: 870 kgViteza inalta centrifugareFactor G 348 - Uscator rotativ capacitate 26 kg, ElectricAGA-E26-ELECTRICCapacitate (kg): 26÷28Dimensiuni (cm): 101*122,4*171,8Structura: otel-inox AISI 304Volum cuva (dm3): 501Adancime cuva (cm): 75Diametru usa cuva (cm): 52Diametru cuva (cm): 94Viteza centrifuga (RPM): 35Putere aspiratie (kW): 0.55Putere electrica incalzire(kW): 14.4 / 21.6 / 28.8Condensator (): 1-1/2''Greutate: 350 kgPrevazut cu sistem reversibilUscator cu tambur din inox.Filtru de fibre usor accesibil, sub panoul frontalSuprafata permite libera circulare a aerului si il face usor de intretinut
- Masa pentru indepartarea petelorCG/SDimensiuni (cm): 138*50*182Structura: otel-inoxAlimentare electrica: 220V / 50HzPutere motor aspiratie (HP): 0.5Capacitate rezervor compresor: 24 ltSistem de indepartare a petelor la rece constand dintr-o suprafata mare de lucru si o forma pentru a indeparta manecile, ambele din otel-inox.Include: 2 brate cu rezervor pentru depozitarea lichidului, pistol de uscareAccesorii la cerere: Compresor, pistol cu abur, aspirator cu actionare la pedalaGreutate echipament: 60 kg
- Masa de calcat / finisare incalzita electric cu aspiratieAS/2Dimensiuni (cm): 144*45*106Structura: otel-inoxAlimentare electrica: 220V / 50HzPutere motor aspiratie (HP): 0.5Putere masa de calcat: 800 WPentru conectarea cu o sursa externa de aburGreutate echipament: 60 kg
- Presa de calcat pneumatica cu generator de abur incorporatST702Dimensiuni (cm): 140*115*140Structura: otel-inoxAlimentare electrica: 220V / 50HzConducta abur: 1/2Presiune abur: 5 barConsum abur: 16-20 kh/gDiametru conectare aspiratie: 48 mmScurgere boiler: 1/2Incalzire boiler: 10-12-15-18 kWPutere incalzire fier de calcat: 0.8 kWPutere motor aspirator: 0.3 kWPutere motor pompa: 0.6 kWSuprafata superioara captusita vaporizataPresiune de strivire reglabilaViteza mare de miscareDeschidere suprafata superioara la 60°Productivitate excelentaSupape de distributie a aburuluiPedala de controlGreutate echipament: 380 kg
- Masina de impachetatML60Putere/consum: 0.8 / 0.5 kWDimensiuni (cm): 81*30*200Capacitate: 60-70 buc/oraTensiune: 220V/50HzSemi-automatLatime de ambalare (cm): 60Inaltime de ambalare (cm): 180Greutate: 35 kg
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control digitalSTC423V5Putere instalata: 3.700 WCapacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*62*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 50 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC423EPutere instalata: 3.700 WCapacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 50 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 59 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EWPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EWPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EWPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreenSTC1011V5WPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control mecanicSTG71MPutere instalata: 10.200 WCapacitate: 7 Cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*82Distanta dintre cuve (cm): 6.5Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod Non Stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control touchreenSTG71V7Putere instalata: 10.200 WCapacitate: 7 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*82Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 78 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreenSTG111V7Putere instalata: 18.500 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*76*109Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 106 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + caruciorSTG201ETPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaDistanta dintre cuve (cm) : 6.5Greutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 7 cuve si panou de control touchscreenSTG72V7Putere instalata: 14.200 WCapacitate: 7 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*108*82Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 11 cuve si panou de control touchscreenSTG112V7Putere instalata: 28.500 WCapacitate: 11 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 79*108*109Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 160 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TPutere instalata: 46.250 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*120*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 290 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control mecanicSTB606MPutere instalata: 10.500 W trifazicCapacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*83Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 108 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanicSTB604MPutere instalata: 7.500 W trifazicCapacitate: 4 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*90*67Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 90 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 4 tavi si panou de control digitalSTB604V7Putere instalata: 7.500 trifazic WCapacitate: 4 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*90*67Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digitalSTB606V7Putere instalata: 10.650 W trifazicCapacitate: 6 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*83Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:110 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanicSTB610MPutere instalata: 15.600 W trifazicCapacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*115Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digitalSTB610V7Putere instalata: 15.600 W trifazicCapacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*93*115Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:155 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + caruciorSTB616ETPutere instalata: 26.250 W trifazicCapacitate: 16 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 8.6Carucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou de control digital + caruciorSTB616V7TPutere instalata: 26.250 W trifazicCapacitate: 16 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8.6Carucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 6 tavi si panou de control digitalSTB6/86V7Putere instalata: 14.650 W trifazicCapacitate: 6 tavi 80*60 / 12 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*133*83Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:140 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM electric cu 18 tavi si panou de control digital + caruciorSTB18/86V7TPutere instalata: 40.000 W trifazicCapacitate: 18 tavi 80*60Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*127*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Carucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament: 320 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional FM electric cu 1 vatra pentru pizza si patiserie cu panou de control digitalSTB710580Putere instalata: 5.400 W trifazicCapacitate: 1 vatraSuprafata de coacere (cm): 67*52Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 80*90*38Temperatura maxima de lucru 350 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalReglare independenta sus si jos a temperaturii in camera de coacereControl abur ajustabilPrevazut cu mod de economisire a energieiUmiditate reglabilaProgram de pornire automataRetete preconfiguratePana la 6 etape de coacereOptional umidificatorGreutate echipament:100 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional regenerare cu 3 cuve si panou mecanicRG311APutere instalata: 3.900 WCapacitate: 3 tavi GN1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 73*71*45Temperatura maxima de lucru: 140 / 160 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatieCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 39 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional regenerare cu 6 cuve si panou mecanicRG611APutere instalata: 5.650 W trifazicCapacitate: 6 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*72Temperatura maxima de lucru: 140 / 160 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatieCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 39 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional regenerare cu 10 cuve si panou mecanicRG1011APutere instalata: 10.300 W trifazicCapacitate: 10 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*98Temperatura maxima de lucru: 140 / 160 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control mecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatieCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 85 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional regenerare cu 3 cuve si panou electromecanicRG311Putere instalata: 3.900 WCapacitate: 3 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*45Temperatura maxima de lucru: 170 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaConexiune apaMod pre-incalzireUmiditate reglabila in procenteTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecareCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 39 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional regenerare cu 6 cuve si panou electromecanicRG611Putere instalata: 5.650 WCapacitate: 6 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*72Temperatura maxima de lucru: 170 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaConexiune apaMod pre-incalzireUmiditate reglabila in procenteTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecareCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional regenerare cu 10 cuve si panou electromecanicRG1011Putere instalata: 10.300 WCapacitate: 10 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*98Temperatura maxima de lucru: 170 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaConexiune apaMod pre-incalzireUmiditate reglabila in procenteTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecareCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 85 kgCuptor profesional pentru horeca
- Chitara electrica pentru taiat prajituri13.CLIRA.PROPutere: 0.20 kWDimensiuni (cm): 90*50*35Dimensiuni baza chitara (cm): 40*40Panou de control electronicChitara electricaBaza chitarei este realizata din aluminiu solidRamele chitarei sunt din inox, interschimbabileEste conceput pentru taierea produselor mai tari ca si consistentaPermite taierea prajiturilor, ciocolatelor cu nuca sau alune sau deserturilor inghetatePermite taierea produselor in doua directii astfel obtinand rapid patrate sau dreptunghiuri perfecteOptional rama 15 mm / 20 mm / 25 mm / 30 mm / 35 mm / 40 mm / 45 mm / 50 mm / 55 mm / 60 mm / 65 mm / 70 mm / 75 mm / 80 mm / 85 mm / 90 mm / 95 mm / 100 mm - A se specifica la comandaSe livreaza fara rama de taiereGreutate: 45 kg
- Toaster dublu 8+8 felii-25%TPKTD-88Putere: 3.00 kWDimensiuni (cm): 50*40*25Prevazut cu 8+8 randuri pe suprafata striataTip suprafata: striataStructura: otel inox, fontaTensiune de alimentare: 220V/50HzTemperatura de lucru: 50-300 grade CTava detasabilaGreutate echipament: 28 kgProdus promotionalPret normal 305,00 € Special Price 229,00 € + TVA