Default Category

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 72 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional pe gaz gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBG10
    Putere: 16766 Kcal/19.5 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL  
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 213 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastro, cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    EMPCBE10
    Putere: 14875 Kcal/17.3 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Tensiune de alimentare: 380 V / 50 Hz
    Structura: camera de coacere finisata cu inox AISI 304, cu partea inferioara si cea superioara din inox AISI 316L de 1.2 mm, margini rotunjite, fara imbinari
    Dimensiuni (cm): 92*88*98
    Tip umidificare: injectie directa
    Funtie ECO pentru un consum redus de energie pe durata utilizarii
    Functie PLUS pentru extra putere
    Functie de spalare semiautomata (SC2)
    Moduri de gatire: manual sau programabil, pana la 99 de programe; 4 moduri, din care 7 sunt standard, 3 programe de reincalzire, 5 de afumare si 4 la temperatura joasa 
    Sonda de temperatura (core probe)
    Control automat au umiditatii pe timpul gatirii (UR2)
    Generator de aburi cu costri de intretinere reduse (RDC)
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie automat si doua viteze (AWC)
    Comenzi digitale
    Autodiagnoza, cu alarma in caz de avarie
    Standard de protectie IPX5
    Usa cu geam de sticla temperat, dublu strat
    Usa cu sistem de prindere a manerului dublu, usor de deschis chiar si cu mainile ocupate
    Programarea pornirii
    Display cu programarile si cu valorile de gatit curente
    Abur la joasa temperatura si abur supraincalzit
    Sistem de autocuratare
    Include suportii de tavi  
    Greutate echipament: 198 kg
    Optional poate fi comandat cu kit de afumare
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    -23%
    MEGAGASTRONOMY1040DG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 4.665,00 € Special Price 3.589,00 € + TVA
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1000PG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.f
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MG
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*91*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V/ 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 1 viteza
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 10 cuve
    GASTROTEK1020PGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.744 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min + inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040MGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari 
    Timer: 120 min. 
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Tip umidificare: abur cu injectie directa
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire. Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie faciliteaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma.
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 cuve
    MEGAGASTRONOMY1040DGGAS
    Putere instalata: 16 kW - 13.7 Kcal 
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1 
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.3*121.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitatea de a memora pana la 60 programe cu 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 163 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchsccreen
    STC1011V5
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*88
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    STC1011E
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 53*79*88
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control electromecanic
    STC1011EW
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 1/1Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*88
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control  electromecanic
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Ventilatie cu doua viteze
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lat
    Vaporizare directa 
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomic FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STC1011V5W
    Putere instalata: 11.400 W
    Capacitate: 19 cuve GN 1/1 Prof. 20 sau 10 cuve GN 1/1 Prof. 40 sau 6 cuve GN 2/3 Prof. 65
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 72*62*66
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de mancare in acelasi timp
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control mecanic
    STB610M
    Putere instalata: 15.600 W trifazic
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*115
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 10 tavi si panou de control digital
    STB610V7
    Putere instalata: 15.600 W trifazic
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*93*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:155 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control mecanic
    STB610MGAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 20 kW - 17200 kcal/h
    Panou de control mecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 140 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    STB610V7GAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 60*40 / cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 20 kW - 17200 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Sistem automat de curatare
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 10 tavi si panou de control digital
    STB10/86V7GAS
    Putere instalata: 650 W 
    Capacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*105*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 28 kW - 24080 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digital
    Cuptor profesional patiserie FM patiserie cu 10 tavi si panou de control digital
    STB10/86V7
    Putere instalata: 29.300 W trifazic
    Capacitate: 10 tavi 80*60 / 20 tavi 60*40
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*130*115
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament:180 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO1
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Dimensiuni (cm): 92*104*126
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Suprafata coacere: 2.4 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Hota motorizata de aspirare a aburului
    Carcasa de aspirare a aburului din otel inoxidabil
    Baza din otel inoxidabil
    Usa cu geam termopan
    Camera de coacere, fata si usa din otel inoxidabil
    Elemente de incalzire blindate de inalta performanta
    Umidificator nou: imbunatatit, usor de accesat si complet detasabil
    Supapa manuala de evacuare exces de abur
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional panou de control cu ecran LCD.
    Greutate echipament: 305 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO2
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Dimensiuni (cm): 107*120*126
    Suprafata coacere: 3.5 mp
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu ecran LCD
    Hota motorizata
    Melc de extractie abur din otel inoxidabil
    Baza din otel inoxidabil
    Usa cu geam dublu
    Camera de gatit, fata si usa din otel inoxidabil
    Incalzitoare blindate de inalta performanta
    Umidificator nou; imbunatatit, usor de accesat si complet detasabil
    Supapa manuala pentru evacuarea excesului de abur
    Greutate echipament: 350 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO4
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*215
    Suprafata coacere: 2.4 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional cu control LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 395 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO5
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3.5 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu touch screen sau LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Structura din otel inoxidabil
    Alimentare electrica
    Functionare independenta de cuptor
    Termoregulator digital
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 455 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO12
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Dimensiuni (cm): 92*104*215
    Suprafata coacere: 2,4 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Suportul pentru cuptor este prevazut cu sisteme de sustinere ptr 16 tavi
    Greutate echipament: 375 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO13
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3,5 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Suportul pentru cuptor este prevazut cu sisteme de sustinere ptr 12 tavi
    Greutate echipament: 430 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO16
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*222
    Suprafata coacere: 2,4 mp
    Putere calorica: 18.000 kcal
    Sursa alimentare: gaz natural sau combustibil lichid
    Cuptor fara arzator inclus. Selectati din zona de optionale tipul de arzator dorit: Gaz Natural, GPL sau Diesel.
    Putere electrica: 1.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Greutate echipament: 420 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie pe gaz cu dospitor - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO17
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*205
    Suprafata coacere: 3,5 mp
    Putere calorica: 20.000 kcal
    Sursa alimentare: gaz natural sau combustibil lichid
    Cuptor fara arzator inclus. Selectati din zona de optionale tipul de arzator dorit: Gaz Natural, GPL sau Diesel.
    Putere electrica: 1.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Greutate echipament: 490 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1000P
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 162 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1020E GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1020P GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Dospitor / Dulap cald GIERRE 10 tavi
    Dospitor / Dulap cald GIERRE 10 tavi
    BAKE10UG
    Putere instalata: 1.4 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau GN 1/1
    Structura: otel-inox cu usi de sticla
    Dimensiuni (cm): 99.5*104*74.5
    Numar suporti cuve: 10
    Distanta intre tavi (cm): 8,65
    Tensine alimentare: 220V / 50Hz
    Greutate echipament: 68 kg
    Umidificare manuala, conectare la reteaua de apa
    Utilizabil pentru modelele de cuptoare cu dimensiuni complementare
    Favorite Compara
  36. Dospitor / Dulap cald GIERRE 10 tavi
    Dospitor / Dulap cald GIERRE 10 tavi
    BAKE10UX
    Putere instalata: 1.4 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau GN 1/1
    Structura: otel-inox cu usi de inox
    Dimensiuni (cm): 99.5*104*74,5
    Numar suporti cuve: 10
    Distanta intre tavi(cm): 8,65
    Tensine alimentare: 220V / 50Hz
    Greutate echipament: 68 kg
    Umidificare manuala, conectare la reteaua de apa
    Utilizabil pentru modelele de cuptoare cu dimensiuni complementare
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    Cuptor profesional electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve
    OKFE101
    Putere instalata: 17 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90 * 82 * 106
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -20%
    EMP.EDKF-10
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Produs promotional

    Pret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    EMP.EDKF-10-B
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel vopsit in camp electrostatic
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Culore: negru
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -20%
    EMP.GDKF-10
    Putere: 46.43 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Consum gaz natural: 4.90 m3/h
    Connsum GPL: 3.65 kg/h
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    EMP.GDKF-10-B
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel vopsit in camp electrostatic
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Culore: negru
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610M
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 109 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610MGAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW 15480 Kcal/h
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 112 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1GAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW_15480 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurat
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie 
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve
    BCH1021EMR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Timer: 120 min
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator cu 1 viteza
    Panou de control mecanic cu 5 butoane pentru controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire.
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati.
    Ventilatorul puternic cu sens reversibil de rotatie de rotatie asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Cuptoarele gastronomice de la Sogeco ofera esentialul necesar pentru o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta.
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    Cuptor profesional SOGECO by Gierre gastro electric cu convectie si abur, panou LCD, programabil, 10 cuve
    BCH1021EPR
    Putere instalata: 21.7 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 2/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 122*107*110
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50-60Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Timer: 9h 59 min +inf
    Ventilatorul cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pentru cele mai sensibile produse
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama gastronomica de la Sogeco este dedicata clientilor care doresc cea mai buna gatire pentru produsele lor.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia gastronomica permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii.
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare.
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului.
    Sonda de miez inclusa permite controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de exemplu, friptura este gatita in exterior si are miezul roz.
    Posibilitate prin mufa USB de export/import programe de gatit customizate, vizualizare raport HACCP, posibilitate salvare si repetare procese de gatire.
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperatura intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultate. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la cuptoarele Sogeco incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, deoarece necesita perioade mai lungi de timp. Este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne. 
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibile caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare. Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate. Pornire automata programata pana la 5 porniri automate programate in timp.
    Functia de gatire traditionala cu convective. Functie de gatire combinata cu convective si abur rece, mediu sau cald 
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 195 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Blast chiller SINCOLD 10 cuve - racire pe aer
    Blast chiller SINCOLD 10 cuve - racire pe aer
    SQX10FT.40
    Putere: 2,0 kW
    Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
    Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
    Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
    Racire pe aer
    Structura: otel inox
    Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
    Panou de control digital
    Decongelare manuala si automata
    Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Grosime izolatie: 7 cm
    Retete preconfigurate
    Control automat la inserarea sondei de temperatura
    Functie pentru uscarea camerei echipamentului 
    Functie speciala pentru peste crud
    Control decongelare de la - 20C la + 8C
    Control ventilator
    Conector USB
    Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
    Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
    Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
    Sonda de temperatura inclusa
    Greutate echipament: 190 kg
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 72 produse

pe pagina
Descrescator
Language