Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

9 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Blast chiller SINCOLD, 3 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 3 cuve, racire pe aer
    MX3.10C
    Putere: 0.9 kW
    Capacitate tavi: 3 cuve GN 1/1 sau 3 cuve GN2/3
    Productie: 10 kg (+90C...+3C) si 5 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 71*65*51 / 53
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (10 kg) / +90C...-18C (5 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 5 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 55 kg
    Favorite Compara
  2. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    MX5.12C
    Putere: 0.9 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 cuve GN2/3
    Productie: 12 kg (+90C...+3C) si 7 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 71*65*68 / 71
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (12 kg) / +90C...-18C (7 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 5 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 65 kg
    Favorite Compara
  3. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    MXT5.15
    Putere: 1.0 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 15 kg (+90C...+3C) si 9 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (15 kg) / +90C...-18C (9 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 95 kg
    Favorite Compara
  4. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, racire pe aer
    MXT5.20
    Putere: 1.3 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 100 kg
    Favorite Compara
  5. Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, racire pe aer
    MXT5.30
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 70*79*83 / 86
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Potrivit pentru inghetata / patiserie
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 110 kg
    Favorite Compara
  6. Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, racire pe aer
    MXT7.20
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
    Productie: 20 kg (+90C...+3C) si 12 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (20 kg) / +90C...-18C (12 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 120 kg
    Favorite Compara
  7. Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, racire pe aer
    MXT7.30
    Putere: 1.5 kW
    Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 81*79*99 / 102
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 125 kg
    Favorite Compara
  8. Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, racire pe aer
    MXT10.35
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*146 / 150
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
  9. Blast chiller SINCOLD, 14 cuve, racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD, 14 cuve, racire pe aer
    MXT14.40
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control electromecanic
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie speciala pentru peste crud
    Control ventilator 
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 200 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

9 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language