Friteuza sub presiune

Friteuza sub presiune

Friteuzele sub presiune comercializate de TOPK sunt echipamente speciale, de cea mai inalta calitate, destinate prepararii cat mai rapide a alimentelor in crusta crocanta prin prajire sub presiune. Astfel ele ajuta substantial la reducerea timpului de preparare, a uleiului folosit, imbunatateste aspectul si calitatea produsului finit si fac economie de energie. Rezultatele obtinute prin prajirea sub presiune nu pot fi egalate de nici un alt fel de metoda de preparare similara motiv pentru care recomandam friteuzele sub presiune pt utilizare in fast food, restaurant, catering sau orice alta bucatarie profesionala. folosind aceste friteuze veti aduce un plus de savoare si diversitate meniului dvs.
filtreaza produsele
Tip afisare: Grid Lista

1 produs

pe pagina
Descrescator
  1. Friteuza electrica sub presiune de banc 15 lt
    Friteuza electrica sub presiune de banc 15 lt
    FEPB15
    Sursa de alimentare: electric
    Tensiune alimentare: 220V/50Hz
    Capacitate cuva: 15 lt
    Capacitate ulei: 6 lt
    Capacitate produs: 14-16 buc
    Dimensiuni (cm): 50*35*52
    Structura: otel-inox
    Control mecanic
    Capac sub presiune cu dispozitiv de blocare
    Timp preparare pui 15 min, fasii de curcan 3min si cartofi wedges in 5min
    Friteuza este de banc
    Prin prajirea sub presiune alimentele se gatesc uniform , isi pastreaza fragezimea si prospetimea 30% mai mult
    Prajirea sub presiune permite fomarea unei cruste crocante si reduce grasimile absorbirte de produs  
    Prin acest tip de prajire se economisesc ulei, energie si bani iar productivitatea este crescuta prin simplul fapt ca prajirea dureaza mai putin
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

1 produs

pe pagina
Descrescator
Language