Product was successfully added to your shopping cart.

Masa preparare pizza | Echipamente pizzerie profesionale

TOPK va ofera o gama variata  mese reci pt pizza, de tejghele preparare pizza cu suprafata de lucru sau cu expunere cuve, din granit, marmura sau inox, cu sau fara sertare paline, cu nr diferite de cuve ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

FILTRARE
Material suprafata lucru
  1. Granit (18)
  2. Inox (42)
  3. Marmura (10)
Numar cuve
  1. 5 (1)
  2. 6 (2)
  3. 8 (4)
  4. 9 (1)
  5. 10 (1)
  6. 11 (1)
Sistem depozitare
  1. Cu sertare (4)
  2. Cu sertare paline (5)
  3. Cu usi si sertare (2)
  4. Fara sertare paline (11)
Tip suprafata de lucru
  1. Cu expunere cuve (13)
  2. Cu rebord (7)
Regim frigorific
  1. Congelare (4)
  2. Refrigerare (51)
Tip tavi utilizate
  1. 40x60 cm (16)
Capacitate
  1. 10 GN 1/3x150 (4)
  2. 11 GN 1/4x150 (2)
  3. 12 GN 1/3x150 (4)
  4. 12 GN 1/3x150 (1)
  5. 13 GN 1/4x150 (2)
  6. 240 lt (2)
  7. 360 lt (1)
  8. 360 lt (1)
  9. 380 lt (6)
  10. 390 lt (3)
  11. 4 GN 1/3x150 (2)
  12. 400 lt (1)
  13. 460 lt (4)
  14. 580 lt (2)
  15. 615 lt (6)
  16. 7 GN 1/3x150 (6)
  17. 720 lt (4)
  18. 8 GN 1/4x150 (2)
  19. 9 GN 1/3x150 (2)
Mai putine filtre... Mai multe filtre...
Seria
  1. 46*66 American (10)
  2. Cu vitrina ingrediente (23)
  3. Tavi 40*60 cm (12)
Modul
  1. Cu 1 usa (3)
  2. Cu 2 usi (23)
  3. Cu 3 sertare (2)
  4. Cu 3 usi (23)
  5. Cu 4 usi (6)
  6. Cu 5 sertare (2)
  7. Cu 6 sertare (3)
  8. Cu vitrina ingrediente (26)
  9. De mijloc (centrala) (1)
Mai putine filtre... Mai multe filtre...
Tip sistem racire
  1. Static (4)
  2. Ventilat (55)
Tip usa
  1. Batante (55)
Producator
  1. Alti producatori (17)
  2. EMPERO (6)
  3. FRENOX (45)
Destinatie produse
  1. Pizza (55)
Latime
  1. 70 cm (27)
  2. 80 cm (41)

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 48 din 71 in total

  1. 1
  2. 2
Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 48 din 71 in total

  1. 1
  2. 2