filtreaza produsele
-
Afumatoare si cuptor gastro-normHELIA GASTRO-NORMPutere: 2500 WDimensiuni (cm): 51*60*43Latime suprafata calda (cm): 32Adancime suprafata calda (cm): 53Interval temperatura: 50-250oCAlimentare electrica: 220V/50HzCapacitate tavi: 5x GN1/1, sau 10x GN1/2, sau 15X GN1/3, sau 5 buc. grila universala plataDistanta intre ghidaje: 40 mmCapcitatea de pana la 5 buc tavi GN1/1 permit utilizarea unei cantitati mai mari de alimente primeDimensiunile standard GN permit utilizarea completa si flexibila cu mai multe aparate utilizate intr-o bucatarie profesionalaGhidajele indepartabile permit o curatare mult mai usoara a incintei de afumareTemporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)Date informative de productivitate: afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 18 buc. de pastravi (max. 500g), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18kg.Dulap cu pereti dubli din inoxRezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durataTava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inoxFara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"Greutate echipament: 35 kgAccesorii incluse:1x Tava pentru afumator-cuptor1x Grila pentru pastravi (pt. 12 buc. de pastravi)1x Grila universala plata1x Lopata pentru afumat1 kg de rumegus de lemn de fag1 carte de retete