Title image for category name

Default Category

TOPK ofera o gama variata de sterilizatoare pentru cutite, disponibile in versiuni simple sau duble, adaptate pentru orice capacitate. Beneficiati de echipamente de ultima generatie, care asigura cel mai bun raport calitate-pret si raspund celor mai exigente nevoi.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

26 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 tavi
    MIDIDIGITALE
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 3 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*55.5
    Temperatura maxima de lucru 290 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    BRIOXDIGIT
    Putere instalata: 2.7 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control digital, 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    MAXIDIGIT
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    BAKE1600E
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 viteze
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    BAKE500E
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1000P
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 162 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi
    BAKE500P
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electronic programabil  pana la 90 programa cu 10 faze de gatire,  posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprinderea programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
    In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    BAKE1600P
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3  viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    BAKE1600M
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE500M
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min.
    Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.  
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 3 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 3 tavi
    MIDIFACILE
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 3 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*55.5
    Temperatura maxima de lucru 290 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERFACILE
    Putere instalata: 2.5 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Ceslsius
    Timer: 60 min
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru, coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXFACILE
    Putere instalata: 2.5 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    MAXIFACILE
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control electromecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Dedurizator apa
    Dedurizator apa
    DVA001
    Dedurizator apa
     
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    MEGABAKERY440D
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabile
    Timer: 9h 59min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    MEGABAKERY640D
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabile
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    MEGABAKERY440M
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Optional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    -23%
    MEGABAKERY640M
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.
    Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila
    Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, inox, 10 tavi, 93.6*91.1*107 cm
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, inox, 10 tavi, 93.6*91.1*107 cm
    MEGABAKERY1040M-O
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Echipament de probe 2 saptamani, produs ocazii, garantie 12 luni
    Cuptor profesional pentru horeca
    2.559,00 € + TVA
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

26 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language