Cuptoare patiserie

filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

6 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    BAKE1600E
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 viteze
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    BAKE1600P
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3  viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    BAKE1600M
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + carucior
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou electromecanic + carucior
    STB616ET
    Putere instalata: 26.250 W trifazic
    Capacitate: 16 tavi 60*40 
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*96*186
    Temperatura maxima de lucru: 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control electromecanic
    Distanta dintre tavi (cm): 8.6
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Mod non stop de preparare
    Timer: 0-120 minute
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate ajustabila 0-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Control manual reglare abur
    Cuvele se introduc pe lat
    Greutate echipament: 252 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou de control digital + carucior
    Cuptor profesional patiserie FM electric cu 16 tavi si panou de control digital + carucior
    STB616V7T
    Putere instalata: 26.250 W trifazic
    Capacitate: 16 tavi 60*40 
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*96*186
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8.6
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament: 252 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 16 tavi si panou de control digital + carucior
    Cuptor profesional patiserie FM pe gaz cu 16 tavi si panou de control digital + carucior
    STB616V7TGAS
    Putere instalata: 1.300 W 
    Capacitate: 16 tavi 60*40 
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 88*101*186
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 28 kW - 24080 kcal/h
    Panou de control digital
    Distanta dintre tavi (cm): 8
    Carucior inclus
    Alarma de incheiere a ciclului
    Senzor pe usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lat
    Conector sonda temperatura
    Posibilitate inregistrare pana la 99 de retete cu 6 etape de preparare pentru fiecare
    Prevazut cu sonda pentru masurarea temperaturii din interiorul alimentelor
    Sistem Multicook pentru prepararea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Sistem All on time care permite finalizarea mai multor feluri de patiserie in acelasi timp
    Optional spalare automata la cerere
    Greutate echipament: 288 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

6 produse

pe pagina
Descrescator
Language