filtreaza produsele
-
Dulap FRENOX expunere vinuri si delicateseSPD-WN-120-280Dimensiuni (cm): 120x50x280Structura: otel inox si sticlaCapacitate: 120 sticle/ 4 sertare pentru trabucuriIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mcSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: +4...+14 / +14...+22 grade Celsius si umiditate de 60%/ 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem de iluminare interioara cu LEDPrevazuta cu 2 usi si 4 sertare pentru trabucuriBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitIncuietoareSistem de raft cu sine specialeSertar umidificator pentru depozitarea trabucurilorZgomot minim in timpul lucruluiTehnologie specifica pentru vinSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC423EPutere instalata: 3.700 WCapacitate: 8 cuve GN 2/3 Prof. 20 sau 4 cuve GN 2/3 Prof. 40 sau 3 cuve GN 2/3 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 50 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 59 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 4 cuve si panou de control electromecanicSTC411EWPutere instalata: 5.700 WCapacitate: 8 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 3 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*58Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 64 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 65 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 6 cuve si panou de control electromecanicSTC611EWPutere instalata: 7.200 WCapacitate: 11 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 4 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*66Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 53*79*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe lungVaporizare directaGreutate echipament: 92 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanicSTC1011EWPutere instalata: 11.400 WCapacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 72*62*88Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 20 tavi si panou electromecanic + caruciorSTG201ETPutere instalata: 26.250 WCapacitate: 20 cuve GN 1/1Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicCarucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiSenzor pe usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate reglabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareVentilatie cu doua vitezeConexiune apa 3/4Cuvele se introduc pe latVaporizare directaDistanta dintre cuve (cm) : 6.5Greutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + caruciorSTB616ETPutere instalata: 26.250 W trifazicCapacitate: 16 tavi 60*40Structura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 88*96*186Temperatura maxima de lucru: 250 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 8.6Carucior inclusAlarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaMod non stop de preparareTimer: 0-120 minuteTermostat de sigurantaLumina interior LEDVentilatie cu sens reversibil de rotatieUmiditate ajustabila 0-100%Sticla interioara plianta pentru curatareConexiune apa 3/4Control manual reglare aburCuvele se introduc pe latGreutate echipament: 252 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor regenerare, profesional, inox, 3 cuve, panou electromecanic, 73*71*45 cmRG311Putere instalata: 3.900 WCapacitate: 3 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*45Temperatura maxima de lucru: 170 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaConexiune apaMod pre-incalzireUmiditate reglabila in procenteTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecareCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 39 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional regenerare cu 6 cuve si panou electromecanicRG611Putere instalata: 5.650 WCapacitate: 6 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*72Temperatura maxima de lucru: 170 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaConexiune apaMod pre-incalzireUmiditate reglabila in procenteTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecareCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor regenerare, profesional, inox, 10 cuve, panou electromecanic, 73*71*98 cmRG1011Putere instalata: 10.300 WCapacitate: 10 tavi GN1/1Structura: otel-inoxDimensiuni (cm): 73*71*98Temperatura maxima de lucru: 170 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control electromecanicDistanta dintre tavi (cm): 6.5Alarma de incheiere a cicluluiComutator de siguranta pentru usaConexiune apaMod pre-incalzireUmiditate reglabila in procenteTermostat de sigurantaVentilatie cu sens reversibil de rotatiePosibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 3 etape de preparare pentru fiecareCuptorul de regenerare dezghetează și regenereaza alimentele gatite sicongelate in prealabil, ideal pentru spatiile unde nu exista timp si loc de gatit.Greutate echipament: 85 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Vitrina frigorifica FRENOX, 1000 ltSPD11Putere: 0,40 kWDimensiuni (cm): 210*85*230Structura: otel inox si sticlaCapacitate: 1000 ltIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mcSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalTemperatura de lucru: +4...+10 / +10...+20 / +0...+5 grade Celsius si umiditate de 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem automat de evaporare apaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 4 usiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost diferite culori*Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile dorite, conform proiectului dvs.
-
Vitrina inox FRENOX expunere delicatese cu 2 usiSPD11-APutere: 0,40 kWDimensiuni (cm): 105*85*230Structura: otel inox si sticlaSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mcTemperatura de lucru: +0...+5 grade Celsius si umiditate de 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem special de expunere delicatese pe sinaSistem automat de evaporare apaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 2 usiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit*Optional contracost diferite culori*Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile si capacitatea dorita conform proiectului dvs.
-
Vitrina frigorifica FRENOX, 12+12 rafturiSPD11-BPutere: 0,40 kWDimensiuni (cm): 105*85*230Structura: otel inox si sticlaSistem frig: ventilatAgent racire: R290Termostat si termometru digitalIzolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mcTemperatura de lucru: +1...+10 / +10...+20 grade Celsius si umiditate de 65%Tensiune alimentare: 220V/50HzTemperatura ambientala: +30 grade Celsius si 50% umiditateSistem automat de evaporare apaSistem de iluminare interioara cu LEDSpatele vitrinei este din sticla pentru expunereSticla incalzitaPrevazuta cu 2 usiBenzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuitSticlele se pozitioneaza inclinate*Optional contracost diferite culori*Optional contracost dispunerea rafturilor personalizata*Optional contracost vitrina se poate face pe comanda cu dimensiunile si capacitatea dorita conform proiectului dvs.
-
Masina tip tunel de spalat si igenizat industriala cu incalzire electrica 300 lazi/hTPKT300Putere totala instalata: 25.5 kW (incalzire electrica)Dimensiuni (cm): 400*130*170Capacitate spalare lazi: pana la 300 / hStuctura: otel inoxidabil AISI 304Tensiune alimentare: 3 x 380V - 50 Hz -N-PEPutere pompa spalare: 7.5 kWPutere motor banda transportoare: 0.37 kWPutere incalzire apa: 18 kWConsum apa clatire finala: 600/700 lt/h la presiunea de 2 BariViteza banda transportoare: 0.5 - 3 metri/minutDimensiuni lazi (cm): 60*40*22Capacitate rezervor apa: 350 ltTemperatura spalare/clatire : 65°CIzolatie termica si acusticaFolosit in general in industria automotivePompele de spalare sunt de tip centrifugalPanoul de control electromecanic cu economizor de energie, functioneaza la voltaj redus de 24 VSistem automat de spalare interioara, stagnarea apei si a murdariei fiind inexistenteButon de intrerupere totala a masinii in caz de urgentaTemperatura este ajustabila din panoul de controlPresiunea apei pe jeturi controlabila in sus si josSpalarea se realizeaza cu jeturi din toate directiile pentru a acoperi orice unghiFiltrele supapelor de aspiratie si a pompelor de spalare sunt usor de demontat si spalatIncalzirea si transportul apei din rezervoare se face prin conducte echipate sistem cu recuperare de condensUtilitati necesare: conectare apa, un sistem de scurgere, sistem electric compatibil 380V, sistem pentru evaporarea aburuluiPosibilitate spalare si igenizare pe zone, cu specificatii diferite datorita zonelor de tampon create din cauciuc care impiedica amestecarea solutiilor de spalare dintr-o zona in altaProcesul de spalare implica indepartarea oricaror reziduuri de pe echipamente si daca se doreste utlima faza de clatire va include si o igenizare pentru eliminarea bacteriilor.
-
Masina tip tunel de spalat si igenizat industriala cu incalzire pe abur 150 lazi/hTPKT400Putere totala instalata: 8.5 kW (incalzire cu abur)Dimensiuni (cm): 400*130*170Capacitate spalare lazi: pana la 150 / hStuctura: otel inoxidabil AISI 304Tensiune alimentare: 3 x 380V - 50 Hz -N-PEPutere pompa spalare: 7.5 kWPutere motor banda transportoare: 0.37 kWPutere incalzire apa: 18 kWConsum apa clatire finala: 600/700 lt/h la presiunea de 2 BariViteza banda transportoare: 0.5 - 3 metri/minutDimensiuni cuve (cm): 25*40*40-50Cuvele sunt din otel inoxidabil 316LCapacitate rezervor apa: 350 ltTemperatura spalare/clatire : 65°CIzolatie termica si acusticaConceput in general pentru uz industrial farmaceutic si cosmeticPompele de spalare sunt de tip centrifugalPanoul de control electromecanic cu economizor de energie, functioneaza la voltaj redus de 24 VSistem automat de spalare interioara, stagnarea apei si a murdariei fiind inexistenteButon de intrerupere totala a masinii in caz de urgentaTemperatura este ajustabila din panoul de controlPresiunea apei pe jeturi controlabila in sus si josSpalarea se realizeaza cu jeturi din toate directiile pentru a acoperi orice unghiFiltrele supapelor de aspiratie si a pompelor de spalare sunt usor de demontat si spalatIncalzirea si transportul apei din rezervoare se face prin conducte echipate sistem cu recuperare de condensUtilitati necesare: conectare apa purificata la 30 grade, un sistem de scurgere, sistem electric compatibil 380V, sistem pentru evaporarea aburuluiPosibilitate spalare si igenizare pe zone, cu specificatii diferite datorita zonelor de tampon create din cauciuc care impiedica amestecarea solutiilor de spalare dintr-o zona in altaProcesul de spalare implica indepartarea oricaror reziduuri si daca se doreste utlima faza de clatire va include si o igenizare pentru eliminarea bacteriilor.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 taviBAKE1000EPutere instalata: 15.8 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 162 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 taviBAKE1600EPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pretDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 vitezeHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 taviBAKE500EPutere instalata: 7.9 kWCapacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 vitezeTimer: 9h 59 min.Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control.Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.Greutate echipament: 110 kg
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 taviBAKE1600MPutere instalata: 23.7 kWCapacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pretDistanta intre tavi: 8.8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 92*136.7*184.2Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoareHota motorizata cu extractie inclusaTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburGreutate echipament: 337 kgProvenienta: ItaliaLinia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 taviBRIOXVERMULTIFUNZIONEPutere instalata: 2.8 kWCapacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cmDistanta intre tavi: 7 cmStructura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 59*57.6*59.2Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilatorPrevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si coacere multifunctionalaGreutate echipament: 36 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 taviMAXIFACILEPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 86*78.2*63.5Temperatura maxima de lucru 280 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoarePrevazut cu panou de control electromecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucruGreutate echipament: 68 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Friteuza electrica profesionala OZTI, inox, cu 1 cuva, 22 lt7856.N1.40908.02Putere: 18 kWCapacitate cuva: 22 litriDimensiuni (cm): 40*90*85Structura: otel inoxCuva realizata din otel-inox AISI 304 cu margini rotunjite pentru o igienizare facilaTensiune alimentare: 380V/50HzTemperatura de lucru reglabila termostatat pana la maxim +190 grade CelsiusPrevazuta cu sistem de scurgere si colectare a grasimilor reziduale, sistem de oprire automata a tensiunii de alimentare in cazul unei defectiuniElementele de incazire pot fi rotite la 90 grade pentru a facilita curatarea cuvei
-
Tigaie basculanta electrica OZTI, inox, 130 lt, 120*90*85 cm7867.N1.12908.06Capacitate: 130 litriDimensiuni (cm): 120*90*85Structura: otel inoxPutere: 15 kWTensiune alimentare: 380V/50HzCuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facilaTemperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade CelsiusIzolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a calduriiSistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
-
Tigaie basculanta electrica OZTI, inox, 205 lt, 160*90*85 cm7867.N1.16908.18Capacitate: 205 litriDimensiuni (cm): 160*90*85Structura: otel inoxPutere: 21 kWTensiune alimentare: 380V/50HzCuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facilaTemperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade CelsiusIzolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a calduriiSistem electric motorizat de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
-
Tigaie basculanta electrica OZTI, inox, 80 lt, 80*90*85 cm7867.N1.80908.04Capacitate: 80 litriDimensiuni (cm): 80*90*85Structura: otel inoxPutere: 9 kWTensiune alimentare: 380V/50HzCuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facilaTemperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade CelsiusIzolatie termica de inalta caitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a calduriiSistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
-
Tigaie basculanta electrica OZTI, inox, 50 lt, 80*70*85 cm7867.N1.80708.01Capacitate: 50 litriDimensiuni (cm): 80*70*85Structura: otel inoxPutere: 7.5 kWTensiune alimentare: 380V/50HzCuva cu partea inferioara de 8 mm grosime pentru rezistenta sporita la coroziune, margini rotunjite pentru igienizare facilaTemperatura de lucru reglabila termostata in intervalul +50...+300 grade CelsiusIzolatie termica de inalta calitate pentru a preveni transferul termic si pentru a realiza un consum scazut de energieElemente de incalzire ramforsate situate sub suprafata de lucru pentru o distributie uniforma a calduriiSistem manual de rabatare cuva, sistem de alimentare cu apa
-
Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuveEMPCBE6Putere: 8684 Kcal/10.1 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*73Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 160 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuveEMPCBE10Putere: 14875 Kcal/17.3 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Tensiune de alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 92*88*98Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 198 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 24 cuveEMPCBE24Putere: 23645 Kcal/27.5 kWCapacitate: 24 tavi GN 1/1 sau 12 tavi GN 2/1Tensiune alimentare: 380 V / 50 HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 118*107*119Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 278 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 40 cuveEMPCBE40Putere: 47291 Kcal/55.5 kWCapacitate: 40 tavi GN 1/1Tensiune alimentare: 380V / 50HzStructura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinariDimensiuni (cm): 119*108*180Tip umidificare: injectie directaFuntie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizariiFunctie PLUS pentru extra putereFunctie de spalare semiautomata (SC2)Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasaSonda de temperatura (core probe)Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)Comenzi digitaleAutodiagnoza, cu alarma in caz de avarieStandard de protectie IPX5Usa cu geam de sticla temperat, dublu stratUsa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupateProgramarea porniriiDisplay cu programarile si cu valorile de gatit curenteAbur la joasa temperatura si abur supraincalzitSistem de autocuratareInclude suportii de taviGreutate echipament: 449 kgOptional poate fi comandat cu kit de afumareCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi-23%MEGABAKERY1040DPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm):93.6*91.1*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9 h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 taviMEGABAKERY440DPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzOptional tensiune alimentare: 380 V/50 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabileTimer: 9h 59minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 taviMEGABAKERY640DPutere instalata: 9.3 kWCapacitate: 6 tavi 60*40 cmDistanta intre tavi: 8 cmStructura: otel-inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*91.1*77Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabileTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburPoate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.Greutate echipament: 80 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve-23%MEGAGASTRONOMY1040DGPutere instalata: 14 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 94*91*107Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 380 V / 50-60 HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 min + inf.Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorCele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
Produs promotionalPret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA -
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuveMEGAGASTRONOMY440DGPutere instalata: 6.3 kWCapacitate: 4 tavi GN 1/1Distanta intre tavi: 7.5 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 93.6*87*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50Hz la cerere tensiune alimentare: 380V / 50-60HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie abur.Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor.Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse.Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 72 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 5 cuveMEGAGASTRONOMY523DGPutere instalata: 3.2 kWCapacitate: 5 tavi GN 2/3 - 5 tavi GN 1/2Distanta intre tavi: 7.3 cmStructura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistentaDimensiuni (cm): 60.6*78.2*65Temperatura maxima de lucru 270 grade CelsiusTensiune alimentare: 220V / 50HzPresiune apa: 1,5-2 bariTip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabilaVentilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 3 vitezeTimer: 9h 59 minPrevazut cu panou de control electromecanic cu cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si a timpului de injectie aburSonda de miez inclusa usureaza procesele de gatirePosibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelorVentilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produseFunctia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucruCuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performantaGreutate echipament: 52 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Masina pentru injectat si dozat creme 8.5 lt12.DOSIC8Putere: 0.18 kWDimensiuni (cm): 45*30*33Dimensiuni cu palnie (cm): 45*30*63Capacitate: 8.5 ltStructura: otel-inoxTensiune alimentare: 220V/50Hz9 programe automate de dozare3 moduri de lucru: manual, automat si secventialIn modul manual, aparatul de dozare va distribui produsul pana cand eliberati manerul / pedala, asigurandu-se ca utilizatorul are o flexibilitate maxima in timpul prelucrariiIn modul automat, puteti seta cantitateade crema sa fie eliberata in prealabil si aparatul va doza cu precizieIn modul secvential puteti seta initial cantitatea de crema care urmeaza sa fie distribuita si timpul de pauza de lucru continuu de umplere si de dozarePermite salvarea a noua programe diferite pentru utilizarea rapida si eficientaGreutate echipament: 27 kg
-
Masina pentru injectat si dozat creme 13 lt12.DOSIC13Putere: 0.18 kWDimensiuni (cm): 45*30*33Dimensiuni cu palnie (cm): 45*30*73Capacitate: 13 ltStructura: otel-inoxTensiune alimentare: 220V/50Hz9 programe automate de dozare3 moduri de lucru: manual, automat si secventialIn modul manual, aparatul de dozare va distribui produsul pana cand eliberati manerul / pedala, asigurandu-se ca utilizatorul are o flexibilitate maxima in timpul prelucrariiIn modul automat, puteti seta cantitateade crema sa fie eliberata in prealabil si aparatul va doza cu precizieIn modul secvential puteti seta initial cantitatea de crema care urmeaza sa fie distribuita si timpul de pauza de lucru continuu de umplere si de dozarePermite salvarea a noua programe diferite pentru utilizarea rapida si eficientaGreutate echipament: 27 kg
-
Masina pentru injectat si dozat creme 8.5 x 2 lt12.DOSI2CPutere: 0.36 kWDimensiuni (cm): 53*43*30Dimensiuni cu palnie (cm): 45*43*65Capacitate: 8.5 x 2 ltStructura: otel-inoxTensiune alimentare: 220V/50Hz9 programe automate de dozare3 moduri de lucru: manual, automat si secventialIn modul manual, aparatul de dozare va distribui produsul pana cand eliberati manerul / pedala, asigurandu-se ca utilizatorul are o flexibilitate maxima in timpul prelucrariiIn modul automat, puteti seta cantitateade crema sa fie eliberata in prealabil si aparatul va doza cu precizieIn modul secvential puteti seta initial cantitatea de crema care urmeaza sa fie distribuita si timpul de pauza de lucru continuu de umplere si de dozarePermite salvarea a noua programe diferite pentru utilizarea rapida si eficientaGreutate echipament: 41 kg
-
Masina pentru injectat si dozat creme 8.5 x 3 lt12.DOSI3CPutere: 0.54 kWDimensiuni (cm): 76*43*30Dimensiuni cu palnie (cm): 76*43*65Capacitate: 8.5 x 3 ltStructura: otel-inoxTensiune alimentare: 220V/50Hz9 programe automate de dozare3 moduri de lucru: manual, automat si secventialIn modul manual, aparatul de dozare va distribui produsul pana cand eliberati manerul / pedala, asigurandu-se ca utilizatorul are o flexibilitate maxima in timpul prelucrariiIn modul automat, puteti seta cantitateade crema sa fie eliberata in prealabil si aparatul va doza cu precizieIn modul secvential puteti seta initial cantitatea de crema care urmeaza sa fie distribuita si timpul de pauza de lucru continuu de umplere si de dozarePermite salvarea a noua programe diferite pentru utilizarea rapida si eficientaGreutate echipament: 69 kg
-
Masina de preparat creme cu 2 viteze 80 ltTPKMPC80Putere motor: 0.6 / 0.8 kWPutere incalzire: 9 kWDimensiuni (cm): 96*74*164Capacitate cuva: 80 ltStructura: otel-inoxCapacitate ulei: +/- 20 ltTemperatura maxima de lucru: 150°CPrevazut cu 2 vitezePrevazut cu temporizator si termostatDispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecareMantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termicDatorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuvaCrema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale, care face ca rezervorul sa poata fi rabatatPrevazut cu grilaj de protectie realizat din inoxPrevazut cu rotiGreutate: 130 kg
-
Masina de preparat creme cu 2 viteze 120 ltTPKMPC120Putere motor: 1.2 / 1.8 kWPutere incalzire: 15 kWDimensiuni (cm): 120*91*181Capacitate cuva: 120 ltStructura: otel-inoxCapacitate ulei: +/- 32 ltTemperatura maxima de lucru: 150°CPrevazut cu 2 vitezePrevazut cu temporizator si termostatDispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecareMantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termicDatorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuvaCrema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale, care face ca rezervorul sa poata fi rabatatPrevazut cu grilaj de protectie realizat din inoxPrevazut cu rotiGreutate: 240 kg
-
Masina de preparat creme cu viteza variabila 200 ltTPKMPC200Putere motor: 3.0 kWPutere incalzire: 18 kWDimensiuni (cm): 130*120*199Capacitate cuva: 200 ltStructura: otel-inoxCapacitate ulei: +/- 43 ltTemperatura maxima de lucru: 150°CPrevazut cu viteza variabilaPrevazut cu robinet pentru cuvaPrevazut cu temporizator si termostatDispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecareMantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termicDatorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuvaCrema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale motorizate, care face ca rezervorul sa poata fi rabatatPrevazut cu grilaj de protectie realizat din inoxPrevazut cu rotiGreutate: 350 kg
-
Masina de preparat creme cu viteza variabila 300 ltTPKMPC300Putere motor: 5,5 kWPutere incalzire: 12 / 24 kWDimensiuni (cm): 164*134*220Capacitate cuva: 300 ltStructura: otel-inoxCapacitate ulei: +/- 55 ltTemperatura maxima de lucru: 150°CPrevazut cu viteza variabilaPrevazut cu robinet pentru cuvaPrevazut cu temporizator si termostatDispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecareMantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termicDatorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuvaCrema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale motorizate, care face ca rezervorul sa poata fi rabatatPrevazut cu grilaj de protectie realizat din inoxPrevazut cu rotiGreutate: 611.5 kg
-
Masina de preparat creme cu viteza variabila 500 ltTPKMPC500Putere motor: 5,5 kWPutere incalzire: 45 kWDimensiuni (cm): 190*156*240Capacitate cuva: 500 ltStructura: otel-inoxCapacitate ulei: +/- 67 ltTemperatura maxima de lucru: 150°CPrevazut cu viteza variabilaPrevazut cu robinet pentru cuvaPrevazut cu temporizator si termostatDispune de o cuva realizata din otel-inox, cu manta si dispozitiv de amestecareMantaua dintre rezervoare este umpluta cu ulei termicDatorita sistemului de functionare tip bain-marie, se evita arderea sau lipirea cremei de cuvaCrema se poate inderparta cu usurinta datorita unei parghii speciale motorizate, care face ca rezervorul sa poata fi rabatatPrevazut cu grilaj de protectie realizat din inoxPrevazut cu rotiGreutate: 730 kg