filtreaza produsele
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 taviBAKE500EPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 vitezeTimer: 9h 59 min.Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 taviBAKE500PPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 vitezeTimer: 9 h 59 min.Prevazut cu panou de control electronic programabil pana la 90 programa cu 10 faze de gatire, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprinderea programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 taviBAKE500MPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatieTimer: 120 min.Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 taviBAKE520E GASPutere instalata: 13.8 kW- 11.600 KcalConsum gaz:metan 1.56 mc/hCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatiePrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 115 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 taviBAKE520M GASPutere instalata: 13.8 kW- 11.600 KcalConsum gaz: metan 1.56mc/h 1.088 Kg/hCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*88.4Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 122 kgProvenienta: ItaliaCuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
-
Cuptor profesional GIRRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil ,5 taviBAKE520P GASPutere instalata: 13.8 kW- 11.600 KcalConsum gaz:metan 1.56 mc/hCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaPosibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecareKit USBVentilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatiePrevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 115 kgProvenienta: ItaliaCuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Cuptor profesional pentru horeca