filtreaza produsele
-
Blast chiller SINCOLD, 3 cuve, racire pe aerMX3.10CPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 3 cuve GN 1/1 sau 3 cuve GN2/3Productie: 10 kg (+90C...+3C) si 5 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*51 / 53Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (10 kg) / +90C...-18C (5 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 55 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aerSQX5FT.12CPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe apaSQX5FT.12CWPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe apaStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90C... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
-
Blast chiller SINCOLD incorporabil, 5 cuve, racire pe aerSQX5FT.12STPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 GN 1/1 sau 5 GN 2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*75.5 / 78.5Racire pe aerStructura: otel inoxModel incorporabilTemperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C (12 kg) / +90 grade C...-18 grade C (7 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90C... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, cu circulatie aer frontala, racire pe aerSQX5FT.20AFPutere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie aer frontalaRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, cu circulatie aer frontala, fara grup motorSQX5FT.20AFSGPutere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie frontala a aeruluiFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kg
-
Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, cu circulatie aer frontala, racire pe aerSQX5FT.20AF.ACCFT5Putere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie aer frontalaRacire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
-
Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, cu circulatie aer frontala, fara grup motorSQX5FT.20AFSG.ACCFT5Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83.5 / 86.5Circulatie frontala a aeruluiFara grup motorStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control digitalDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceGrosime izolatie: 7 cmRetete preconfigurateControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie pentru uscarea camerei echipamentuluiFunctie speciala pentru peste crudControl decongelare de la - 20C la + 8CControl ventilatorConector USBBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kgFunctiile modelului PLUS:Functie pentru dospireFunctie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aerMX5.12CPutere: 0.9 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 cuve GN2/3Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 5 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 65 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aerMXT5.15Putere: 1.0 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 15 kg (+90C...+3C) si 9 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (15 kg) / +90C...-18C (9 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 95 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aerMXT5.20Putere: 1.3 kWCapacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 100 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, racire pe aerMXT7.20Putere: 1.5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 120 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, racire pe aerMXT7.30Putere: 1.5 kWCapacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 125 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aerMXT10.35Putere: 2,0 kWCapacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 80*79*146 / 150Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 220 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 190 kg
-
Blast chiller SINCOLD, 14 cuve, racire pe aerMXT14.40Putere: 2,0 kWCapacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190Racire pe aerStructura: otel inoxTemperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)Panou de control electromecanicDecongelare manuala si automataSuporti ficsi pentru cuve gastronomiceTensiune de alimentare: 380 V/50HzGrosime izolatie: 7 cmControl automat la inserarea sondei de temperaturaFunctie speciala pentru peste crudControl ventilatorBlast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilorShock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelorColturi rotunjite pentru o curatare usoaraSonda de temperatura inclusaGreutate echipament: 200 kg