Cuptoare pizza

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

15 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza/30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza/30 cm
    BNT1306
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 90*108*41
    Dimensiuni interior (cm): 62*92*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    BNT1336
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 96*117*41
    Dimensiuni interior (cm): 68*102*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 100 Kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 33 cm
    BNT1336W
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 130*85*41
    Dimensiuni interior (cm): 102*68*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 33 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V / 50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 118 Kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional traditional cu panou electronic, rotativ, pe lemne/gaz - 75 pizza/h si depozit pentru lemne
    Cuptor profesional traditional cu panou electronic, rotativ, pe lemne/gaz - 75 pizza/h si depozit pentru lemne
    EMP.SPO.05
    Dimensiuni (cm): 165*170*197
    Inaltime interioara (cm): 51,5
    Diametru interior (): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Sursa de alimentare: lemne sau gaz natural, GPL
    Consum gaz natural: 4,35 m3/h
    Consum GPL: 3,72 kg/h
    Prevazut cu depozit pentru lemne
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Control temperatura PID
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena 
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 865 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control digital - 75 pizza/h
    EMP.SPO.01-D
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Timp de gatire reglabil
    Panou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-D-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-D-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-D-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-D-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control digital - 75 pizza/h
    EMP.SPO.04-D
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control digital cu ecran touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional traditional cu panou digital, rotativ, pe lemne/gaz - 75 pizza/h si depozit pentru lemne
    Cuptor profesional traditional cu panou digital, rotativ, pe lemne/gaz - 75 pizza/h si depozit pentru lemne
    EMP.SPO.05-D
    Dimensiuni (cm): 165*170*197
    Inaltime interioara (cm): 51,5
    Diametru interior (): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Panou de control digital cu ecran tochscreen LCD de 7"
    Structura: otel inoxidabil
    Sursa de alimentare: lemne sau gaz natural, GPL
    Consum gaz natural: 4,35 m3/h
    Consum GPL: 3,72 kg/h
    Prevazut cu depozit pentru lemne
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Control temperatura PID
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena 
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 865 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK6293
    Putere totala: 7,2 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 101*111*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 62*93*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 120 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK72108
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 111*126*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 72*108*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 30 cm
    TPK9362
    Putere totala: 7,8 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 132*80*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 93*62*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 125 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    Cuptor profesional pizza electric cu panou de control electronic programabil 6 pizza / 35 cm
    TPK10872
    Putere totala: 10,0 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 147*90*42,5
    Dimensiuni interior (cm): 108*72*13
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 35 cm 
    Structura: otel inoxidabil
    Panou de control electronic programabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz 
    Temperatura maxima de lucru: 430 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara rezistenta pana la +500 grade Celsius, 2 termostate, 1 termometru, sistem special de evacuare a aburului
    Timpul de coacere si temperatura sunt ajustabile si pot fi salvate in pana la 10 programe de coacere prestabilite.
    Temperatura camerei are o marja de acuratete de - / + 3 grade Celsius si poate fi reglata individual atat in partea superioara cat si in partea inferioara in trepte de la 0 la 100.
    Marja de acuratete de 3 grade C este foarte importanta atunci cand trebuie sa lasati usa cuptorului deschisa mai mult timp mai ales atunci cand coaceti mai multe pizze in timp scurt la rand. In aceasta circumstanta, rezistentele incep sa se incalzeasca imediat ce pierderea de caldura a cuptorului este de 3 grade C si aduce caldura cuptorului rapid, pana la nivelul de caldura prestabilit.
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului.
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii.
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica. Datorita unei izolatii bune, cuptorul se incalzeste repede si se raceste încet.
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere.
    Greutate echipament: 130 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cm
    Cuptor profesional pizza electric 6 pizza / 30 cm
    BNT1306W
    Putere totala: 6 kW
    Dimensiuni exterior(cm): 120*77*41
    Dimensiuni interior (cm): 92*62*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametrul de 30 cm
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz (la cerere 220V/50Hz)
    Temperatura de lucru reglabila: 50...500 grade C
    Prevazut cu: 1 compartiment, 2 randuri de rezistente/compartiment, iluminare interioara, 2 termostate, 1 termometru
    Prevazut cu usa cu geam termorezistent pentru monitorizarea produsului
    Suprafata de coacere este din material refractar care asigura distribuirea uniforma a caldurii
    Alegerea celor mai bune materiale existente garanteaza cea mai buna izolatie termica
    Cuptoarele sunt caracterizate prin fiabilitate, productivitate maxima si inalte performante ale camerei de coacere
    Greutate echipament: 103 Kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional pizza gaz 6 pizza 30 cm
    Cuptor profesional pizza gaz 6 pizza 30 cm
    EMP.6G
    Putere instalata: 16.10 kW
    Dimensiuni exterior (cm): 140*95*52
    Dimensiuni camera coacere (cm): 91*61*15
    Capacitate: 6 pizza cu diametru de 30 cm
    Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
    Prevazut cu termostat digital cu sonda de temperatura
    Sistem de aprindere piezoelectric
    Flacara de lucru cu sistem de control constant
    Sistem modular care permite suprapunerea a 2 cuptoare
    Suprafata de coacere este realizata din samota
    Greutate: 135 kg
    *Optional:
    Suport cuptor
    Dimensiuni (cm): 121*87*85
    Structura: metal vopsit in camp electrostatic
    Prevazut cu polita inferioara si polita mediana
    Greutate: 47 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional electric traditional, rotativ cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.01
    Putere totala: 17 kW
    Dimensiuni (cm): 120*138*200
    Inaltime interioara (cm): 17
    Diametru interior (Ø): 100
    Dimensiuni usa (cm): 50*14
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Panou de control electronic
    Baza rotativa asigura gatirea uniforma a produselor
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Indicator digital al temperaturii interioare
    Sectiune trasnversala a cablului: (mm2): 5x4
    Greutate echipament: 331 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.01-RB), auriu-negru (EMP.SPO.01-GB), negru-rosu (EMP.SPO.01-BR), maro-negru (EMP.SPO.01-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    Cuptor profesional traditional, rotativ, pe gaz cu panou de control electronic - 75 pizza/h
    EMP.SPO.04
    Putere totala: 41.20 kW
    Dimensiuni (cm): 148*172*185
    Inaltime interioara (cm): 45
    Diametru interior (Ø): 100 cm
    Capacitate: 75 pizza/h cu diametrul 30 cm (6 pizza/tura)
    Sursa de alimentare: gaz natural, GPL
    Consum gaz GPL: 4,35 m3/h
    Consum gaz natural: 3,72 kg/h
    Structura: otel inoxidabil
    Tensiune: 220V/ 50Hz
    Panou de control electronic
    Temperatura de lucru reglabila: 0...400 grade C
    Termostat cu protectie la supraincazire (450 grade Celsius)
    Baza rotativa pentru gatire omogena
    Baza din material refractar
    Camera de coacere din otel inoxidabil
    Greutate echipament: 764 kg
    Disponibil in culorile: rosu-negru (EMP.SPO.04-RB), auriu-negru (EMP.SPO.04-GB), negru-rosu (EMP.SPO.04-BR), maro-negru (EMP.SPO.04-BB) - a se specifica la comanda
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

15 produse

pe pagina
Descrescator
Language