Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

7 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    BAKE500E
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 tavi
    BAKE520E GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz:metan 1.56 mc/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 115 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuve
    MEGAGASTRONOMY523DG
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2
    Distanta intre tavi: 7.3 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 60.6*78.2*65
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 52 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    MX5.12C
    Putere: 0.9 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 cuve GN2/3
    Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 5 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 65 kg
    Favorite Compara
  5. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    MXT5.15
    Putere: 1.0 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 15 kg (+90C...+3C) si 9 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (15 kg) / +90C...-18C (9 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 95 kg
    Favorite Compara
  6. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    MXT5.20
    Putere: 1.3 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 100 kg
    Favorite Compara
  7. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, racire pe aer
    MXT5.30
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Potrivit pentru inghetata / patiserie
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 110 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

7 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language