filtreaza produsele
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5Putere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 57 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control touchscreenSTC411V5WPutere instalata: 5700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreenSTC611V5WPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscrenSTC611V5Putere instalata: 3.700 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreenSTC1011V5Putere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50HzPanou de control digitalAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG201V7TPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe latDistanta dintre cuve (cm) : 6.5 cmConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 250 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional gastronomic FM pe gaz cu 20 cuve si panou touchscreen + caruciorSTG202V7TGASPutere instalata: 1300 WCapacitate: 20 cuve GN 2/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*124*186Distanta dintre cuve (cm) : 6.5Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPutere gaz: 50 kW - 43000 kcal/hPanou de control digitalCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaSistem automat de curatareTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TSpalare automataRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timpGreutate echipament: 310 kgCuptor profesional pentru horeca
- Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digitalSTB10/86V7Putere instalata: 29.300 W trifazicCapacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*130*115Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control digitalDistanta dintre tavi (cm): 8Alarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabilaSticla interioara plianta pentru curatareViteza ventilatie ajustabilaConexiune apa 3/4Conector sonda temperaturaControl abur ajustabilDelta TRetete preconfigurateOptiune pentru racire / preincalzireCuvele se introduc pe lungConector sonda temperaturaPosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecarePrevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelorSistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpSistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timpOptional spalare automata la cerereGreutate echipament:180 kgCuptor profesional pentru horeca
- Masina de spalat industriala DOMUS capacitate 35 kg si viteza inalta de centrifugare, Factor G 450DHS35CTOUCH2ECapacitate (kg): 35Dimensiuni (cm): 118*109.5*159.8Putere totala: 23 kWPutere incalzire: 21 kWStructura: cuva otel inox AISI304, carcasa din otel inox zincat cu peliculaDimensiuni cuva adancime*diametru (cm): 60*86Volum cuva (lt) : 350Viteza stoarcere (RPM): 966Viteza spalare (RPM): 42,5Nivel zgomot spalare si stoarcere (db): pana in 70Diametru al usii de incarcare (cm): 56Dispenser pentru detergent cu 4 compartimenteSistem inteligent de cantarire al incarcaturiiPanou de control cu touchscreen de 7" in 37 de limbi de circulatie internationalaInstructiuni de folosire vizualizate pe ecranul de 7"Pana la 29 de programe presetate de spalare8 semnale pentru pompele de dozare echipare standardPrevazut cu meniu tehnic pentru diagnoza eroriConsum redus de apa, un program standard consuma sub 7 litri de apa per kilogram si ciclu de spalarePosibilitate conectare la PC prin mufa USB pentru vizualizarea programelor, al proceselor de spalare si analiza datelorFactor G de centrifugare 450, pentru umiditatea reziduala si timpul de uscare cat mai reduseAsistenta tehnica de la distanta prin conectare wirelessPiese comune pentru toate modelele: contactori, piese electronice, angrenajeSistem de inchidere / deschidere usor de folositSuruburile si saibele sunt montate la o presiune inaltaAcces usor la componente prin panoul de control pe balamalePrevazuta cu baza de ancorare in podeaConectare apa 3/4", conectare scurgere 3", conectare abur 3/4"Posibilitate de conectare la rezervoare de reciclare a apeiSe poate comanda si varianta cu alimentare aburGreutate: 750 kgViteza inalta de centrifugareFactor G 450
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aerSQX5FT.12CPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe apaSQX5FT.12CWPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90C... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe aerSQX5FT.30Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe apaSQX5FT.30WPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe aerSQX5FT.30RPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe apaSQX5FT.30WRPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve pentru inghetata / patiserie - fara grup motorSQX5FT.30SGCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe aerSQX5FT.30.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - racire pe apaSQX5FT.30W.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe aerSQX5FT.30R.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - grup motor exterior cu racire pe apaSQX5FT.30WR.ACCFT5Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve pentru inghetata / patiserie - fara grup motorSQX5FT.30SG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Potrivit pentru inghetata / patiseriePanou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe aerSQX7FT.30Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - racire pe apaSQX7FT.30WPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX7FT.30RPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX7FT.30WRPutere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD 7 cuve - fara grup motorSQX7FT.30SGCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - racire pe aerSQX7FT.30.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - racire pe apaSQX7FT.30W.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX7FT.30R.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX7FT.30WR.ACCFT7Putere: 1,5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgGrup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 7 cuve - fara grup motorSQX7FT.30SG.ACCFT7Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5Capacitate: 30 kgFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 110 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve cu circulatie aer frontala - racire pe aerSQX5FT.20AFPutere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie aer frontalaRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve cu circulatie aer frontala - fara grup motorSQX5FT.20AFSGPutere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie frontala a aeruluiFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve cu circulatie aer frontala - racire pe aerSQX5FT.20AF.ACCFT5Putere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie aer frontalaRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve cu circulatie aer frontala - fara grup motorSQX5FT.20AFSG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie frontala a aeruluiFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe aerSQX5FT.20Putere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - racire pe apaSQX5FT.20WPutere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Racire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX5FT.20RPutere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX5FT.20WRPutere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Grup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kg
- Blast chiller SINCOLD 5 cuve - fara grup motorSQX5FT.20SGCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kg
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve - racire pe aerSQX5FT.20.ACCFT5Putere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve - racire pe apaSQX5FT.20W.ACCFT5Putere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 200 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Racire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX5FT.20R.ACCFT5Putere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve - grup motor exterior cu racire pe apaSQX5FT.20WR.ACCFT5Putere: 1,3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Grup motor exteriorRacire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD PLUS 5 cuve - fara grup motorSQX5FT.20SG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Fara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 105 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
- Blast chiller SINCOLD 10 cuve - racire pe aerSQX10FT.40Putere: 2,0 kWCapacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 190 kg
- Blast chiller SINCOLD 10 cuve - racire pe apaSQX10FT.40WPutere: 2,0 kWCapacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190Racire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 190 kg
- Blast chiller SINCOLD 10 cuve - grup motor exterior cu racire pe aerSQX10FT.40RPutere: 2,0 kWCapacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190Grup motor exteriorRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 190 kg