filtreaza produsele
-
Cuptor profesional pizza electric 6 pizza/30 cmBNT1306Putere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 90*108*41Dimensiuni interior (cm): 62*92*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 100 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cmBNT1336Putere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 96*117*41Dimensiuni interior (cm): 68*102*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 100 KgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cmBNT1336WPutere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 130*85*41Dimensiuni interior (cm): 102*68*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V / 50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 118 KgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/hEMP.SPO.01-DCuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
Timp de gatire reglabilPanou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-D-BB) - a se specifica la comanda -
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK6293Putere totala: 7,2 kWDimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5Dimensiuni interior (cm): 62*93*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 120 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK72108Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5Dimensiuni interior (cm): 72*108*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cmTPK9362Putere totala: 7,8 kWDimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5Dimensiuni interior (cm): 93*62*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 125 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cmTPK10872Putere totala: 10,0 kWDimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5Dimensiuni interior (cm): 108*72*13Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cmStructura: otel inoxidabilPanou de control electronic programabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura maxima de lucru: 430 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburuluiTimpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.Greutate echipament: 130 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cmBNT1306WPutere totala: 6 kWDimensiuni exterior(cm): 120*77*41Dimensiuni interior (cm): 92*62*15Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cmStructura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade CPrevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometruPrevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsuluiSuprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a calduriiAlegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termicaCuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacereGreutate echipament: 103 KgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/hEMP.SPO.01Cuptor profesional pentru horecaPutere totala: 17 kWDimensiuni (cm): 120*138*200Inaltime interioara (cm): 17Diametru interior (Ø): 100Dimensiuni usa (cm): 50*14Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)Structura: otel inoxidabilTensiune de alimentare: 380V / 50HzTemperatura de lucru reglabila: 0...400 grade CPanou de control electronicBaza rotativa asigura gatirea uniforma a produselorBaza din material refractarCamera de coacere din otel inoxidabilIndicator digital al temperaturii interioare
Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4Greutate echipament: 331 kgDisponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda