Dulap congelare vertical FRENOX cu 1 usa pentru patiserie

Cod produs:
BL8-P
Pret normal 2.395,00 € Special Price 1.749,00 € + TVA
Descriere scurta:
Putere: 0,60 kW
Dimensiuni (cm): 82*92*208
Structura exterioara: otel-inox AISI 430 SB
Structura interioara: otel-inox AISI 430 2B
Capacitate: 850 litri
Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 6 cm
Sistem frig: ventilat
Termostat si termometru digital
Temperatura de lucru: -10...-20 grade Celsius
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Temperatura ambientala: +32 grade Celsius / 50% umiditate
Degivrare automata cu rezistenta
Agent racire: R290
Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
Picioarele sunt reglabile pe inaltime
Dezghetare electrica automata
Sistem evaporare apa automat
Prevazut cu iluminare
Optional se pot monta maxim 28 suporti, capacitate maxima 56 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm
Echipamentul este prevazut standard cu 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
Greutate echipament: 176 kg
Produs promotional
Disponibil la comanda
Share:
Dulap congelator vertical cu 1 usa pentru patiserie si capacitate de 850 lt / 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.

Degivrare automata cu rezistenta - Dezghetare electrica automata
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -20 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate.

Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 850 litri. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere si incuietoare cu cheie.

Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.

Particularitati si Avantaje Dulap Congelator Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare automata cu rezistenta. Dezghetare electrica automata.
✓ Prevazut standard cu 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
✓ Iluminare interioara
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Optional se pot monta maxim 28 suporti, capacitate maxima 56 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm

PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Destinatie produsePatiserie
ModulSimplu
ProducatorFRENOX
Regim frigorificCongelare
SeriaTavi 40*60 cm
Tip sistem racireVentilat
Tip usaBatante
Capacitate850 lt
RefrigerantR290
Language