Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

5 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, fara grup motor
    SQX5FT.30SG
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5
    Capacitate: 30 kg
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Potrivit pentru inghetata / patiserie
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 110 kg
    Favorite Compara
  2. Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, fara grup motor
    SQX5FT.30SG.ACCFT5
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5
    Capacitate: 30 kg
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Potrivit pentru inghetata / patiserie
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 110 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
    Favorite Compara
  3. Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, fara grup motor
    SQX7FT.30SG
    Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5
    Capacitate: 30 kg
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 110 kg
    Favorite Compara
  4. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, fara grup motor
    SQX5FT.20SG
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 105 kg
    Favorite Compara
  5. Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, fara grup motor
    Blast chiller SINCOLD PLUS, 5 cuve, fara grup motor
    SQX5FT.20SG.ACCFT5
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Fara grup motor
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 105 kg
    Functiile modelului PLUS:
    Functie pentru dospire
    Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

5 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language