filtreaza produsele
-
Aparat de fragezit carne SIRMAN (automat)T-REX AUTOMEC XPDimensiuni (cm): 52*62*95Dimensiunea lamelor de fragezire (cm): 21,6*8*11 cu 30 de lameStructura: otel inoxAnsamblu de lame usor demontabil in vederea igienizariiTocator mobil din polietilena cu dimensiunile 30x43 (cm) dotat cu maner extern pentru manevrabilitate facilaOpereaza fara a schimba forma carnii sau a rupe fibrele acesteia, oferind un produs cu aspect vizual superior, usor de gatit si fragedLamele se pot inlocui individualIdeal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.Asigura conditii de siguranta si igiena maxim
Sistem manual de retragere fortata a lamelorGreutate echipament: 85 kg -
Cutter orizontal de banc SIRMAN 6 ltKATANA6Putere: 370 W / 1 phDimensiuni (cm): 52*83*41Structura: otel inox AISI 304Capacitate bol: 6 ltTuratii: 1440 rpmTensiune alimentare: 220V/50Hz
Vas robust detasabil din otel inoxidabilPrevazut cu motor asincron ventilat, cu ax, cu protectie maxima impotriva infiltratiilor de lichid pe arboreCapac de protectie si acesorii usor de demontat si montat pentru a fi curatatePanou de control manual intuitiv cu butoane inox cu protectie IP67Cutterul poate toca, marunti, macina sau realiza emulsiiPoate prelucra o gama variata de alimente cum ar fi: carnea cruda, peste, legume, zarzavaturi, nuci, aluneButuc demontabil cu 3 lame ascutite standardOptionale se pot comanda lame zimtate, neascutite sau ascutiteGreutate echipament: 60 kg -
Cutter orizontal de banc SIRMAN 12 ltKATANA12Putere: 750 W / 1 phDimensiuni (cm): 58*90*44Structura: otel inox AISI 304Capacitate bol: 12 ltTuratii: 1440 rpmTensiune alimentare: 220V/50HzVas robust detasabil din otel inoxidabilPrevazut cu motor asincron ventilat, cu ax, cu protectie maxima impotriva infiltratiilor de lichid pe arboreCapac de protectie si acesorii usor de demontat si montat pentru a fi curatatePanou de control manual intuitiv cu butoane inox cu protectie IP67Cutterul poate toca, marunti, macina sau realiza emulsiiPoate prelucra o gama variata de alimente cum ar fi: carnea cruda, peste, legume, zarzavaturi, nuci, aluneButuc demontabil cu 3 lame ascutite standardOptionale se pot comanda lame zimtate, neascutite sau ascutiteGreutate echipament: 75 kg
-
Cutter orizontal de banc SIRMAN 12 lt cu viteza variabilaKATANA12VVPutere: 750 W / 1 phDimensiuni (cm): 58*90*44Structura: otel inox AISI 304Capacitate bol: 12 ltTuratii: 1440 rpmTensiune alimentare: 220V/50Hz
Viteza continua variabila controlata prin invertorVas robust detasabil din otel inoxidabilPrevazut cu motor asincron ventilat, cu ax, cu protectie maxima impotriva infiltratiilor de lichid pe arboreCapac de protectie si acesorii usor de demontat si montat pentru a fi curatatePanou de control manual intuitiv cu butoane inox cu protectie IP67Cutterul poate toca, marunti, macina sau realiza emulsiiPoate prelucra o gama variata de alimente cum ar fi: carnea cruda, peste, legume, zarzavaturi, nuci, aluneButuc demontabil cu 3 lame ascutite standardOptionale se pot comanda lame zimtate, neascutite sau ascutiteGreutate echipament: 75 kg -
Sistem pacotizare SIRMAN Pacojet 2 PLUS cu 2 boluri pentru creme, mousse, sorbet, sosuri, supePACOJET2PLUSPutere: 950 / 1 phDimensiuni (cm): 18*36*50Capacitate bol: 1,2 ltCapacitate maxima: 0,8 ltPresiune aer: 1 BARViteza de rotatie a lamei: 2000 RPMTemperatura pacotizare: -18°C to -23°CTensiune electrica: 220V 50HzPanou de control digital color cu iconite intuitive4 moduri ajustabile de procesare: pacotizare, taiere(tocare), mixare si curatareFunctie repetare automataSistem de recuperare a continutului pentru bolurile supraumpluteCounter pentru numararea portiilorSistem automat de curatare, ghidabil din panoul de controlPort USB pentru diagnoza2 viteze pentru a spori eficienta cutitului atunci cand se apropie de produsul de prelucrat si se intoarce la pozitia initialaProdusul include: 2 boluri pacotizare cu capace, 1 capac antistropire. 1 lama de pacotizare, 1 spatula inox, 1 carte cu reteteIdeal pentru crearea de creme, mousse, sorbet, sosuri, supe, inghetata perfect texturateFructele si legumele se folosesc intregi conservandu-si astfel proprietatile originale.Greutate echipament: 15,7 kg
-
Formator hamburger manual LA MINERVA cu diametrul de 10 cmC/94Diametrul (cm): 10Hamburger forma rotunda 100 mmStructura: corp din aluminiu anodizat si otel inoxFabricat din aliaj de aluminiu anodizat (masina de caroserie) si otel inoxidabil (cupa si farfurie)O modalitate rapida si simpla de a forma burgeri excelente, rotunzi, compactiPot fi folosite diverse combinatii de ingrediente: carne de vita sau peste, pesmet, oua, condimente, condimente, legumeGreutate echipament: 5 kg
-
Formator hamburger manual LA MINERVA cu diametrul de 10 cmMP100Diametrul (cm): 10Hamburger forma rotunda 100 mmGreutate hamburger: 120 gStructura: corp din aluminiu anodizat si otel inoxFabricat din aliaj de aluminiu anodizat (mașină de caroserie) și oțel inoxidabil (cupă și farfurie)Greutate echipament: 5 kg
-
Formator hamburger manual LA MINERVA cu diametrul de 11 cmC/95DDiametrul (cm): 11Forma Hamburger 110, 130, 150 mmStructura: corp din aluminiu anodizat si otel inoxFabricat din aliaj de aluminiu anodizat (masina de caroserie) si otel inoxidabil (cupa si farfurie)O modalitate rapida si simpla de a forma burgeri excelente, rotunzi, compactiPot fi folosite diverse combinatii de ingrediente: carne de vita sau peste, pesmet, oua, condimente, condimente, legumeGreutate echipament: 4 kg
-
Formator hamburger manual LA MINERVA cu diametrul de 13 cmC/95FDiametrul (cm): 13Structura: corp din aluminiu anodizat si otel inoxFabricat din aliaj de aluminiu anodizat (mașină de caroserie) și oțel inoxidabil (cupă și farfurie)O modalitate rapidă și simplă de a forma burgeri excelente, rotunzi, compactiPot fi folosite diverse combinații de ingrediente: carne de vită sau pește, pesmet, ouă, condimente, condimente, legumeGreutate echipament: 5 kg
-
Formator hamburger manual LA MINERVA cu diametrul de 15 cmC/95GDiametrul (cm): 15Structura: corp din aluminiu anodizat si otel inoxFabricat din aliaj de aluminiu anodizat (mașină de caroserie) și oțel inoxidabil (cupă și farfurie)O modalitate rapidă și simplă de a forma burgeri excelente, rotunzi, compactiPot fi folosite diverse combinații de ingrediente: carne de vită sau pește, pesmet, ouă, condimente, condimente, legumeGreutate echipament: 6 kg
-
Formator hamburger manual LA MINERVA cu diametrul de 18 cmC/95HDiametrul (cm): 18Structura: corp din aluminiu anodizat si otel inoxFabricat din aliaj de aluminiu anodizat (masina de caroserie) si otel inoxidabil (cupa si farfurie)O modalitate rapida si simpla de a forma burgeri excelente, rotunzi, compactiPot fi folosite diverse combinatii de ingrediente: carne de vita sau peste, pesmet, oua, condimente, condimente, legumeGreutate echipament: 7 kg
-
Cutter orizontal de banc SIRMAN 20 lt cu viteza variabilaKATANA20VVPutere: 2387 / 3.25 hpDimensiuni (cm): 70*101*51Structura: otel inox AISI 304Capacitate bol: 20 ltTuratii: 600 - 2600 rpmTensiune alimentare: 220V/50HzViteza continua variabila controlata prin invertorVas robust detasabil din otel inoxidabilPrevazut cu motor asincron ventilat, cu ax, cu protectie maxima impotriva infiltratiilor de lichid pe arboreCapac de protectie si acesorii usor de demontat si montat pentru a fi curatatePanou de control manual intuitiv cu butoane inox cu protectie IP67Cutterul poate toca, marunti, macina sau realiza emulsiiPoate prelucra o gama variata de alimente cum ar fi: carnea cruda, peste, legume, zarzavaturi, nuci, aluneButuc demontabil cu 3 lame ascutite standardOptionale se pot comanda lame zimtate, neascutite sau ascutiteGreutate echipament: 92 kg