filtreaza produsele
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 6 cuveGASTROTEK600PGPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*84*79.9Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50Hz / la cerere tensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min + inf2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convectie si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuveGASTROTEK620PGGASPutere instalata: 13.8 kW - 11.596 KcalCapacitate: 6 tavi GN 1/1Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/hDistanta intre tavi: 7.5 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.5*92.3*81.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTimer: 9h 59 min +inf1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 vitezePrevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau caldFunctie de gatire la aburGreutate echipament: 115 kgCuptor profesional pentru horeca