Default Category

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 49-96 din 120 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    BLUEDOT3
    Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur: termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    Dotat cu rezervor pentru laptele proaspat lichid folosit rece sau cald cu spuma sau fara la diferite bauturi
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Mixer electric pentru amestecarea bauturilor solubile
    Ideal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar una
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cesti
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  2. Automat cafea profesional CARIMALI cu 1 compartiment
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 1 compartiment
    BLUEDOT26-1
    Dimensiuni (cm): 26*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox
    Model compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  3. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    BLUEDOT26-2
    Dimensiuni (cm): 26*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea echipat cu rasnita din otel inox
    2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Model compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  4. Automat cafea profesional CARIMALI cu 2 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 2 compartimente
    BLUEDOT26-3
    Dimensiuni (cm): 26*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4" 
    Sistem boiler abur termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    Dotat cu rezervor pentru laptele proaspat lichid folosit rece sau cald cu spuma sau fara la diferite bauturi
    Model compact ideal pentru zone mici de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la apa cu conducta
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  5. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIASOFT1
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr.
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3"
    1 bagheta abur
    1 compartiment 0.6 kg boabe cafea, echipat cu 1 rasnita din otel inox
    2 compartimente 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar una
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  6. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIASOFT2
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    1 bagheta abur
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    1 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Rezervor incorporat pentru lapte proaspat lichid
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Tehnologie "CARImilk static" care cu ajutorul multivalvei integrate ce pompeaza laptele, permite distribuirea spumei de lapte cald cu o consistenta foarte fina, pentru fiecare tip de proces intr-un timp foarte rapid
    Conectare la conducta de apa
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  7. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIASOFTPLUS2
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control digital cu touchscreen 7" 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    2 doze per grup
    1 bagheta abur
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    1 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Rezervor incorporat pentru lapte proaspat lichid
    Alarma lipsa cafea din automat
    Parametrii si setarile automatului se pot ajusta din panoul de control touchscreen
    Programe automate de clatire si curatare in cicluri
    Speaker incorporat pentru difuzarea de promotii sau muzica ambientala
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Tehnologie "CARImilk static" care cu ajutorul multivalvei integrate ce pompeaza laptele, permite distribuirea spumei de lapte cu o consistenta foarte fina, pentru fiecare tip de proces intr-un timp foarte rapid
    Conectare la conducta de apa
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  8. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIASOFTPLUS1
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control digital cu touchscreen 7" 
    2 doze per grup
    1 bagheta abur
    1 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    2 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Rezervor incorporat pentru lapte proaspat lichid
    Alarma lipsa cafea din automat
    Parametrii si setarile automatului se pot ajusta din panoul de control touchscreen
    Programe automate de clatire si curatare in cicluri
    Speaker incorporat pentru difuzarea de promotii sau muzica ambientala
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Conectare la conducta de apa
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  9. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIAULTRA1
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control digital cu touchscreen 10" 
    2 doze per grup
    1 bagheta abur
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    1 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Rezervor incorporat pentru lapte proaspat lichid
    Alarma lipsa cafea din automat
    Parametrii si setarile automatului se pot ajusta din panoul de control touchscreen
    Programe automate de clatire si curatare in cicluri
    Speaker incorporat pentru difuzarea de promotii sau muzica ambientala
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Tehnologie "CARImilk static" care cu ajutorul multivalvei integrate ce pompeaza laptele, permite distribuirea spumei de lapte cu o consistenta foarte fina, pentru fiecare tip de proces intr-un timp foarte rapid
    Conectare la conducta de apa
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  10. Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 3 compartimente
    ARMONIAULTRA2
    Dimensiuni (cm): 32,4*56*71,7
    Capacitate boiler cafea (lt): 1
    Capacitate boiler abur (lt): 1
    Capacitate grup cafea: 8-16 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare:
    - espresso scurt: 24 sec.
    - cafea lunga: 45-50 sec.
    - cafea cu lapte: 60 sec.
    Panou de control digital cu touchscreen 10" 
    2 doze per grup
    1 bagheta abur
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    1 compartiment 1.5 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Rezervor incorporat pentru lapte proaspat lichid
    Alarma lipsa cafea din automat
    Parametrii si setarile automatului se pot ajusta din panoul de control touchscreen
    Programe automate de clatire si curatare in cicluri
    Speaker incorporat pentru difuzarea de promotii sau muzica ambientala
    Grupul se ajusteaza pe inaltime in functie de ceasca de la 9 la 15 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Tehnologie "CARImilk dynamic" care cu ajutorul multivalvei integrate ce pompeaza laptele, permite distribuirea spumei de lapte cald sau rece cu o consistenta foarte fina
    Conectare la conducta de apa
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat odata la 6 luni
    Optional contracost se poate comanda: 
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 42 kg
    Favorite Compara
  11. Aparat dozator SPM inghetata soft, iaurt inghetat, crema de cafea, serbet, granita 5 lt
    Aparat dozator SPM inghetata soft, iaurt inghetat, crema de cafea, serbet, granita 5 lt
    01.GTP001.WHT
    Putere motor: 350 Watti
    Dimensiuni (cm): 26*42.5*65
    Structura: policarbonat, cuva din policarbonat non-toxic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Capacitate produs finit: 1*5 lt
    Produce: inghetata soft, iaurt inghetat, crema de cafea, serbet, granita
    Panou de control electronic
    Racire cu aer
    Gaz refrigerare: R404a / R290
    Decongelare: automata
    Consum de energie redus
    Rezervoarele sunt prevazute cu pereti dubli pentru a preveni schimbul de caldura intre rezervoare, zonele incalzite ale aparatului si temperatura ambientala.
    Cea mai eficienta aerisire din categoria echipamentelor de acest gen datorita carcasei din policarbonat cu design revolutionar
    Latimea de doar 26 cm face echipamentul foarte usor de amplasat chiar si in locatiile cu spatiu redus.
    Conceput pentru a lucra cu produse pe baza de apa sau lapte sau cu amestecuri.
    Dozatorul patentat asigura extragerea perfecta si igienica a produsului si mentinerea curateniei
    Control electronic, touch screen, panou cu led
    Culoare: alb sau negru, bol transparent, laterale otel
    Greutate echipament: 28 kg
    Favorite Compara
  12. Aparat dozator SPM inghetata soft, iaurt inghetat, crema de cafea, serbet, granita 5+5 lt
    Aparat dozator SPM inghetata soft, iaurt inghetat, crema de cafea, serbet, granita 5+5 lt
    01.GTP002.0WH
    Putere motor: 756 Watti
    Dimensiuni (cm): 45*43.5*65
    Structura: policarbonat, cuva din policarbonat non-toxic
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Capacitate produs finit: 2*5 lt
    Produce: inghetata soft, iaurt inghetat, crema de cafea, serbet, granita
    Panou de control electronic
    Racire cu aer
    Gaz refrigerare: R404a / R290
    Consum de energie redus
    Rezervoarele sunt prevazute cu pereti dubli pentru a preveni schimbul de caldura intre rezervoare, zonele incalzite ale aparatului si temperatura ambientala.
    Cea mai eficienta aerisire din categoria echipamentelor de acest gen datorita carcasei din policarbonat cu design revolutionar
    Latimea de doar 45 cm face echipamentul foarte usor de amplasat chiar si in locatiile cu spatiu redus.
    Conceput pentru a lucra cu produse pe baza de apa sau lapte sau cu amestecuri.
    Dozatorul patentat asigura extragerea perfecta si igienica a produsului si mentinerea curateniei
    Control electronic, touch screen, panou cu led
    Culoare: alb sau negru, bol transparent, laterale otel
    Greutate echipament: 46 kg
    Favorite Compara
  13. Aparat dozator suc si bauturi reci SPM 4+4+4+4 lt
    Aparat dozator suc si bauturi reci SPM 4+4+4+4 lt
    01.AB0037.000
    Putere motor: 320 Watti
    Dimensiuni (cm): 47.5*59.8*82.8
    Structura: policarbonat, cuva din policarbonat non-toxic
    Capacitate: 4+4+4+4 lt
    Capacitate rezervor apa: 6 lt
    Presiune apa : 2 bari
    Tensiune alimentare: 220/240-50Hz
    Panou frontal iluminat LED
    Racire cu aer
    Gaz refrigerare: R134a 
    Decongelare: manuala
    Consum de energie redus
    Sistem automat de umplere
    Mod dozare: prin apasarea unui buton sau presetat dupa inaltimea paharului
    Raportul apa-suc(sirop) poate fi ajustat 
    Rezervoarele dotate cu izolatie sub presiune pentru a preveni schimbul de caldura intre rezervoare, zonele incalzite ale aparatului si temperatura ambientala.
    Rezervorul de apa se umple dupa fiecare dozare, revenind la nivelul setat.
    Conexiune apa 3/4"
    Greutate: 50 kg
    Favorite Compara
  14. Dospitor cu control climatic electronic si unitate clima interioara, latime 1.2 m
    Dospitor cu control climatic electronic si unitate clima interioara, latime 1.2 m
    TPKDCC151
    Dimensiuni (cm): 88*119*226
    Dimensiuni tavi carucior (cm): 1 carucior tavi 60*80 sau 2 carucioare tavi 40*60
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic
    Control electronic temperatura si umiditate
    Prevazut cu iluminare interioara
    Panourile din otel inoxidabil sunt izolate termic
    Dotat cu geam de observatie interioara
    Prevazut cu alarma
    Caruciorul nu este inclus
    Greutate: 170 kg
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronic
    RXD384
    Putere instalata: 3.200 W
    Capacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):59*70*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Panou de control electronic
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Preincalzire automata
    Trepte de gatit 
    Carte de retete
    Sens reversibil de rotatie a ventilatorului
    Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiu
    Conexiune apa 3/4"
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 40 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control electronic
    RXDL384
    Putere instalata: 3.100 W
    Capacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN2/3
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):59*70*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Panou de control electronic
    Temperatura maxima de lucru 260 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alarma de incheiere a ciclului
    Reglare umiditate 0-100%
    Comutator de siguranta pentru usa
    Preincalzire automata
    Trepte de gatit 
    Carte de retete
    Sens reversibil
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Conexiune apa 3/4"
    Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiu
    Deschidere usa pe orizontala din stanga spre dreapta
    Greutate echipament: 40 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    Automat cafea profesional CARIMALI cu 4 compartimente
    BLUEDOT2
    Dimensiuni (cm): 36,8*55*58,5
    Capacitate boiler cafea (lt): 0.6
    Capacitate grup cafea: 7-10 gr 
    Tensiune alimentare: 220 V/ 50-60 Hz
    Productivitate, durata preparare
    - espresso scurt: 35 sec.
    - cafea lunga: 60 sec.
    - cafea cu lapte: 70 sec.
    1 grup cafea
    Panou de control electronic cu ecran TFT 4.3" 
    Sistem boiler abur: termoblock
    Capacitate rezervor apa: 4 lt
    2 compartimente 0.6 kg boabe cafea echipat cu 2 rasnite din otel inox
    2 compartimente 0.7 lt pentru solubile: ciocolata, ceai sau lapte praf
    Mixer electric pentru amestecarea bauturilor solubile
    Ideal conceput pentru zonele de breakfast din hoteluri si birouri
    Stand al cestii de cafele reglabil pe inaltime de la 8 la 17 cm pentru a preveni stropirea cu cafea
    Conectare la conducta de apa si/sau rezervor de apa, pot fi folosite ambele variante sau doar una
    Mentenanta obligatorie: grupul de cafea trebuie curatat saptamanal
    Optional contracost se poate comanda: Frigider , Frigider cu afisaj electronic sau Raft incalzitor cesti
    Culori disponibile: negru 
    Greutate: 25 kg
    Favorite Compara
  18. Masina profesionala de taiat legume, 300 kg/h, cu suport, 3 discuri
    Masina profesionala de taiat legume, 300 kg/h, cu suport, 3 discuri
    EMP.300-AS
    Putere totala: 550W
    Dimensiuni (cm): 42*49*115
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 300kg/h
    Viteza de rotatie: 1400 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V/ 50Hz
    Panou de control digital rezistent la apa 
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,5 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu suport din inox si comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 39 kg
    Favorite Compara
  19. Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, 3 discuri
    Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, 3 discuri
    EMP.400
    Putere totala: 750 W
    Dimensiuni (cm): 29*49*72
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 400kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)
    Panou de control digital rezistent la apa
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 37 kg
    Favorite Compara
  20. Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, cu suport, 3 discuri
    Masina profesionala de taiat legume, 400 kg/h, cu suport, 3 discuri
    EMP.400-AS
    Putere totala: 750 W
    Dimensiuni (cm): 42*49*119
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 400kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 220V sau 380V la alegere (a se specifica la comanda)
    Panou de control digital rezistent la apa
    Aparatul include 3 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut cu suport din inox, comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 41 kg
    Favorite Compara
  21. Masina de taiat legume, 800 kg/h, cu suport ansamblu, 6 discuri
    Masina de taiat legume, 800 kg/h, cu suport ansamblu, 6 discuri
    EMP.800
    Putere totala: 750/800W
    Dimensiuni (cm): 37*88*133
    Structura: otel inoxidabil si ABS
    Capacitate: 800kg/h
    Viteza de rotatie: 1500-3000 rpm
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Panou de control digital rezistent la apa
    2 viteze de lucru
    Aparatul include 6 discuri: 1 disc de feliere ajustabil intre 1,8 si 8 mm, 1 disc de razuire de 5 mm si 1 disc de razuire de 7 mm, 1 disc cartofi pai, 1 disc cartofi cuburi 10 x 10, 1 disc cartofi cuburi 20 x 20
    Lame din otel inoxidabil, usor de demontat, pentru o igienizare facila
    Design ergonomic ce permite o feliere usoara, dintr-o singura miscare
    Constructie din inox alimentar si materiale de cea mai inalta calitate, potrivite pentru contactul cu mancarea
    Prevazut suport din inox cu spatiu decantare  si  comutator de siguranta
    Produs certificat la nivel international ce respecta cele mai stricte norme de igiena si productie
    Greutate echipament: 60 kg
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/h
    EMP.SPO.04-D
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 30 cm
    TPK6262
    Putere totala: 4,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 30 cm
    TPK6262/2
    Putere totala: 8,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 170 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4 pizza / 35 cm
    TPK7272
    Putere totala: 5,1 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13
    Capacitate: 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 4+4 pizza / 35 cm
    TPK7272/2
    Putere totala: 10.2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 4 + 4 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK6293
    Putere totala: 7,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK6293/2
    Putere totala: 14,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*75
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 220 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK72108
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK72108/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*75
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK9362
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 30 cm
    TPK9362/2
    Putere totala: 15,6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*75
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 225 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK10872
    Putere totala: 10,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6+6 pizza / 35 cm
    TPK10872/2
    Putere totala: 20,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*75
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 6 + 6 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 230 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9 pizza / 35 cm
    TPK108108
    Putere totala: 13,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*41
    Dimensiuni interior (cm): 108*108*12,5
    Capacitate: 9 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 9+9 pizza / 35 cm
    TPK108108/2
    Putere totala: 26,4 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 142*131*74
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13 x 2 vetre
    Capacitate: 9 + 9 pizza cu diametrul de 35 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 2 compartimente, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 4 termostate, 2 termometre, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 200 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  37. Mixer planetar 40 lt cu cap fix si viteza variabila
    Mixer planetar 40 lt cu cap fix si viteza variabila
    -25%
    MK.03
    Putere motor: 2.2 kW
    Dimensiuni (cm): 68*88*140
    Structura: otel inoxidabil vopsit in camp electrostatic
    Capacitate bol: 40 lt
    Dimensiuni oala(cm): 40 diametrul/39 adancime
    Panou de control mecanic
    Prevazut cu variator de viteza
    Cap fix
    Timer: standard
    Tensiune alimentare: 220 V/50Hz
    Dotare standard: bol, 2 teluri, paleta,
    Greutate echipament: 194 kg
    Produs promotional
    Pret normal 3.119,00 € Special Price 2.339,00 € + TVA
    Favorite Compara
  38. Cutter mixer bol 15 lt
    Cutter mixer bol 15 lt
    SD.15
    Putere totala: 0.6-0.9 kW (750/1500 rpm)
    Dimensiuni (cm): 47*64*54
    Structura: otel inox
    Capacitate: 15 lt
    Tensiune de alimentare: 380V/ 50Hz
    Prevazut cu: cutit si bol usor de indepartat
    Dimensiuni bol (cm): 29, adancime 22
    Timer cu circuit dublu si panou de control mecanic
    Buton de siguranta
    Greutate echipament: 46 kg
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.01
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.04
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control electronic
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Plita cu inductie pentru gatit
    Plita cu inductie pentru gatit
    69032

    Putere: 2000 W
    Dimensiuni (cm): 35*30*7
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Temporizator
    Oprire automata
    Prevazut cu: senzori prin atingere, fara butoane, pentru o curatare usoara, 6 nivele de putere
    Greutate : 3,9 Kg
    Destinatia: pentru gatit

    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    CM1929A
    Putere: 3,2 kW
    Capacitate: 26 lt
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu control digital, 2 magnetroane, 5 niveluri de putere, 30 moduri de gatire, defrost, lumina interioara, posibilitate programare 2 moduri de gatire
    Functie de alerta curatare filtru, usor de demontat si curatat
    Dimensiuni externe (cm): 46*56*37
    Dimensiuni interne (cm): 37*37*19
    Structura: otel-inox interior-exterior
    Greutate: 32 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    Cuptor profesional profesional cu microunde Samsung
    CM1529A
    Putere: 2,9 kW
    Capacitate: 26 lt
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu control digital, 2 magnetroane, 5 niveluri de putere, 30 moduri de gatire, defrost, lumina interioara, posibilitate programare 2 moduri de gatire
    Functie de alerta curatare filtru, usor de demontat si curatat
    Dimensiuni externe (cm): 46*56*37
    Dimensiuni interne (cm): 37*37*19
    Structura: otel-inox interior-exterior
    Greutate: 32 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Malaxor aluat 85 kg cu cap fix
    Malaxor aluat 85 kg cu cap fix
    TPK80MA
    Putere motor: 3.5 - 5.5 kW
    Dimensiuni (cm): 138*68*141
    Tensiune alimentare: 380V/ 50Hz
    Melc si cuva din otel inox
    Capacitate maxima faina : 50 kg
    Capacitate maxima apa: 120 lt
    Capacitate aluat: 85 kg
    Grosime spirala (cm) : 4
    Dimensiuni bol (cm): diam 65,4 / h 39 
    Panou de bord: electronic
    Temperatura aluatului este masurata cu laser
    Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
    Are cap cu spiral fix
    2 viteze de mixare
    Usor de intretinut si spalat
    Sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie
    Greutate echipament: 620 kg
    Favorite Compara
  45. Malaxor aluat 170 kg cu cap fix
    Malaxor aluat 170 kg cu cap fix
    TPK160MA
    Putere motor: 5-8 kW
    Dimensiuni (cm): 165*88*154
    Tensiune alimentare: 380V/ 50Hz
    Melc si cuva din otel inox
    Capacitate maxima faina : 100 kg
    Capacitate maxima apa: 250 lt
    Capacitate aluat: 170 kg
    Grosime spirala (cm) : 5.5
    Dimensiuni bol (cm): ø 84 / h 46
    Panou de bord: electronic
    Temperatura aluatului este masurata cu laser
    Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa
    Are cap cu spiral fix
    2 viteze de mixare
    Motor silentios de fabricatie italiana
    Usor de intretinut si spalat
    Sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie
    Greutate echipament: 790 kg
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional combi cu functie de microunde, grill si convectie Panasonic
    Cuptor profesional combi cu functie de microunde, grill si convectie Panasonic
    NN-CF771S
    Capacitate: 27 lt
    Putere totala: 2700 Watt
    Putere grill: 1300 Watt
    Putere convectie: 1450 Watt
    Putere microunde: 850 Watt
    Timer: 0...90 min
    Dimensiuni externe (cm): 53*49*33
    Dimensiuni interne (cm): 35*34*20
    Frecventa microunde: 2450 Mhz
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital
    Cuptor multifunctional, 3 moduri diferite de setare: cuptor cu microunde, gratar si convectie
    Functia de gratar, obtinuta cu tevi de cuart, datorita celor trei niveluri de putere, va permite sa rumeniti o varietate de feluri de mancare
    Combinatia cuptor cu microunde-gratar face cuptorul versatil, pentru a efectua si gatirea completa
    Greutate: 20 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    NE-1025
    Capacitate: 22 lt
    Putere totala: 1490 Watt
    Putere microunde: 1000 Watt
    Timer: 0...6 min
    Dimensiuni externe (cm): 51*36*30
    Dimensiuni interne (cm): 33*33*20
    Camera vitrata iluminata LED
    Structura exterioara din otel inoxidabil
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate: 18 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    Cuptor profesional cu microunde Panasonic
    NE-1027
    Capacitate: 22 lt
    Putere totala: 1490 Watt
    Putere microunde: 1000 Watt
    Timer cu semnal acustic: 0...30 min
    Dimensiuni externe (cm): 51*36*30
    Dimensiuni interne (cm): 33*33*20
    Camera vitrata iluminata LED
    Compatibil cu tava GN 1/2
    Structura exterioara: otel inoxidabil
    6 niveluri de gatit, dezghetat sau incalzit
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate: 18 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 49-96 din 120 produse

pe pagina
Descrescator
Language