filtreaza produsele
-
Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa, electric, inox, 140*80*46 cm2512EDimensiuni (cm): 140*80*46Putere instalata: 6 kWTensiune alimentare: 230V / 50HzStructura: otel inox
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cmLatime banda (cm): 40,6Lungime banda (cm): 127Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / cicluTemperatura de lucru: 93 ... 288 grade CelsiusCuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisatSistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.Cuptor profesional pentru horeca -
Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa si fara aerisire, electric, inox, 80*90*46 cmV2512Dimensiuni (cm): 80*90*46Putere instalata: 6 kWTensiune alimentare: 230V / 50HzStructura: otel inoxDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cmLatime banda (cm): 40,6Lungime banda (cm): 127Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / cicluTemperatura de lucru: 93 ... 288 grade CelsiusPanou de control electronicNu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energieCuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisatSistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.Cuptor profesional pentru horeca