Framantarea manuala a unor cantitati mai mari de aluat poate fi o munca dificila si de durata pentru echipa din bucatarie, insa cu ajutorul unui malaxor de aluat profesional cu o capacitate de 25 kg, lucrul cu aluatul devine o sarcina usoara si aduce si un plus de calitate produsului finit.
Capacitate maxim de aluat prelucrat 25 kg
Capacitatea cuvei este de 25 kg si dispune de viteza de 40 RPM. Este special conceput pentru malaxarea aluatului cu un continut scazut de apa, iar axul malaxorului este amplasat orizontal. Un echipament ideal pentru aluatul pregatit in bucatariile profesionale din restaurante, brutarii, patiserii, covrigarii, pizzerii si cafenele - aluatului de taitei, noodles, suberek, prajituri.
Sigur si usor de utilizat
Mixerul de aluat orizonta dispune de un buton pentru oprire de urgenta, ceea ce il face sigur de utilizat si este un aparat intuitiv si silentios, transmisia realizandu-se pe curea si lant.
Usor de intretinut si spalat
Malaxorul de aluat profesional usor de curatat si intretinut datorita faptului ca este realizat integral din otel-inox. O carpa umeda si un detergent delicat sunt suficiente. Dupa curatare, asigurati-va ca uscati totul cu o carpa moale.
Avantaje si beneficii malaxor aluat profesional:
✓ Viteza: 40 rpm
✓ Usor de folosit, intretinut si curatat
✓ Axul malaxorului este amplasat orizontal
✓ Buton pentru oprire de urgenta
✓ Transmisia se realizeaza pe curea si lant