filtreaza produsele
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1000EPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1000PPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezePosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 162 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1000MPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1020E GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 taviBAKE1020P GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaPosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 172 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 taviBAKE1020M GASPutere instalata: 16 kW, 13.700 KcalConsum gas: metan 1.560 m3/hCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 230V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoareTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburLinia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 172 kg
-
Dospitor / Dulap cald GIERRE 10 taviBAKE10UGPutere instalata: 1.4 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 sau GN 1/1Structura: otel-inox cu usi de sticlaDimensiuni (cm): 99.5*104*74.5Numar suporti cuve: 10Distanta intre tavi (cm): 8,65Tensine alimentare: 220V / 50HzGreutate echipament: 68 kgUmidificare manuala, conectare la reteaua de apaUtilizabil pentru modelele de cuptoare cu dimensiuni complementare
-
Dospitor / Dulap cald GIERRE 10 taviBAKE10UXPutere instalata: 1.4 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 sau GN 1/1Structura: otel-inox cu usi de inoxDimensiuni (cm): 99.5*104*74,5Numar suporti cuve: 10Distanta intre tavi(cm): 8,65Tensine alimentare: 220V / 50HzGreutate echipament: 68 kgUmidificare manuala, conectare la reteaua de apaUtilizabil pentru modelele de cuptoare cu dimensiuni complementare
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040DPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040MPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horecaPret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, inox, 10 tavi, 93.6*91.1*107 cmMEGABAKERY1040M-OPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Echipament de probe 2 saptamani, produs ocazii, garantie 12 luni2.559,00 € + TVA